יוגורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוגורט
    מיה
    06/02/2011

שלום

1. איזה סוג של יוגורט הכי כדאי לצרוך? כי הבנתי שדברי חלב הם לא בריאים פרט ליוגורט אך בשוק יש יוגורטים של חברות מסחריות שלא ידוע לי אם הם בריאים.

2. אני שותה 3 כוסות קפה דגנים ביום וקשה לי לוותר על תוספת חלב פרה, מה גם שהתחליפים מכילים חומרים משמרים וכו'. זה יוצא כוס אחת של חלב המתחלקת ל3 כוסות. האם זה נורא? (לצערי יש היסטוריה שלסרטן במשפחתי)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוגורט

הוספת תגובה

• לא עניתן - תודה

מיה
    06/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוגורט - תגובה

שושנה שרשבסקי
    06/02/2011

שלום מיה,
    יוגורט טבעי - ללא תוספת סוכר ותוספים מלאכותיים (כל מיני E ...), אפשר עם תוספת של חיידקים פרוביוטיים. רוב היוגורטים הם עם תוספים, לכן צריך לקרוא טוב את האותתיות הקטנות.

ניסית לשתות את הקפה דגנים ללא חלב? לדעתי זה טעים מאד!
    אבל אם הכמות הכללית של מוצרי חלב שלך ליום הוא 2 מנות (מנת יוגורט ומנת חלב, ואת מרגישה טוב עם זה, זה בסדר, (את יכולה לנסות לשים קצת פחות חלב, במקום שליש כוס רבע כוס, אולי זה עדיין יהיה לך טעים). חשוב להנות מהאוכל, אל תרגישי רע אם את לוקחת קצת חלב...
    כל טוב
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו