גבינה בתוספת בקבוק חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבינה בתוספת בקבוק חלב
    רונית אשטמקר
    27/02/2011

ביתי בת ה18 חודשיים לא אכלנית במיוחד אז לאחרונה התחלתי לתת לה כ 3 כפות גדושות של גבינה לבנה בתוך החלב והיא אוכלת בצורה טובה יותר
    הרבה חברות שמרתיחות מים ואז מכניסות את הבקבוק ומחכות כמה דקות עד שהבקבוק יתחמם.וברור שבמקרוגל זה זריז יותר.
    השאלה שלי האם אני מעבדת את האיכות של הגבינה לבנה בשעה שאני מחממת את הבקבוק במקרוגל?ובכלל האם מותר לחמם בקבוק חלב במקרוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבינה בתוספת בקבוק חלב

הוספת תגובה

• גבינה בתוספת בקבוק חלב - תגובה

שושנה שרשבסקי
    27/02/2011

שלום רונית,
    ממש ממש לא מומלץ לחמם בקבוק של תינוק במקרו, נכון עושות חברותייך שמכניסות את הבקבוק במים רותחים. רוב בקבוקי התינוקות עשויים מפלסטיק, לא בריא לחמם במיקרו עם כלים מפלסטיק.
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בקשר לגבינה הלבנה בבקבוק

רונית אשטמקר
    01/03/2011

האם גבינה לבנה מאבדת מהאיכות כתוספת לחלב בבקבוק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בקשר לגבינה הלבנה בבקבוק - תגובה

שושנה שרשבסקי
    01/03/2011

לא , הגבינה אינה מאבדת מערכה או מאיכותה כתוספת לחלב,
    אך לא מומלץ להאכיל ילדה בת 18 חודשים בבקבוק, בגיל הזה, הילדה יכולה לאכל בכפית, וכדאי מאד להרגיל אותהלכך (היא יכולה כבר לשתות מכוס, יש כוסות מיוחדים לתינוקות, עם מכסה)
    בהצלחה
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו