היי יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי שאלה
    לירון
    11/06/2011

היי התחלתי בדרכי לעבר תזונה נכונה.
    עד עכשיו לא הקפדתי כלל על התזונה והייתי אוכלת הרבה שטויות ומתוקים. מכיוון שזה התחיל להשפיע על המשקל שלי החלטתי לשנות את דרך הפעולה.
    שאלתי היא תוך כמה זמן אראה שינוי במשקל ע"י שינוי תזונתי בלבד ללא פעילות גופנית.
    תודה על תשובתכם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי שאלה

הוספת תגובה

• היי יש לי תשובה...

חנה הרשקוביץ
    11/06/2011

שלום לירון!

קודם כל אני שמחה שהחלטת ללכת על תזונה נכונה.
    היא חשובה לא רק לשמירת משקל כי אם גם לבריאות וחיוניות לאורך זמן.
    תזונה נכונה מבוססת על עלים ירוקים, ירקות, פירות, קטניות, אגוזים וזרעים ודגנים מלאים.
    את תוכלי לראות תוצאות אולי תוך שבוע ואולי תוך חודש. קשה לצפות מראש. לכל אדם חילוף חומרים שונה ותגובה שונה לשינוי תזונתי.
    בכל מקרה חשוב להתמיד בתזונה בריאה.
    ולמה לא פעילות גופנית? אם אין לך הגבלה גופנית, ממליצה מאוד. תבחרי פעילות שאת אוהבת ותנסי להתמיד בה לשמירה על משקל, בריאות ושמחת חיים!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

לירון
    12/06/2011

בקשר לפעילות הגופנית..אני בצבא כרגע ואין לי כל כך אפשרות לבצע פעילות גופנית סדירה.. אומנם אני הולכת עם הכלב שלי כל יום כמעט (אני חוזרת כמה פעמים בשבוע הביתה מהבסיס) למשך 20-30 דק'. אפשר להחשיב את זה כפעילות גופנית?
    ושאלה נוספת היא: במה מתבטא חילוף החומרים שלי? הכוונה היא ליציאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעד מה - תגובה

חנה הרשקוביץ
    12/06/2011

הליכה עם הכלב - מעולה. אולי תמצאי עוד הזדמנויות ללכת/לרוץ/לעלות ולרדת מדרגות ועוד.
    ב'חילוף חומרים' התכוונתי לקצב שריפת האנרגיה בגופך שהוא שונה מאדם לאדם.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו