שאלה שלאחר הדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלאחר הדיאטה
    חסוי
    14/12/2007

לאחר הדיאטה (נער בן 16 הורדתי 13 קילו מ78 ל65)
    עשיתי בדיקות אחוזי שומן שלי הם 10 ,BMI מעולה.
    אבלל יש לי עוד סימנים של בטן תחתונה בולטת חזה לא מעוצב..פטמות גדולות וכו'.
    רציתי לדעת אם זה נעלם אם הזמן כמו שאמרו לי?
    ואיך אפשר לזרז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלאחר הדיאטה

הוספת תגובה

• תגובה

עדנה מינץ
    14/12/2007

ייתכן שיש לך אלרשגיות למזונות מסויימים כמו חיטה או חלב פרה. שווה לנסות שבועיים ללא אלה ולראות אם יש שינוי. כמו כן, לא תמיד יכולים להיות מושלמים... אם אתה עוסק בפעילות גופנית קבועה, עובד על פיתוח שרירים, כדאי לשנות את מסת הגוף למסה שרירית יותר במקום מסה שומנית.
    בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עדנה מינץ
    14/12/2007

ייתכן שיש לך אלרשגיות למזונות מסויימים כמו חיטה או חלב פרה. שווה לנסות שבועיים ללא אלה ולראות אם יש שינוי. כמו כן, לא תמיד יכולים להיות מושלמים... אם אתה עוסק בפעילות גופנית קבועה, עובד על פיתוח שרירים, כדאי לשנות את מסת הגוף למסה שרירית יותר במקום מסה שומנית.
    בהצלחה
    עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שיותר חשבתי בכיוון

חסוי
    15/12/2007

שאמרו לי הרוב מי ששאלתי שזה לוקח זמן לעור להמתח..
    ואחרים אמרו שזה יירד עם הזמן..
    זה באמת יכול לנבוע מאלרגיות בגוף??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי

עדנה מינץ
    15/12/2007

הכל ענין של ניסוי ותהייה. הייתי אומרת שבגילך, שבו הגוף עדיין מתפתח, לא כדאי ללכת על "דיאטה" מוגזמת, אלא על יותר אורח חיים נכון. אם מצליחים להוריד פחמימות ריקות , שומנים כמות גבוהה של חלבון מן החי, ועוסקים בפעילות גופנית בנוסף לצריכה גבוהה של ירקות, פירות, נבטים, אגוזים, אפשר להשיג תוצאות טובות. כל הכבוד שבגילך הצלחת כבר לפתח מודעות. תמשיך עם זה ותראה שכל פעם תשתפר יותר ויותר.

עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    16/12/2007

אני משתדל להתעניין כמה שיותר
    כדי לא לחזור על טעויות שעשיתי בעבר : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו