מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונהאני24/05/2011
אני סטודנטית ,כך שהלו"ז שלי עמוס
אני מרבה בפעילות גופנית ,5 פעמים שעה אופנייים,
2-3 חד"כ כשיש זמן נורמלי...
אני לא מרגישה טוב ,איך לאכול תזונה מאוזנת?
בבוקר אני אוכלת ביצה פעם בשבוע /קורנפלקס/יוגורט עם גרנולה.
באמצע היום סנדביץ' -האם כדי לאכול רק מלא ,עם מה כדי למרוח?
בצהריים בימים שלומדת האם כדי לאכול ב12 קצת,כי ב2 אני עייפה בשיעור אח"כ
יש שעות בכללי שכדי לאכול?
מנסה לאכול ב5 עוד לחם /האם עדיף חטיף בריאות או פרי?
הרבה פעמים חוזרת הביתה מורעבת ,פעמיים בשבוע אוכלת סלט,האם רצוי לאכול כל יום?
איזה סוג כדי?
וביום שאני מנסה ללכת למכון כושר אחרי הלימודים, אין לי כח כי אני אוכלת ואפילו סלט ...
בקיצור ,בבקשה תעזרו לי להרכיב תפריט
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה - תגובה
שושנה שרשבסקי27/05/2011שלום לך,
את לומדת הרבה ואת גם מתעמלת, זה יופי, אך את חייבת למלא את המצברים במזון איכותי
בבוקר יוגורט עם גרנולה (עדיף ללא סוכר, ועדיף מאד על קורנפלקס), טוב לבחור גרנולה עם תוספת גרעינים או אגוזים (או להוסיף לבד)
מאוחר יותר כאשר את בלימודים, את יכולה לאכל סנדויץ איכותי:
לחם/לחמניה מקמח מלא/ שיפון מלא ועליו: אבוקדו/טחינה/חומוס/ביצה (כדאי לגוון)וירק: חסה, פלפל וכו'
אל תחכי להיות מורעבת: קחי מהבית פרי וירקות חתוחכם, אגוזים או שקדים, אפשר גם 2 תמרים עם אגוזים, נותן אנרגיה זמינה.(רוב חתיפי הבריאות יש בהם סוכר או תחליפי סוכר שאינם מומלצים)
בהחלט רצוי לאכל סלט כל יום, ירקות בכל ארוחה.
כמובן שחשוב לאכל לפחות ארוחה אחת מסודרת ומבושלת: דגנים מלאים, קטניות/עוף/דג/ עם הרבה ירקות מכל הצבעים וכל הסוגים בכל צורת הכנה.
אם את מרגישה רעבה משך היום, תנסי להביא אתך מהבית ארוחה מבושלת מהבית, תרגישי הרבה יותר טוב. אפשר לשמור את המזון בתרמוס מיוחד, או בתיק השומר על הקור, זה הכי טוב,
כמובן שאת יכולה לאכל שוב סנדויץ איכותי, זה תמיד טוב יותר מעוגות ,עוגיות וכוי
.אם את אוכלת במסעדת האוניברסיטה, תנסי לבחור המזון האיכותי ביותר שיש, תמיד הרבה ירקות
בהצלחה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני27/05/2011ומה עם גבינה או םסטרמה בסנדביץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שושנה שרשבסקי28/05/2011את יכולה לגוון עם גבינה. לגבי פסטרמה, לא מומלץ, אלא אם כן מדובר פסטרמה ביתית. הפסטרמה הקנויה מעובדת ויש בה המון חומרים לא בריאים ולא רצויים
בברכה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)