טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי התחלתי בדרכי לעבר תזונה נכונה. עד עכשיו לא הקפדתי כלל על התזונה והייתי אוכלת הרבה שטויות ומתוקים. מכיוון שזה התחיל להשפיע על המשקל שלי החלטתי לשנות את דרך הפעולה. שאלתי היא תוך כמה זמן אראה שינוי במשקל ע"י שינוי תזונתי בלבד ללא פעילות גופנית. תודה על תשובתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל אני שמחה שהחלטת ללכת על תזונה נכונה. היא חשובה לא רק לשמירת משקל כי אם גם לבריאות וחיוניות לאורך זמן. תזונה נכונה מבוססת על עלים ירוקים, ירקות, פירות, קטניות, אגוזים וזרעים ודגנים מלאים. את תוכלי לראות תוצאות אולי תוך שבוע ואולי תוך חודש. קשה לצפות מראש. לכל אדם חילוף חומרים שונה ותגובה שונה לשינוי תזונתי. בכל מקרה חשוב להתמיד בתזונה בריאה. ולמה לא פעילות גופנית? אם אין לך הגבלה גופנית, ממליצה מאוד. תבחרי פעילות שאת אוהבת ותנסי להתמיד בה לשמירה על משקל, בריאות ושמחת חיים!
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בקשר לפעילות הגופנית..אני בצבא כרגע ואין לי כל כך אפשרות לבצע פעילות גופנית סדירה.. אומנם אני הולכת עם הכלב שלי כל יום כמעט (אני חוזרת כמה פעמים בשבוע הביתה מהבסיס) למשך 20-30 דק'. אפשר להחשיב את זה כפעילות גופנית? ושאלה נוספת היא: במה מתבטא חילוף החומרים שלי? הכוונה היא ליציאות?
הליכה עם הכלב - מעולה. אולי תמצאי עוד הזדמנויות ללכת/לרוץ/לעלות ולרדת מדרגות ועוד. ב'חילוף חומרים' התכוונתי לקצב שריפת האנרגיה בגופך שהוא שונה מאדם לאדם.
בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד