מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לחוצה!!!לילוש18/02/2008
אני בהריון תאומיםבשבוע 8 +4 , ההריון הושג לאחר טיפול בהפריה! השבוע גילית שמכיוון שלי יש ספינה ביפידה סמויה וסגורה ב- S1 ו-S2 , ביעוץ הגנטי מאתמול התברר לי שהיה עליי לקחת חומצה פולית של 5 מ"ג לפחות שלושה חודשים מראש ובמיוחד שמדובר בשני עוברים!!! ולא את המינון של ה- 400 מק"ג שלקחתי וגם בו לא הייתי עיקבית! האם הסטטיסטיקה לטובתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח פולית
ד''ר אלי רימון20/02/2008עדיין הטיפול יכול למנוע מומים פתוחים במערכת העצבים
ממומים אלה ניתן לראות בסונר ולאתר גם בחלבון עוברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי
טל27/02/2008אני לא יכולה לעשות חלבון עוברי - יש לי תאומים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי
ד''ר אלי רימון28/02/2008סונר הוא המפתח לאיתור מומים מסוג זה
אין איסור לבצע חלבון עוברי. אמנם המגבלה שאם מעט גבוה לא ברור מי מהעוברים עם מום אך אם הערך גבוה משמעותית מחשיד למום כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר בבקשה 'עיבוי אקוגני'?ק.17/02/2008
נמצא בבדיקת US.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי
ד''ר אלי רימון17/02/2008איזור שצפיפותו שונה בסונר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיעזרה דחופה!!!16/02/2008
שלום!
ביום שלישי האחרון קיבלתי זריקה עקב הריון מחוץ לרחם
הייתי מאושפזת יומיים וחצי בבית החולים
היום החלו לי כאבים בצד שמאל (היכן שראו באולטרסוונד את ההריון)
מה עליי לעשות?
אני מפחדת מאישפוז נוסף בבית חולים
האם לחכות עד מחר ואז ללכת לרופא?
בבקשה אני זקוקה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוץ רחמי
ד''ר אלי רימון16/02/2008גשי לבי"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לאדמת שבועים לפני הריוןטלי13/02/2008
שלום רב!
אני בת 27 בשבוע 17.
חודש בדיוק אחרי שקיבלתי חיסון לאדמת גילתי שאני בהריון. (חוסנתי ביום הראשון לווסת האחרונה).
מסקירת מערכות מוקדמת שעברתי נימצאו שני מוקדים אקוגנים בלב וקטע מעי אקוגני.
האם יתכן שיש קשר בין החיסון לבין המימצאים שנימצאו?
אני לא נשאית של CF ועוד כמה ימים אני עוברת ניקור מי שפיר. האם ניתן בניקור לגלות הדבקה לאדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
ד''ר אלי רימון13/02/2008לא נראה שקשור לחיסון אדמת שלא גורם נזק לעובר
באופן עקרוני ניתן להות הוירוס במי השפיר נסי בבי"ח תה"ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםטל12/02/2008
שלום,
אני בשבוע 13 עם תאומים.
יש לי כמה שאלות:
1. מתי ניתן יהיה לדעת את מין העוברים? יש לי סקירה בתחילת שבוע 14, האם בסקירה אפשר יהיה לגלות זאת?
2. אני לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג ואומגה 3 להריון. האם זה בסדר להמשיך בזה, ועד מתי צריך?
3. האם מותר לי לישון על הבטן? עד מתי?
4. האם סקירה מוקדמת מתבצעת באולטראסאונד וגינלי או בבטן? מתי "עוברים" לאולטראסאונד בבטן?
5. האם זה בסדר שאני מתקלחת במים חמים מאוד, או שזה יכול להזיק?
6. היו לי דימומים עד לפני שבוע, במשך כמעט כל השליש הראשון. האם קיום יחסי מין יכול לפגוע בעוברים?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר אלי רימון13/02/20081. שב 14-15
2. זה בסדר, מעבר לשליש 1 אין המלצה ברורה
3. כן
4.שילוב שתי השיטות
5. כן
6. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קרישה בהריוןפרח7508/02/2008
אני רוצה להתייעץ בעקבות פגישה די מלחיצה אצל קופרמינץ אתמול. לפני שנה וחצי היתה לי הפלה לאחר שלא ראו עובר בכלל בשבוע 9 ואז שלחו אותי לגרידה בבי"ח. החלטתי שאני רוצה לבצע בדיקות קרישה למרות שכביכול לא היו לי סיבות לדאגה (לא 3 הפלות או גורמי סיכון אחרים) והצלחתי לשכנע המטולוג של מכבי לתת לי את הבדיקות בכל זאת. כל הבדיקות יצאו תקינות מלבד בדיקת LAC שיצאה גבולי. לאחר 8 שבועות חזרנו על הבדיקה ושוב יצא גבולי. ההמטולוג אמר שהיות וזה גבוה רק במעט מהנורמה אין סיבה לדאגה ולא צריך טיפול בהריון. ליתר בטחון, בעקבות המלצה של חברה טובה, הגעתי לקופרמינץ. לדבריו אין כזה דבר גבולי. או שיש בעיה או שאין בעיה והיות וזה בכל זאת יצא גבוה פעמיים, הוא ממליץ על טיפול בהריון של קלאקסאן ואספירין וזאת ליתר בטחון למרות שהוא לא בטוח שההפלה אכן היתה בגלל בעית קרישה ולא סתם סטטיסטיקה של הפלות. הוא אמר לי את כל הסיכונים שיש בהריון עם בעיית LAC ללא טיפול (מות עובר ברחם, הפלות, מיעוט מי שפיר, רעלת הריון ועוד צרות אחרות). הוא גם הסביר לי שכשאהיה בהריון ייצטרכו ליילד אותי בשבוע 39 כדי שאוכל לקבל אפידורל. בעקבות כל הסיכונים שהוא פירט באי טיפול בעלי ואני החלטנו כמובן להישמע לו וללכת על הטיפול. מה שלא ברור לי הוא מה מידת הסיכון של הטיפול עצמו (סיכונים ותופעות לוואי) ולא פחות חשוב - עד כמה הטיפול מפחית את כל הסיכונים הנ"ל? האם בעצם נטילת הטיפול אני נמצאת באותם סיכונים כמו בכל הריון רגיל או שאני עדיין בסיכון גבוה יותר לאחד או חלק מהנ"ל? די חרדה ואשמח לקבל קצת תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית קרישה
ד''ר אלי רימון08/02/2008ראשית אבהיר כי אני חבר בצוות הרופאים של היחידה להריון בסיכון שאותה מנהל פרופ קופרמינץ.
מנסיוננו הרחב ביחידה הסיבוכים של טיפול בתכשירים אלה בהריון הוא קטן. יש לעקוב אחר ספירת הטסיות בדם , תפקודי כבד ולהיות עירנים לדימומים מוגברים.
אנו הראינו כי מתן טיפול הוריד משמעותית את שיעור הסיבוכים בהריון אותם פרט קופרמינץ באוזנכם. יחד עם זאת אין תיקון מלא של הפתולוגיה היסודית ולכן ההריון הוא בסיכון ויש לעקוב אחר קצב גדילת העובר והופעת רעלת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
פרח7508/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת
גל11/02/2009שלום שמי גל הנני כ -5 חודשים לאחר הפלה של הריון טבעי של שני עוברים בעברי הרחוק הריון בחודש שמיני של עובר מת, אבקש לדעת מהי המשמעות של ערכי הבדיקה. A.B.2.GLYCOPRTEU IGG, בדיקה ראשונה היתה תוצאה 111, בדיקה חוזרת תוצאה 75. A.B2.GLYCOPROTEU IGMתוצאה 9 A.B2.GLYCOPROTEU IGAתוצאה 2 אבקש לדעת בבדיקה הראשונה הערך השתנה - מה המשמעות????? האם הטיפול הוא בזריקות קלאקסן, או כדורים???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל והריון בסיכון גבוההשירי07/02/2008
עברת 3 הריונות בסיכון גבוהה בגלל סכרת שאוזנה בדיאטה וצירים מוקדמים .
נאמר לי בעבר באחד מביקורי במחלקת הריון בסיכון גבוהה שלא רצוי הריון לאחר גיל 35 . האם זה נכון? האם הריון לאחר גיל זה מסוכן? האם יש השלכות בריאותיות על האם כתוצאה מהריון בגיל מאוחר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל 35
ד''ר אלי רימון08/02/2008התשובה לכל השאלות לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונות - נונןיעל07/02/2008
שלום
אני בשבוע 32
בתחילת ההריון היו 2 ציסטות צואריות + נקודה לבנה בלבד
בוצע מי שפיר - תקין
בוצע אקו לב - נמצא vsd *2 שרירי קטנים מאוד
האם הממצאים יכולים להצביע על בעיה ?
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות צואריות+VSD
ד''ר אלי רימון08/02/2008כפי שהזכרת בכותרת תסמונת נונן משלבת צסטות צואריות ומומי לב אם כי VSD איננו האופיני ביותר. לא ניתן לשלול במי שפיר או על פי סמנים בסונר באופן מוחלט.
יתכן גם כי מדובר בתסמונת אחרת המתבטאת במום לב ואינה גנטית
אני סבור שמידע יותר מדויק יספק לך יועץ גנטי ואני מניח שכבר שמעת מספר יועצים
צר לי שלא אוכל לשפוך אור על מקרה זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vsdגל06/02/2008
שלום
אני בשבוע 31 היום בבדיקת אקו לב התגלה שיש לעובר 2 VSD שרירים קטנים
מיש שפיר תקין.
השאלה עד כמה העבודה שיש 2 VSD ולא 1 מעלה את הסיכון שיש בעיה
מעבר לבעיה בלב ?
בברכה
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר VSD
ד''ר אלי רימון08/02/2008במידה ששקיפות תקינה, סקירות תקינות ומי שפיר תקינים ממצא זה מתאים יות לממצאים מבודדים בלב. זה כמובן מותנה באי הופעת ממצאים באקו לב חוזר בהמשך.
נתונים ברמת אחוזים מדויקים יספקו לך היועצים הגנטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהליאל06/02/2008
1. האם כאב תמידי ברחם למטה נורמלי?
הכאב ממש קבוע,כבר 5 ימים, באזור הכאבים כשיש מחזור.
מרגיש לי כאילו נמתחו לי שם שרירים כמו בתחילת ההריון (רק שאני בשבוע 38+6), נגיד כמו שהרצועות בשני צידי הרחם נמתחות.אולי כמו דקירות ארוכות של סכין, של משהו חד.
כואב לשכב, לעמוד ובכלל כשהאזור שם זז.
אני לא בטוחה שזה כמו התכווצויות וגם לא ממש התקשויות
2. מאיזה שבוע כבר מדברים על זירוז? האם 39+ או 40+ או 41+
אני כותבת בכוונה עם + מכיוון שיש כאלו שאומרים בשבוע 40 . שבוע 40 לפי חלק מהאנשים נחשב כבר לשבוע 39+1,2,3 ויש כאלו נחשב ל-40+1+2 וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים
ד''ר אלי רימון08/02/2008את מתארת צירים.
השראת לידה מקובלת משב 41 אם ההריון תקין עד אז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה05/02/2008
יש לי CMV... אמנם לא הדבקה ראשונית ויש לי נוגדנים מהדבקה שקדמה להריון אבל הרופא בכל זאת מציע דיקור מי שפיר. מי שמכיר את הרופאים של הכללית בטוח יבין אותי כשאומר שככל שמתייעצים איתם יותר מתבלבלים יותר.!
השאלה שלי היא כזו...
האם כדאי לעשות את הדיקור?
אני ממש פוחדת לעשות את הדיקור, מה גם שהרופא בדק אתמול באולטרא סאונד את הבייבי וראינו שגודל הראש תקין ואני יודעת בוודאות שדיקור מי שפיר לא מסיר את כככללל הספקות הקיימים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר אלי רימון08/02/2008אינני יכול ליעץ כי חסרים בידי פרטים רבים בסיפור המקרה.
אני דוקא סומך על הרופאים בקופ"ח כללית.
רופאים מבלבלים ומתלבטים הם בד"כ רופאים טובים יותר כי גם בשנת 2008 הנתונים העומדים לרשותינו אינם חד משמעיים ויש להעלות את כל האפשריות בפני החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם התקןאוריתי03/02/2008
שלום ד"ר,
אני שואלת שאלה לגבי חברה טובה שלי.
היא נכנסה להריון עם התקן.
היא עכשיו שבוע 10, בהתחלה היה דופק איטי ואח"כ הסתדר.
הרופא לא הצליח להוציא את ההתקן ואמר שהחוטים שלו בפנים.
השבת היו לה דימומים כבדים והיא הייתה במוקד וראו שהעובר בסדר וען דופק וסביס השילייה מדמם.
עכשיו יש לה דימום קל.
ד"ר כמה סיכוי יש להריון הזה?/ האם ההתקן מסכן את הרחם שלה?
מה ההמלצות בהריון כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם התקן
ד''ר אלי רימון08/02/2008כעת לא ניתן לעשות דבר
הריון עם התקן מתאפיין בעליה בשכיחות הפלות בתחילת ההריון עד 30%
דימומים יכולים להגרם הנוכחות התקן
בשלב זה לא ניתן להתערב אלא להמתין בסבלנות לבאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להמלצות על רופא למעקב הריוןירדנה03/02/2008
שלום!
אני בתחילת שבוע 10 עם הריון תאומים לאחר IVF
זה ההריון הראשון שלי ואני אוטוטו בת 35 !!!
אני חברת קופת חולים כללית
מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב למעקב הריון מרובה עוברים שעובד עם הכללית ?
באזור השרון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר אלי רימון03/02/2008מעקב ההריון שת מתארת אינו מסובך כל כך.
קיים שירות של יעוץ רופאי הריון בסיכון במסגרת קופ"ח כללית.
אנא פני למרכז בריאות האישה הקרוב למקום מגורייך.
בתי חוןלים בלינסון ומאיר עובדים עם קופ"ח כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרניקרן03/02/2008
היי
יש לי כמה שאלות אני מאד מבולבלת:
רקע קצר: אני בשבוע 9 גילו אצלי רחם דו קרני בהריון הקודם שלא התפתח (לא נצפה דופק)
בהריון זה עד כה נצפה דופק ונראה תקין.
לאור מה שקראתי רחם דו קרני הינו הריון בסיכון גבוה והרופא שלי שלח אותי להתייעצות אצל רופא מומחה להריון בסיכון גבוה בנוגע לתפר צווארי.
שאלותי הן:
1. כל הריון עם רחם דו קרני הינו בסיכון גבוה?
2. מה בעצם המשמעות של הריון מהסוג הזה ? האם אני צריכה להיות מטופלת אצל רופא מומחה.
חשוב לי לציין שאין לי רופא קבוע וזה מאד מקשה עליי האם יהיה ניתן לקבל אותי דרך הקופה במרפאות לסיכון גבוה בבתי החולים במרכז או שאצטרך טיפול פרטי?
רוצה בכל מאודי לקבל טיפול צמוד
אשמך לעצתכם.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם דו קרני
ד''ר אלי רימון03/02/2008ההריון הינו הריון בסיכון
מחיצה נקשרה בהפלות לידות מוקדמות ועוד
מומלץ מעקב רופא המתמחה בהריון בסיכון.
ברב הקופות קיים שירות כזה.
אם תצייני באיזה קופה אוכל להכווין אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיויוי01/02/2008
אני בת 35 מנסה להרות ,הריון ראשון,בחודש שעבר עברתי הפלה כימית .החודש יש לי איחור של יומיים וצרבות בלילה במשך שבוע .האם יכול להיות שאני בהריון למרות שעברתי הריון כימי בחודש שעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
ד''ר אלי רימון03/02/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)