טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שמה בתוך יוגורט\מרק\דייסה\סלט 2 כפות זרעי פשתן שלמים ולא טחונים. זה עושה לי טוב במערכת העיכול,אבל כששומעים שאני עושה זאת נורא נרתעים... בטענה שחייבים לטחון אותם... למה זה לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רובנו לא אוכלים זרעי פשתן כי הם טעימים, אלא בגלל שרוצים לנצל את תכונותיהם: 1. אומגה 3 - חומצות שומן בריאות שזרעי הפשתן עשירים בהן. 2. סיבים תזונתיים מסיסים שיוצרים יחד עם מים נפח צואה גדול ועוזרים למנוע עצירות.
אם לוקחת זרעי פשתן מהסיבה הראשונה - זה שאת לא טוחנת אותם בעייתית כי רוב הסיכויים שהם יצאו שלמים מהצד השני ולא תנצלי את האומגה 3. אם את לוקחת אותם מהסיבה השניה - אין שום בעיה! לא חייבים לטחון אותם.
לבריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שותה אותם כדי לפתור בעיית עצירות...... חברתי לועסת 10 כפות ביום-שזה נשמע לי מטורף אבל אני לועסת 2 כפות ליום. אגב הקלוריות כן נספגות בגוף?ואם כן כמה קלוריות לכף?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים