פורום נכים, שיקום נכים - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהו
    30/08/2007

אני בן 14 ואני בכסא גלגלים בגלל שיתוק CP.
    רציתי לדעת אם אאני יכול לעשות סקס כמו כולם ואיך אפשר לדעת את זה.
    ואיך אפשר לדעת שאני בריא. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך!

רעות דלת פתוחה
    31/08/2007

בגיל 14 רוב הבנים נמצאים בשלבי ההבשלה המינית שלהם, ובדרך כלל עדיין לא השלימו אותה. שיתוק מוחין לא מפריע להתפתחות המינית ולכן הסיכוי הוא מצויין שתהיה מפותח ופורה כמו כל בחור אחר. לגבי קיום יחסים - קשה לתת לך תשובה מלאה כאשר אינני מכיר אותך ואת מגבלותיך הגופניות. אם תרצה - נוכל לקיים מפגש רפואי ברעות דלת פתוחה בתל אביב. תוכל להשאיר הודעה ונתקשר אליך בטלפון של רעות-דלת-פתוחה כפי שמופיע כאן באתר.
    בברכה
    דר. דניאל הרדוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכים הבאים לפורום
    מערכת BeOK
    29/08/2007

ב- 2004 נפתח שירות ארצי, חדש במטרה לאפשר לבני נוער ולצעירים עם נכויות גופניות או חושיות, תמיכה וליווי ביצירת קשרים חברתיים וזוגיים באופן בוגר ואחראי. שירות זה הוקם בשיתוף האגודה הישראלית לתכנון המשפחה המפעילה את רשת מרכזי הייעוץ לנוער "דלת פתוחה" ברחבי הארץ, ביחד עם המרכז הרפואי "רעות"ועמותת "רעות", בשיתוף אשלים ומשרדי הבריאות והרווחה של הממשלה. הצוות מעניק שירותי מידע, ייעוץ, הדרכה וטיפולים קצרי מועד בדיסקרטיות וללא תשלום בפגישות פנים אל פנים, בטלפון, באינטרנט, ובסדנאות. מבין הנושאים שבהם "רעות – דלת פתוחה" עוסקת:
    · חיזור, אהבה וקשר מיני

· יחסי מתבגרים/ הורים

· מניעת הריונות בלתי מתוכננים

· מניעת מחלות המועברות ביחסי מין

· ניצול מיני או אלימות מינית

· הדרכת הורים ואנשי מקצוע

· זהות מינית ונטייה מינית

· בעיות בתפקוד מיני

· אבחון ובדיקה גניקולוגית

פרטים נוספים להתקשרות:

"רעות- דלת פתוחה" עומדת לשירותכם:

בטלפון: 5371003 – 03. פקס: 6383649 - 03

במייל: [email protected]

בכתובת: www.opendoor.org.il

ובפגישות אישיות (בתיאום מראש).

ניתן לשלוח מכתבים לכתובת:

רעות דלת פתוחה, שדרות החיי"ל 2, יד אליהו, תל אביב

לקביעת תור
    סגירה
    ברוכים הבאים לפורום

הוספת תגובה

• שאלה על יחסים

ר. צפון
    29/08/2007

שלום, אני בת 26, יש לי שיתוק מוחין. הכרתי מישהו ואנחנו יוצאים כבר שלושה חודשים. יש לו גם CP ויש לו הליכון. חשבנו להתקדם הלאה ולנסות לקיים יחסי מין. לי זאת הפעם הראשונה ואני מאוד חוששת, וגם לא בטוחה איך נצליח לעשות את זה כי הרגשליים שלי מאוד מכווצות (ספסטיות). מה עושים במצב כזה?.
    וגם, בהצלחה בפורום ותודה שהוא קיים.
    שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה על יחסים

רעות דלת פתוחה
    29/08/2007

שרית תודה על הברכות ואיחולים להיותך השואלת הראשונה! כן יירבו.

כיצד את מגדירה הצלחה בקיום יחסי מין?! את אומרת שאת לא בטוחה אם תצליחו לעשות זאת. המטרה בדרך ל"הצלחה" צריכה להיות "הנאה". אם תהנו - זו כבר הצלחה ונראה שאתם בדרך להנאה. עם זאת, אני חש שאת מציבה מטרה אחרת. מטרה פיזית ולא רגשית. את מציבה את ה"חדירה" כמטרה. חדירה זו סך הכל עוד תנוחה במגוון הקיים של דרכי עינוג.

עזבו חדירה בשלב זה. התמקדו בהנאה. בהרבה חיבוקים, נשיקות, ליטופים, נשיקות, שיטוטים עם הידיים והלשון כדי לגלות מקומות מענגים על פני הגוף ועוד כהנה וכהנה.

במקביל - כדאי שתפנו יחדיו ל"דלת פתוחה". שם ידריכו אותכם גם לגבי תנוחות שיתאימו לכם, למרות הספסטיות ברגליים שלך.

מה דעתך?

ד"ר רפי חרותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים על השירות

ד"ר רפי חרותי
    30/08/2007

http://www.opendoor.org.il/info1.asp?docID=261

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה