מיצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיצים
    מישל
    18/06/2011

שלום,
    אני חליתי לא מזמן מלימפומה פוליקולרית,טופלתי בכימותרפיה.עקב זאת שיניתי הרגלי אכילה ובין היתר שילבתי הרבה מיצים טבעים וטריים כמו עשב החיטה בבוקר על קיבה ריקה כשעה לפני אכילה, לאחר שעה משקה אנרגיה של מלפפון עם פיסת גינג'ר ,ברוקולי,אגס ותפוח, בצהריים כוס מיץ מלימון עם כף זרעי צ'יאה, בהמשך היום 2 כוסות מיצים שכוללים כל הירקות שאני מוצאת.
    שאלתי היא האם ישנו ירק שיכול להיות לא מתאים לירק אחר,כפי שאמרו לי למשל שאין
    לשתות עשב החיטה עם מיץ לימון.
    שנית,אם אני קולפת את הירקות ומכינה אותם לפני סחיטה האם זה מוריד את ערך הויטמינים?
    בברכה ובתודה מראש,
    מישל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיצים

הוספת תגובה

• מיצים - תגובה

חנה הרשקוביץ
    19/06/2011

שלום מישל!

יש גישה שנקראת 'הפרדת מזונות' וגורסת שיש להפריד בין פירות חומציים למתוקים, בין פחמימות לחלבונים ועוד הפרדות.
    אני חושבת שזה לא נורא לשלב בין ירקות שונים ופירות שונים כל עוד הגוף שלך מגיב לזה בסדר. (אם אין לך הפרעות עיכול).
    בקשר להכנת הפירות - תמיד טוב להשתמש מיד כשחותכים אך אם ההכנה מראש מקלה על סדר היום שלך - לא נורא.

בהצלחה והחלמה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו