זירוז מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז מחזור
    דינה
    07/06/2011

היי,
    לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ומאז לא קיבלתי מחזור (שהיה סדיר לפני הגלולות).
    ביקרתי אצל רופאת נשים אך היא המליצה לי לקחת שוב גלולות (לא פותר את הבעיה אבל עם הגלולות יהיה לי מחזור)
    אני לא מעוניינת לקחת שוב גלולות לכן הגעתי לפורום הזה כדי לשאול האם חוסר המחזור יכול לנבוע מזה שירדתי במקל (ובכך ירדו כנראה אחוזי השומן בגופי)?
    אם אני אוסיף לתזונה שלי שומנים בריאים (כשירדתי במשקל לא אכלתי בכלל שומן) זה יוכל לעזור למחזור להגיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז מחזור

הוספת תגובה

• זירוז מחזור - תגובה

חנה הרשקוביץ
    07/06/2011

שלום דינה!

תת משקל אכן יכול להפריע לאיזון ההורמונלי בגוף.
    גם שימוש ארוך בגלולות יכול לגרום לבעיה - למרות שחלפה חצי שנה.

מזונות כמו אגוזים, שקדים, זרעים (לא מחוממים/קלויים!) ואבוקדו יעזרו לך לעלות במשקל בצורה בריאה.
    גם שמירה על תפריט עשיר בפירות וירקות והימנעות ממוצרי חלב יעזרו לך להגיע לאיזון.

אם אחרי תקופה של נסיון, עדיין זה לא עזר, ממליצה לפנות למטפל שיתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא.

חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זירוז מחזור - תגובה - תגובה

מירב אלטמן
    07/06/2011

שלום דינה,

שווה במקביל להמלצות של חנה כבר לפנות לטיפול על מנת לזרז את התהליך
    שילוב של תזונה עם דיקור סיני מאוד מומלץ למצבים כאלה.

בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בתת משקל

דינה
    07/06/2011

היי,
    המשקל שלי תקין (גובה 1.59 משקל 49) חשוב לציין שהמשקל ירד ע"י ספורט ותזונה נכונה. השאלה שלי היא האם ניתן לאכול את המזונות השומניים ולהעלות אחוזי שומן בגוף אך מבלי להעלות במשקל?

תודה=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בתת משקל - תגובה

חנה הרשקוביץ
    08/06/2011

אם משקלך תקין וירד בזכות אורח חיים נכון, אין עניין לאכול שומנים בכוונה.
    כמו שכתבתי, הימנעות ממוצרי חלב ומזונות מעובדים וצריכת שפע עלים ירוקים, פירות וירקות, חשובים לבריאות תקינה.
    צמחי מרפא ודיקור יוכלו לזרז את התהליך - מעיין 'קביים' בדרך לאיזון.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו