רוצה להתחיל איך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתחיל איך?
    שאלה
    04/01/2008

ניסיתי המון דיאטות ואני מתייאשת מהר כי בעצם אני לא רואה את עצמי חייה ככה כל החיים עם איסורים נוראיים ומגבלות. אוהבת הרבה אופציות בתזונה שלי. הכי הרבה זמן שבעצם הקפדתי וירדתי היה משך שנה אך גם אז הורדתי פחות מ10 קילו וזה ייאש אותי כי דרכי ארוכה. אני רוצה להוסיף שפעילות גופנית היא דרך חיים בשבילי ואני מתאמנת בערך שלוש שעות בשבוע בפעילות עיצובית ומשתדלת ללכת עוד שעתיים בשבוע הליכה מתונה כי מהירה גורמת לי תחושה רעה בברכים ובגב. אני בת 26.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתחיל איך?

הוספת תגובה

• תשובה לחדשה

עדנה מינץ
    04/01/2008

אני לא יודעת אילו דיאטות ניסית. דבר אחד אני יכולה לומר, שצריכים לעשות פשרות מסויימות כדי לעבור לאורח חיים בריא.
    לפעמים יש מצב שרעלים שמצטברים בגופנו (במיוחד בשומן ובמערכת העיכול) משפיעים לרעה על ירידה בשקל ואפילו על ספיגה של חומרים מזינים.
    הייתי מציעה לך לשלב בדיאטה שלך מיצים - בשלב הראשון במיוחד מיצים מירקות ירוקים העשירים בכלורופיל - כי מנסיוננו הכלורופיל מסייע להוצאת רעלים מהתאים ולחידושם. (דוגמה למיץ ירוק: מיץ ממלפפונים, חסה, סלרי, פטרוזיליה, שמיר, נענע וכל מה שירוק ) בהמשך אפשר להוסיף למיץ הזה גזר וסלק ואפילו מיץ לימון ומיץ ג'ינג'ר.
    אנחנו במצפה אלומות מלמדים איך להכין חלב משקדים, איך להכין ממנו שייקים, איך להכין קרקרים שונים, איך לאכול דברים טעימים מתזונה טבעונית ואיך לאכול עם צירופי מזון נכונים). כדאי לך גם להיכנס לאתר שלנו לקרוא מאמרים ולקחת מתכונים.
    אני מציעה שתסתכלי על התשובה שכתבתי ל-BU לפנייך כדי לקבל רעיונות נוספים.

בהצלחה

עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו