טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אלרגית למוצרי חלב. רציתי לדעת מה עלי לאכול וכמה על מנת לקבל את כמות הסידן שאני צריכה ביום. אני אוכלת הרבה שמיר, אמרו לי שיש בזה הרבה סידן. האם כל הסידן בשמיר נעכל בגוף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל אני ארגיע אותך - מוצרי חלב הם לא מקור טוב לסידן, בניגוד לפרסומות של תנובה. מוצרי חלב תורמים לבריחת סידן מכיון שהם מכילים אחוז גבוה של חלבון מהחי שגורם לחומציות גבוהה בדם, דבר שמזמין בריחת סידן (בסיסי) מהעצמות לדם כדי לאזן את החומציות. כדי למנוע 'בריחת סידן' - אוסטיאופורוזיס - צריך לאכול תזונה טבעית ומגוונת - צפיפות העצם לא מושפעת אך ורק מסידן כי אם ממגוון רכיבים תזונתיים כמו מגנזיום, בורון, ויטמין K ועוד. לפעילות גופנית נושאת משקל יש חשיבות עליונה במניעת אוסטאופורוזיס. חשיפה נבונה לשמש חיונית לצפיפות העצם. סידן את יכולה לקבל ממזונות רבים: אגוזים, שקדים, זרעים (שומשום, חמניות וכו'), דגנים מלאים, קטניות כמו שעועית לבנה, חומוס, ירקות עליים כמו פטרוזיליה, ברוקולי ועוד, דוקא בשמיר אין כל כך הרבה.
הרבה בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד