לא יודעת מה לעשות ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות ..
    סיגי
    26/06/2011

אז ככה אני בת 14 ואני 1.68 אני שוקלת 69 , אני מרגישה שמנה , ואני לא יכולה להרזות פשוט , כמובן שחברות אומרות לי שאני לא שמנה בגוף שאני רזה אולי המשקל הוא זה שרק מטריד אותי , אבל אני ממש רוצה לרדת במשקל ואני פשוט לא יודעת איך .
    נכון שכשאני אם בגדים אני נראית רזה אבל כשאני בבגד ים אני מתביישת בגוף שלי וחברותיי אומרות לי שאני רזה , אני לא אמינה בכך , ואני ממש רוצה להרזות להוריד 10 קילו
    - 15 קילו .
    אבל איך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות ..

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות .. - תגובה

חנה הרשקוביץ
    27/06/2011

שלום סיגי!

אני מתארת לעצמי שזאת את בתמונה...
    אם כן, אז אני מצטרפת לחברות שלך.
    אם תרדי 10-15 ק"ג תגיעי למצב גופני לא בריא.

המשקל שלך נשמע גבוה יחסית לבנות נמוכות ממך. אבל את מישהי אחרת!

שמירה על תפריט בריא ומאוזן, עשיר בירקות ופירות, וכמה שפחות ממתקים ומוצרים מקמח לבן יעזרו לך להגיע למשקל נכון.
    וכמובן לא לשכוח פעילות גופנית.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות .. - תגובה

שושנה שרשבסקי
    27/06/2011

שלום סיגי,
    מה לעשות? לאכל בריא!
    תאכלי הרבה ירקות מכל הצבעים טריים ובכל צורת בישול,אני ממליצה להתחיל כל ארוחה בסלט גדול, מגוון עם לימון ןשמן זית
    לארוחות ביניים פירות/ אגזים/ שקדים/ אפשר יוגורט ביו
    לארוחת בוקר/10 תאכלי לחם מקמח מלא או שיפון מלא עליו את יכולה למרוח חומוס, טחינה, אבוקדו, קצת גבינה
    ארוחה עיקרית: לצד הירקות פחמימה מלאה עם חלבון: לדוגמה אורז מלא/ קינואה, עם עדשים/ תופו/ / או /עוף/דג
    תשתי הרבה מים, אל תשתי משקאות קלים, מוגזים
    תמנעי ממזון מתועש, מנות תעשייתיות מוכנות, עוגות ועוגיות קנויות
    בקיצור תאכלי בריא, אל תאכלי "שטויות" ותמשיכי להראות נהדר עם כמה קילו פחות , תרדי בצורה בריאה, ותרגישי מעולה עם עצמך
    כל טוב
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו