טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 22 ,בריאה. בחודשים האחרונים אני חשה חולשה כללית שלא ברור מאיפה הגיעה. הלכתי לרופא שעשה בדיקות כלליות ושלח אותי לבדיקות דם ולא נראה כי יש בעיה או חוסר כלשהו בויטמינים. אני מנהלת אורח חיים די בריא - אוכלת מסודר - גבינות ,ירקות,חיטה מלאה... אני עושה פעמיים בשבוע ספורט(מתון כמו יוגה ופילאטיס כי בגלל החולשה אין לי ממש כוחות לעשות פעילות אירובית )... ולמרות הכל אני מרגישה חלשה כמעט באופן תמידי, אני מתעייפת נורא מהר מדברים בסיסים כמו הליכה למכולת
רציתי לשאול אם יש דברים בתזונה שכדאי לשים דגש עליהם במקרים של חולשה..
האם יש מאכלים יותר מומלצים, דברים שכדאי להמעיט בהם? מאכלים שמחזירים את האנרגיה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל, הסיבות לחולשה יכולות להיות מגוונות. אין לי אפשרות לעשות הבחנה באתר. אני ממליצה לך מאד לגשת לתזונאית קלינית או לנטורופטית על מנת לברר את מקור החולשה, יתכן ויש מזונות שאת אוכלת ואינם מתאימים לך. בינתיים את יכולה לנסות להוריד מהתפריט שלך מוצרי חלב וחיטה (כן חיטה!) התפריט היומי יהיה מבוסס על דגנים מלאים חוץ מחיטה (שיפון, כוסמין, אורז מלא, שיבולת שועל, דוחן), קטניות (עדשים, חומוס, שעועית, מאש , טופו ...), הרבה ירקות מכל הצבעים והמינים, שומנים טובים: שמן זית, אגוזים מכל הסוגים וזרעים (חמניה, דלעת), טחינה מעט עוף ודגים אם את רגילה. שוב, כדאי לך לפנות לעזרה מקצועית בברכה ובהצלחה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד