טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 17, שוקלת 49 אני מנסה להוריד קצת קלוריות, אני לא שוקלת הרבה, פשוט אני לא מרוצה. איזה ארוחות אני יכולה לאכול? אני אוכלת הרבה, אני אוהבת פחמימות וכו', ואני לא יודעת אם זה טוב לי.. הרבה פעמים אני לא יודעת מה לאכול אז אני פשוט אוכלת שניצל תירס שאמרו לי שזה לא טוב.. מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, קודם כל אסור לך לרדת במשקל! יופי שאת אוכלת ירקות, תמשיכי, אבל כמובן שזה לא מספיק! באמת שניצל תירס זה לא בחירה מוצלחת, זה מזון מעובד, טוב להימנע! מה כן? כשאת סתם רעבה תכיני כריך איכותי: לדוגמה לחם או לחמניה מקמח מלא עם אבוקדו/ חומוס/ טחינה/ ביצה בתוספת גמבה/ חסה או יוגורט בתוספת גרנולה או תמרים עם אגוזים/ או פרי כלשהו עם כמה שקדים
חוץ מזה חשוב לאכל ארוחה מסודרת כל יום (אנני יודעת אם את גרה בבית? תלמידה? ) אורז מלא/קינואה/ אפשר פסטה מקמח מלא לצד קיטניות (עדשים/מש/ שעועית/ אפונה, חומוס / דג/ עוף
אםתאכלי בצורה כזו, (בלי מזון מעובד וללא עוגות/עוגיות/ קראוסונים וכו' לא תשמיני, יהיה לך מראה מצוין ותרגישי טוב עם עצמך!
בהצלחה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה עזרת לי מאוד! בקשר לסנדוויץ'- אני לא אוהבת שום דבר ממה שהזכרת חוץ מביצה, אז אני מקווה שיהיה בסדר. אני תלמידה, גרה בבית, אבל לארוחות צהריים בדר"כ פשוט לוקחים שניצל עוף טוב וכו' או נקנקיות ופתיתים או משהו כזה.. אני מקווה לשנות את זה! ד"א- זה טוב אם אני ינסה לא לאכול עוגות ועוגיות כל השבוע ואז בשבת כן לאכול? תודה רבה שוב!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד