בירור דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור דחוף בבקשה
    יעל
    09/12/2007

שלום רב, הבעיה למעשה לא שלי אלא של בחורה שעובדת במחיצתי. הבחורה טוענת שהיא אלרגית לחלבונים או איזו שהיא בעיה בספיגתם.
    מותר לה לאכול רק פירות, ירקות ולשתות מים. כמו כן, סיפרה שכדי לאזן את החוסרים בגופה היא שותה מעין דייסה בבוקר.
    וכאן למעשה באה שאלתי, הבחורה מאד מסריחה (זיעה ולחלופין ריח של חילבה).
    א. האם יש שם למחלה ממנה היא סובלת? אם כן - מהו?
    ב. איני רוצה להעליבה אך כמוני סובלים עוד רבים מאנשי החברה - כיצד לומר לה על עניין הריח?
    ג. אודה על כל עיצה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

עדנה מינץ
    09/12/2007

לא ידוע לי ממה סובלת חברתך לעבודה. אני לא חושבת שיש ריח מיוחד לירקות ופירות. ייתכן שהריח הוא מחילבה. ייתכן גם שהיא נוטלת תוספי מזון. תוספי מזון של B קומפלקס מותירים אחריהם ג"כ ריח.
    נסי לגלגל איתה שיחה ידיידותית על "מזון בריאות" ועל כך שפעם נהגת לקחת חילבה ובכמויות מסויימות זה הדיף ריח מהזיעה...

בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן זקוקה לי הצלחה

יעל
    09/12/2007

תודה רבה על הענותך.
    ניסיתי להבין ממנה ממה היא ניזונה וזה למעשה מה שכתבתי לך.
    אמשיך לנסות רק שאיני רוצה לפגוע ברגשותיה . אני פונה לצד הפסיכולוגי יותר מאשר לתזונתי בפנייתי אלייך.
    דוקא יצא לי לגלגל שיחה על נושא מאכלים שלא עושים כ"כ טוב ולצערי היא לא הפנימה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו