טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חלב אם הוא מזון מושלם לתינוק אם אמא שלו יכולה לספק לחלב את כל מה שאמור להיות בו. בגיל שנה הרבה מהתינוקות כבר רוצים וזקוקים ליותר אוכל. פרות וירקות זה מצוין. אני מסכימה עם בן אורי לגבי מוצרים מהחי בגיל כזה, אבל צריך לדאוג להשלים רכיבים תזונתיים ממזונות אחרים: לדאוג לשומנים בריאים מאגוזים וזרעים טחונים מכל הסוגים, אפשר לערבב אותם עם הפרות או הירקות לפי הטעם. לדאוג לחלבונים איכותיים מקטניות שהושרו היטב והונבטו מעט. ואם הוא מתפתח רגיל ושמח - לא צריך לדאוג בגלל הדודות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממש הרגעת אותי. אם אפשר עוד כמה שאלות. באיזה גיל כן אפשר לתת חלבונים מהחי? את יכולה בבקשה להמליץ לי על אגוזים, זרעים וקטניות שכדאי להתחיל איתם? בינתיים נתתי לו עדשים שקצת הנבטתי.
ממש תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מגיל שנה וחצי את יכולה לתת לו מידי פעם ביצה רכה, דג איכותי או מעט עוף. אגוזי מלך, שקדים, אגוזי פקאן, זרעי חמניות, טחינה משומשום מלא - כולם מתאימים לערבוב עם פירות. זרעי דלעת יותר מתאימים עם בטטה וגזר וכו' רק תקפידי שיהיו טריים ותשמרי אותם בקרור. עדשים מונבטים זה מצוין!
בהצלחה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים