טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילדה בת שנתיים ועוד תינוקת קטנה יותר. עד כה ביתי בת השנתיים מקבלת בקבוק של מטרנה בבוקר. מאוחר יותר היא אוכלת בסביבות 8 וחצי ארוחת בוקר בגן.
אני רוצה להפסיק עם הבקבוק מטרנה אולם כרגע זמן האכילה עם הזמן המועט שיש לנו בבוקר קצת מקשה על ארוחת בוקר מסוג אחר. אנחנו יוצאים מוקדם מהבית.....
רציתי לשאול, האם מאחר וגם ככה ב8 וחצי היא אוכלת ארוחה בגן, האם זה בסדר לתת לה ב6 וחצי כשהיא מבקשת את הבקבוק, חטיף דגנים (חטיף אנרגיה) כלשהו במקום הבקבוק? חטיף שכזה ניתן לאכילה בזמן מהיר יחסית ולא מלכלך.....
אשמח לקבלת תשובה בעניין.
תודה ושבוע טוב, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא משנה בדיוק המתכון אלא עצם העובדה שאת מכינה את העוגיות ובוחרת את חומרי הגלם הבריאים ביותר בשביל ביתך - קמח מלא (מחיטה, מכוסמין, מכוסמת ועוד), שיבולת שועל, מעט סוכר חום או סילאן או דבש, צימוקים, טחינה ושמן זית במקום מרגרינה או שמן מעובד.
אני בטוחה שיש המון מתכונים קלים ומהירים ברשת.
תערובת בסיסית מכילה: קמחים שונים שומן כלשהו (אני ממליצה על שילוב של שמן זית וטחינה גולמית) ממתיק (סוכר חום/דבש/סילאן) ביצים
לבריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד