טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול כמה סוכר מותר ביום האם כפית סוכר או שניים לא יזיקו למשקל??? למי שרוצה להיות רזה ובריאה
שמעתי שבדיאטות נורמליות של 6 ארוחות אוכלים קורנפלקס ואפילו כפית סוכר ושוקו אני אוכלת 3 ארוחות ביום האם מותר לי כפית סוכר או כפית סוכר חום משקל 82 גיל 19 1.59 תודה ובהצלחה לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה לי שהבעיה אצלך היא לאו דוקא באותה כפית סוכר. לפי משקלך, יש לך עבודה לעשות. מה לגבי יתר סוגי המזון שאת אוכלת? מה לגבי שומנים, מטוגן? מרגרינה? דברי בצק?
לגבי דידי דיאטה שבה אוכלים קורנפלקס עם סוכר ושותים שוקו, איננה מזינה ואיננה מובילה להרגלי תזונה בריאים. האם את אוכלת 5 מנות ירקות ל-3 מנות פרי ליום? האם את מתעמלת לפחות שעה ביום? האם את אוכלת אורז מלא, קינואה, ירקות טריים ומאודים? בהצלחה עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד