מוצרי סויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי סויה
    אני
    03/02/2011

שלום. אני טבעונית ועיקר החלבון שאני צורכת הוא ממוצרי סויה שונים (חלבון סויה בעיקר וגם מוצרי טופו וסויה).
    לאחרונה "גיליתי" את השוקו של אלפרו שמאוד מצא חן בעיני ובתירוץ של "זה מוסיף לי הרבה חלבונים" שתיתי הרבה ממנו (נגיד אפילו 2-3 כוסות ביום. עד שמישהו אמר לי שיש משהו לא בריא בצריכה גבוהה של סויה. אני רק אוסיף שאני יודעת שצריך לשים לב על המוצרים שמצויין שאינם מהונדסים גנטית.
    האם יש משהו בדבריו? או שאני יכולה להמשיך להנות מהסויה בשקט?
    תודה ויום מצויין שיהיה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי סויה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

תמר
    04/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי סויה - תגובה

שושנה שרשבסקי
    06/02/2011

שלום תמר,
    יש מוצרים צמחיים רבים שעשירים מאד בחלבון, לא רק סויה.
    הסויה הוא חלבון מלא (כולל כל חומצות האמינו ההכרחיות), לכן אכילת פתיתי סויה מבושלים ותופו זה מצוין.
    לגבי החלב, אם תקראי את הרכיבים, תראי שהוא מעובד, יש בו תוספים שונים, אז אפשר קצת, אבל לא הייתי ממליצה על 2-3 כוסות ליום.

אני ממליצה לך לגוון יותר את התזונה שלך ולהעשיר אותה בחלבונים צמחיים נוספים: עדשים עם אורז מלא = חלבון מלא
    לחם מקמח מלא עם חומוס = חלבון מלא
    קינואה הוא חלבון טוב
    הרעיון הוא לשלב בארוחה דגן מלא עם קטניה וכך את מקבלת חלבון איכותי.

מזונות מעובדים עשויים מחלבון סויה (כמו כל מיני "שניצלים" צמחיים מוכנים אינם מומלצים, חשוב לאכול מזון מלא ולא מזונות שהוציאו מהם רק את החלבון

בתאבון
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה המפורטת

אני
    14/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו