אני לא אוהבת סלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא אוהבת סלט
    אנונימית
    09/05/2011

הירקות שאני אוהבת הם גמבה, גזר, תירס, אפונה ירוקה..
    פירות- תפוח, אבטיח

אני בת 17, שוקלת 49 אני מנסה להוריד קצת קלוריות, אני לא שוקלת הרבה, פשוט אני לא מרוצה. איזה ארוחות אני יכולה לאכול? אני אוכלת הרבה, אני אוהבת פחמימות וכו', ואני לא יודעת אם זה טוב לי.. הרבה פעמים אני לא יודעת מה לאכול אז אני פשוט אוכלת שניצל תירס שאמרו לי שזה לא טוב.. מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא אוהבת סלט

הוספת תגובה

• אני לא אוהבת סלט - תגובה

שושנה שרשבסקי
    10/05/2011

שלום לך,
    קודם כל אסור לך לרדת במשקל!
    יופי שאת אוכלת ירקות, תמשיכי, אבל כמובן שזה לא מספיק!
    באמת שניצל תירס זה לא בחירה מוצלחת, זה מזון מעובד, טוב להימנע!
    מה כן?
    כשאת סתם רעבה תכיני כריך איכותי: לדוגמה לחם או לחמניה מקמח מלא עם אבוקדו/ חומוס/ טחינה/ ביצה בתוספת גמבה/ חסה
    או
    יוגורט בתוספת גרנולה
    או
    תמרים עם אגוזים/ או פרי כלשהו עם כמה שקדים

חוץ מזה חשוב לאכל ארוחה מסודרת כל יום (אנני יודעת אם את גרה בבית? תלמידה? )
    אורז מלא/קינואה/ אפשר פסטה מקמח מלא לצד קיטניות (עדשים/מש/ שעועית/ אפונה, חומוס / דג/ עוף

אםתאכלי בצורה כזו, (בלי מזון מעובד וללא עוגות/עוגיות/ קראוסונים וכו' לא תשמיני, יהיה לך מראה מצוין ותרגישי טוב עם עצמך!

בהצלחה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימית
    11/05/2011

תודה רבה עזרת לי מאוד! בקשר לסנדוויץ'- אני לא אוהבת שום דבר ממה שהזכרת חוץ מביצה, אז אני מקווה שיהיה בסדר. אני תלמידה, גרה בבית, אבל לארוחות צהריים בדר"כ פשוט לוקחים שניצל עוף טוב וכו' או נקנקיות ופתיתים או משהו כזה.. אני מקווה לשנות את זה!
    ד"א- זה טוב אם אני ינסה לא לאכול עוגות ועוגיות כל השבוע ואז בשבת כן לאכול?
    תודה רבה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו