מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיואב20/11/2007
אני נפצעתי בתאונת דרכים בגיל 13, ומאז אני בכיסא גלגלים. היום אני בן 16 ויש לי חברה ואני מפחד להגיע איתה למיטה כי אני לא חושב שאוכל לתפקד.
מה עלי לעשות?
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס וכסא גלגלים
רעות דלת פתוחה21/11/2007הי יואב, אתה מעלה בעייה אישית שלך, אבל היא בעייה של הרבה מאוד צעירים וצעירות שעברו תאונות ופגיעות בחוט שדרה, והם מרותקים לכסא.
סקס עם פגיעת חוט שדרה הוא נושא מעניין וחשוב. יש כאלה שיכולים לתפקד ממש כמו לפני התאונה, ויש כאלה שצריכים ללמוד שיטות חדשות כדי לקיים יחסי מין מהנים ומספקים.
הדבר הכי חשוב הוא הגישה.
אם אתה מוכן ללמוד, ורוצה ללמוד איך אפשר להנות מיחסי מין גם עם נכות כמו שלך -תוכל לפנות ולקבל עזרה (מצוות רעות דלת פתוחה - המרפאה לשיקום מיני).
אם תמשיך להתבייש - אתה מפסיד זמן, שבו יכולת כבר להתנסות, ללמוד ולהנות.
אתה לא חייב לבוא עם בת הזוג. תוכל לשאול שאלות ולקבל תשובות גם אם זה לך בלבד, או עם מישהו מההורים.
נשמח לעזור בכל שאלה, עומר, פסיכולוג ומרכז הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירבהמעין18/11/2007
אני בן 17, סובל מצליעה די בולטת עקב תאונת שקרתה לי כשהייתי ילד. הצליעה הזאת די דופקת לי את הסיכויים עם בנות מהשיכבה. איך אני יכול לעשות את עצמי יותר פופלרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בצליעה - בעיה בדייטים
עדי19/11/2007יש לי את אותה בעייה ואני לא מצליחה שבנים יתחילו איתי. אני נראית טוב ומרגישה טוב אבל כבר לא מנסה להתחיל עם בנים בברים, והם מסתובבים והולכים.
רוצה גם תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטחון עצמי
ישראל29/09/2009צרי איתי קשר גם לי יש בעיה כזו אך צריך ביטחון ולא לעשות חשבון אני כזה ןתמיד הייתה לי הצלחה עם נשים היום אני נשוי + 6 ילדים ועדיין יש נשים שמתחילןת איתי ב י ט ח ו ן מילת המפתח אם תרצי לדבר 0572704381
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי אשמח להכיר אותך כמו שאת!
צח03/10/2009יש דרכים להתקשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתחייס יותר מדי לצליעה! האישיות
צח04/10/2009שלך צריכה לבלוט. הקסם האישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה ישרה
רעות דלת פתוחה19/11/2007הי מעין, אני שמח שאתה כותב לפורום.
אחד הדברים הכי מדהימים לראות כל פעם מחדש הוא, שאין קשר בין סוג הנכות ורמת הפופולאריות עם בנות. גם חברה' ממש פגועים משיגים בנות שנראות נפלא ומרגישות איתם מושכות ואטרקטיביות. כלפי חוץ - זו שאלה של מה שאתה מצג ואיזו הרגשה אתה נותן, וגם, את מי אתה בוחר לעצמך..
כלפי פנים, זה כבר סיפור אחר. יותר קטע של לימוד בדיוק כמו קורס באנגלית. זו שפה חדשה. איך אתה בלימוד שפות?
עומר, פסיכולוג הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות עם דיכאון בחבר שלי שנכהלאורה11/11/2007
חבר שלי נכה וכבר אנחנו בקשר שנתיים. נפגשנו בפעילות ומאז אנחנו ביחד. הוא בן 23 ואני בת 24 ושנינו נכים. אני רוצה להיות איתו אבל בזמן האחרון הוא מסתגר ואין לו חשק לעשות כלום. אני מפחדת ולא יודעת מה לעשות. רצינו גם לשאול על קיום יחסי מין אבל כרגע בכלל אין לו חשק לדבר על זה. יש לו ניוון שרירים ואני עם שיתוק מוחין. מה לעשות? אני רוצה להמשיך איתו את הקשר אבל מפחדת מההמשך מהמצב שלו.
ליאורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחשק מיני
רעות דלת פתוחה14/11/2007ליאורה שלום,
דיכאון הוא מצב נפשי הכולל לעיתים מספר מאפיינים, כגון ירידה באנרגיה ועייפות, קשיי שינה, חוסר תאבון, חוסר הנאה או עצבות. גם ירידה בחשק מיני מאפיינת דיכאון לפעמים.
יתכן שבן הזוג שלך סובל ממצב זה.
נסי לשכנעו להפגש עם פסיכולוג או עובד סוציאלי בשלב ראשון, ולנסות קודם לזהות מהי הבעייה המשמעותית ביותר שלו.
ייתכן שעם הטיפול בדיכאון במידה וקיים אצלו, החשק והעניין המיני של החבר שלך יתגבר.
בברכה,
עומר, פסיכולוג השרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנדבותאורי07/11/2007
האם ברעות יש צורך במתנדבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנדבים לרעות דלת פתוחה
רעות דלת פתוחה07/11/2007שלום אורי ותודה על הפנייה.
ברעות דלת פתוחה יש צוות של יועצים מתנדבים שעבר הכשרה בנושא יעוץ מיני לצעירים עם נכויות גופניות. זהו קורס שנערך בחסות האגודה הישראלית לתכנון המשפחה.
אם אתה מעוניין ליצור קשר ולברר פרטים נוספים, תוכל לעשות זאת על ידי פניה באתר האגודה:
בטלפון:5101511 - 03
בברכה ובתודה על הנכונות,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתעידן04/11/2007
אני בן 18 וגילו אצלי סוכרת.עכשיו יש לי סיפור עם הצבא אם להתגייס או לא, סיפורים עם עצמי לגבי האוכל והזריקות וכל זה ועם כל זה, יש משהו שנורא מטריד אותי ובגללו אני בכלל לא יוצא יותר עם בחורות: אני לא יודע מה יקרה לי בסקס.
הרופא אמר לי שההתרגשות של הסקס תוציא את הסוכר מאיזון ואני צריך להזריק לפני זה. מישהו שאני מכיר עם סוכרת אמר שצריך לשלוט בהתרגשות ואני לא מבין איך אפשר.
בקיצור, אני לא יודע איך אני יוכל להיות כמו כל אדם נורמלי ולעשות סקס כשאני כל הזמן צריך לדאוג מה הסוכר שלי ומתי לקחתי תרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת ותפקוד מיני
רעות דלת פתוחה07/11/2007לעידן שלום,
הבעיה שאתה מציג כרוכה במרכיב הידע.
אם תדע יותר, מהם הקשיים התפקודיים במין לחולי סכרת, מהן שיטות הטיפול הנכונות, העזרים או התרופות היעילות והטכניקות לביצוע מיני -יירד החשש ויעלה הביטחון והאומץ לנסות.
עכשיו נותר לך רק לצאת ולמצוא את הידע שאותו אתה מחפש.
הדרך הנכונה היא להפגש עם רופא המתמחה בטיפול בקשיים בתפקוד מיני באנשים עם מצבים בריאותיים כגון סכרת.
תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני, שבמרכז הרפואי רעות ביד אליהו, ולקבל יעוץ מתאים.
טלפון: 6383679 - 03 / 6893713 - 03 (אלו מזכירות ואתה צריך לבקש פגישה עם ד"ר רפי חירותי - שיקום מיני).
אם אתה בין גיל 13 לגיל 35 תוכל אף לקבל יעוץ זה ללא תשלום, באמצעות הדלת הפתוחה שלנו (מספר טלפון: 5371003 - 03).
בהצלחה ובריאות טובה,
עומר, מרכז השירות ופסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא מודאגתאמא מודאגת31/10/2007
שלום, אני אמא לילדה בת 4.
בתי מתעסקת עם עצמה (מאוננת) מאז גיל שנתיים לפחות, ובזמן האחרון אפילו בתדירות גבוהה יותר. בלילות זה גם מה שעוזר לה להירדם.
שאלותיי הן מה הסיבה לתופעה שכזאת ואיך אני מתמודדת עם מצב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת שלום
רעות דלת פתוחה31/10/2007ראשית תודה על פנייתך לפורום שלנו.
עם זאת, פורום זה מיועד לתת מענה לבעיות מיניות והתבגרות של צעירים עם נכויות גופניות או חושיות.
תוכלי לקבל סיוע בפורום פסיכולוגיית ילדים של BEOK -בכתובת הזו:
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41
רק אוסיף, במלוא הצניעות, שכדאי היה לברר שלא קיימת בעיה אורו-גניטלית, כלומר שקיימת אפשרות שבתך מגרדת או נוגעת באיבר מינה בשל פטרייה או גרוי מקומי אחר ולא בשל אוננות.
לכן כדאי היה קודם לשלול אפשרות זו אצל רופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצה להתפשרשיר21/10/2007
אני בת 25, כשהייתי בת 14 עברתי תאונה שהשאירה לי צלקות בגוף, צליעה וצלקת גדולה מעל העין.
למרות הפציעה הצלחתי לעשות צבא, לגמור תואר, יש לי מלא חברים והכל בסדר חוץ מבתחום הרומנטי.
קשה לי מאוד להכיר בחורים ובמעט פעמים שהיה משהו הם ברחו איך שהם ראו את הצלקות. אולי זה נשמע כאילו אני סתם ממציאה תירוצים אבל אני כן חברותית מאוד וגם ביררתי פעם דרך חברה שהכירה בחור שיצאתי איתו (הוא לא ידע שהיא חברה שלי, היא עשתה כאילו היא מכירה אותי היכרות שטחית והצליחה להוציא את זה ממנו) והוא אמר לה שהוא ברח בגלל זה והוסיף עוד כמה תיאורים לא ממש מחמיאים על הגוף שלי.
כל עוד אני לא מצליחה להכיר מישהו כל מה שהשגתי מאבד משמעות, למרות שאני לא מראה את זה, כל הזמן עצוב לי ואני מרגישה בודדה נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר,
רעות דלת פתוחה22/10/2007אני והצוות מאוד שמחים שאת כותבת כאן, כי את הפורום הזה הקמנו בשבילך. בשבילך ובשביל עוד צעירים שצריכים להסתדר - עם משהו שלא מסתדר.
הפנייה שלך נוגעת לליבנו, ישר בפנים.
הניסיונות שלא מסתדרים, הכאב הצורב, האכזבה. הרצון - לוותר כדי לא להפגע שוב. ואז המחיר הוא עצב ובדידות. אלו הם חברינו היקרים בימים בהם אנחנו לא מספיק חזקים כדי לצאת אל העולם ולתת לו צ'אנס נוסף להיות נחמד אלינו, לחייך לשם שינוי.
את כותבת שבררת למה אותו בחור דחה אותך, ואת אומרת לעצמך - איך צדקתי! - זו הסיבה שבגללה לא הולך לי! הכל בגלל הצלקת! הצליעה! קיבלת את האישור שרצית?
את יצרת לעצמך משוואה מתמטית שאומרת "אני שווה רק אם אני עם מישהו". המשוואה הזו, בלי לומר אם היא נכונה או לא, משאירה לך מעט מאוד מרווח תמרון. היא מוחקת את כל ההצלחות שלך, את השמחות, את המאבקים על הקשר עם המשפחה, עם החברים, במשימות בעבודה או בלימודים, בפעילויות הפנאי אם יש כאלה. כל זה לא נחשב. כאילו שלך אין עוד מה לתת לעולם.
אני לרגע לא מנסה לקחת לך את הכאב. הוא שלך שיר.
אני לא מנסה להגיד "יהיה בסדר", תסתדרי, את תמצאי בסוף מישהו!". את זה את שומעת מכולם.
אני רק מנסה להגיד לך - הי שיר, אני והצוות שלי יודעים מה את עוברת. את לא מדברת לאזניים אטומות.
אין כאן פתרונות קלים או מהירים, כי מה שקרה לך הוא קשה ואיטי.
אם את לא רוצה להתפשר - את לא חייבת.
אבל את האפשרות השנייה (עצב ובדידות) את כבר מכירה.
אם תרצי לבדוק עוד אפשרויות אנחנו כאן, לקרוא, לחשוב איתך, להרגיש.
עומר וצוות הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש משהי אמיתית לאהבהדודי19/10/2007
שמי דודי
ואני הבחור הכי מיוחד שאת יכולה לפגוש מעודך
וכדי שכולם ידעו שאני מיוחד מבפנים, יש לי גם מיוחדות חיצונית שתוכלי לראות רק
אם תפגשי אותי.
פנים אל פנים
אני בן 33, רווק,עובד במשטרה
.ובשלב זה של חיי רוצה לפגוש את מי שתהייה בת זוגי לחיים
אני יכול לתאר את עצמי כאיש חם לבבי ורגיש, ומחפש מישהי הדומה לי בתכונות אלה
אני אוהב לשמוע מוזיקה וללכת להופעות
ואשמח שתצטרפי אלי להמשך המסע של החיים
אני רואה את האדם שבך ומצפה שתראי את האדם שבי
אם יצרתי אצלך עניין- את מוזמנת לפנות אלי ואני מבטיח תשובה פתוחה וכנה.
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחפשת חבר
עדי23/08/2009אני פנוייה ... ואתה נראה לי גבר לעניין....
מספר אי סי - 398484652* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל עדי
אמנון טרבלסי24/07/2010אמנון להכיר עדי 0504182829
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתביישתילנה18/10/2007
אני בת 14 ואני רוצהלקיים יחסי מין אבל יש ליציצי קטן בישביל מישהו בן 18 שרוצהציצם גדולים אבל אם חזייה הציצ שלי ניראה פסדר אבל הוא נוגע בו וזה ואני מיתביישת ביגלל זה לישכב איתואבל אני רוצה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לפורום "סקס ונוער"
ד"ר רפי חרותי20/10/2007http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=165
ראיתי שאת ממילא מאוד פעילה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתבה על הילדה מבריטניהמולי18/10/2007
שלום רב לכל הגולשים ולאנשי דלת פתוחה, קראתי כאן את הסיפור של הנערה מבריטניה - [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5490 id=link]הנה הוא[/a]. לדעתי זה מזעזע מה שהאמא רוצה. נכון, היא באמת מטפלת בה, אבל להוציא לילדה שלך את הרחם? מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי את זה
עופרי18/10/2007אכן סיפור לא פשוט, אבל נראה לי שאת קצת מגזימה בתגבותך. האמא מבקשת משהו הגיוני ביותר עבורה ולנו קשה לשפוט מכאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
מולי18/10/2007עם כל הכבוד, היא אמא שלה והיא לא יכולה לעושת כזה דבר לבתה, שמי יודע מה היא תחוש בעקבות זה. איך את יכולה לקחת את הצ'אנס ולפגוע בביתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה איך יש לה את האומץ לעשות
ג.18/10/2007את זה, לדעתי היא לא אמא נורמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמה אמיתית
רעות דלת פתוחה19/10/2007שלום לכל המבקרים בפורום, ולמולי.
כצוות העוסק במקרים שבין צעירים עם נכויות ובין הוריהם, אנחנו צריכים לפעמים לחשוב - מהי טובתו העליונה של המטופל - ובמקרה הזה קיים בלבול - האם האמא היא המטופלת או שהבת היא המטופלת.
כמו שאמרה ד"ר אלוני בכתבה, אם האמא היא המטפלת בסופו של דבר, והיא זו שתצטרך להבטיח את הטיפול בבתה שנים רבות - צריך לחשוב על מה שיכול לעזור לה - כדי שתעזור לבתה.
מצד שני, אם הבת היא המטופלת - קיימת שאלה מה היא מרגישה ומה היא רוצה - אך על כך אין לנו תשובה. אנחנו יכולים רק לנחש.
סביר שאינה רוצה ניתוח. סביר גם שהיא תסבול את תקופות המחזור - כמו שסובלות אותן נשים בכל העולם מאז ומתמיד.
האם כאב שאי אפשר להבין אותו הוא משהו שצריך להכחיד אותו? ומה יקרה אם הניתוח יסתבך. אם חס וחלילה יקרה משהו לילדה? האם האמא תהיה מואשמת בפגיעה בבתה? הלא הניתוח לא עסק בסיבות רפואיות כלל.
בישראל, שהיא מדינת חוק, הנוהל במצבים כאלה הוא להפנות את הנושא לועדות אתיקה מיוחדות, המורכבות מאנשי מקצוע ונציגי ארגונים שונים שביחד אמורים לנסות למצוא את הפתרון הכי פחות נורא, הכי פחות גרוע וזה שמשרת בסופו של דבר את טובתם הגדולה ביותר של רוב הצדדים.
מקווים שנתנו קצת חומר למחשבה,
צוות רעות דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עם ניוון שריריםאני16/10/2007
ואני בקושי זז ,והכרתי בחורה נכה בכיסא גם ,ויכולה להפעיל יד אחת ,השאלה האם אפשר לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם ניוון שרירים
רעות דלת פתוחה19/10/2007שלום לך,
קיום יחסי מין עם ניוון שרירים הנו אמנם מורכב, אבל קיימות דרכים בהן אולי ניתן לסייע לך.
אם תרצה לפנות לרופא המתמחה בשיקום מיני על מנת לעבר אבחון ולראות מה אתה כן מסוגל לעשות, באיזה אמצעים ניתן לסייע לך לתפקד מינית, ולהרחיב את מושג "המיניות" בעינייך (כלומר לראות מה אפשר לעשות מעבר לחדירה) - אז יש לך דרך בה תוכל להתקדם.
תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני ולבקש פגישת הכרות.
אם אתה עד גיל 35 אתה אפילו מקבל אותה במימון "דלת פתוחה" ולא צריך לשלם.
רעות דלת פתוחה: 5371003 - 03
בברכה,
עומר פורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד משמעית - כן!
ד"ר רפי חרותי20/10/2007אם לשניכם יש רצון, זה אפשרי. ייתכן ותצטרכו שימוש באביזרים, או עזרה של המלווים לפני המפגש.
נקודה חשובה למחשבה לשניכם היא סביב הסוגיה מהם יחסי מין? האם כוונתך לכניסה של פין לנרתיק בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני20/10/2007למה איזו עוד הגדרה יש ליחסי מין?
איזה אביזרים יש?
ולא הייתי רוצה עזרת מלווים...ולכן שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
רוצה לייעץ27/10/2007אם נתחיל מההגדרה המילונית אז להלן ההגדרה של "יחסי מין" בויקיפדיה:
"יחסי מין (או יחסי אישות) הוא שם כללי למגע אינטימי בין בני אדם (לרוב בין שני בני זוג) בו מעורבים איברי המין."
יחסי מין אינם בהכרח חדירה. אל תשכח שלמעשה איבר המין הכי גדול ומשמעותי בגוף הוא הראש.
כאשר שני נכים בכסא גלגלים רוצים לקיים יחסי מין , קודם כל הם צריכים להיות לגמרי פתוחים וכנים אחד עם השני ולפעמים גם להיעזר חלקית באדם נוסף. ברור שבשביל אינטימיות הרצוי הוא שתסתדרו לבד , ואני מניח שבהתארגנות נכונה עם ייעוץ מתאים תוכלו גם להגיע לזה. גם אם לא , אני חושב שעם ייעוץ נכון גם עזרה זה לא סוף העולם.
בסך הכל אני חושב שיש לך מזל שאיבר המין שלנו איננו שריר ;-) ושמצאת מישהי שאתה מעוניין להגיע איתה לאינטימיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר עם בחורהניקו15/10/2007
אני עובר טיפולים קבועים בבית חולים בצפון, אני רוצה למצוא חברה, אבל אין כאן שום מסגרות לנכים. איך הכי טוב בשבילי למצוא מישהי - אינטרנט, שידוך בעיתון? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך מזווג זיווגים
רעות דלת פתוחה15/10/2007ניקו שלום,
פנייתך מרגשת אותנו.
כבר זמן אנו עובדים על הקמת מרכז שידוכים לנכים אך הנושא עדיין בהקמה.
בנתיים,
תוכל ליצור עימנו קשר במייל או בטלפון ונוכל לשוחח על הקשיים שלך בדרך ליצירת קשר זוגי. מהם המכשולים ועד כמה הבריאות שלך מפריעה לך ליצור קשר.
כל דרך בה תבחר ליצור קשר תלמד אותך משהו, ותהיה חלק מהמסע שלך למציאת אהבה ושותפות.
(בלי לדעת מה גילך, מהי הנכות שלך או הבעיה הבריאותית- לא ברור מה המסגרת שמתאימה ולכן קשה לייעץ).
בהערכה רבה,
עומר וצוות דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ושיתוק מוחיןאסתר14/10/2007
שלום לכם וברכות על הפורום החדש והחשוב הזה.
אני אמא לילד בן 14 עם שיתוק מוחין ואני חושבת שהוא מאונן בחדר כשאני לא נמצאת אבל אני לא בטוחה. ראיתי אותו פעם אחת מחייך במבוכה כשנכנסתי לחדר שלו והוא הוציא את הידיים שלו מהמפשעה. הוא מאוד ספסטי בידיים, ואני לא יודעת איך להתייחס לזה והאם הוא בעצם זקוק לעזרה,אם הוא יכול להזיק לעצמוף ובקיצור איך מתמודדים בכלל אם נושא כזה.
אני מהצפון ואשמח לדעת גם אם יש יעוץ או מקום אליו אפשר לגשת לקבל הדרכה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
רעות דלת פתוחה15/10/2007שלום לאמא המודאגת, אוננות בגיל ההתבגרות הנה פעילות נורמלית כל עוד אינה פוגעת בתפקוד היומיומי ובבריאות.
נושא הספאסטיות ידוע ומוכר ואכן מהווה מגבלה גופנית בפעילות מינית בכלל, כולל באוננות.
לשמחתנו אנו בעידן נאור בו קיימת מודעות, מקצועיות ופתיחות לעזור.
תוכלי לקבל הדרכה מאיתנו בנושא זה, החל מהגישה וכלה בהתאמות מיוחדות.
בברכה,
עומר, פסיכולוג הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי אתר הכרויותביישנית10/10/2007
יש לי נכות בולטת ומגבילה שמקשה עלי להכיר אנשים. אני שוקלת להצטרף לאתר הכרויות אבל פוחדת מיחס הסביבה אם אנשים שאני מכירה יזהו אותי.
יש כאן מישהו שרשום באתר הכרויות שיכול לספר על החוויה שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתלבטת
רעות דלת פתוחה10/10/2007ברכות על הצטרפותך.
פתגם ידוע נאמר פעם:
"אני לא מוכן להיות חבר במועדון שמקבל אנשים כמוני"
מי שיראה אותך באתר ההכרויות מן הסתם מחפש בו בת זוג כמוך בדיוק.
אולי אפילו שואל את עצמו את אותה שאלה שאת שואלת.
ואולי יש בינכם עוד דברים דומים עליהם אינך יודעת.
איך תדעי אם לא תנסי?
מצד שני אפשר להמשיך לשבת (עוד שנה) על הגדר ולחכות ולחכות....
ואם התייאשת מלחכות - והחלטת לנסות למצוא בעצמך את בן זוגך, שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה.
עומר,
צוות דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות בגבר נכהשרית08/10/2007
שלום, החבר שלי נכה ומשותק ברגלים בגלל תאונת דרכים. הוא בן 36 והתאונה היתה לפני 4 שנים.
אני חושבת להתחתן אבל רוצה לדעת שהוא מסוגל להביא ילדים. אני רוצה לדעת איך עושים את זה ואיך אפשר לדעת אם הוא פורה. למי פונים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות בגבר עם נכות
רעות דלת פתוחה09/10/2007שלום לך!
בדרך כלל אצל בחור עם פגיעה הגורמת לשיתוק הרגליים אין פוגעת בפוריות - כלומר : הוא מייצר זרע שיכול להפרות. השאלה היא כיצד יגיע הזרע אל האשה הרוצה להכנס להריון.
כדי לדעת זאת חשוב קודם כל שתדברו ביניכם. את יכולה לשאול ישירות (או שאת כבר יודעת) אם יש לו זיקפה ואם יש לו פליטה של זרע בשינה או בגרוי עצמי. אם התשובה לכך היא חיובית, נשארת רק השאלה הביצועית של קיום יחסי מין. אם כאן מתעוררות בעיות אפשר לקבל ייעוץ במרפאה לשיקום מיני לנכים . גם אם התשובה היא שלילית עדיין ניתן לקבל הדרכה לקיום יחסי מין מהנים לשני בני הזוג, ולגבי הפוריות - ניתן לקבל את הזרע של הבחור ולבצע הפריה לבחורה.
לסיכום - לשאלת הפוריות - רוב הסיכויים שהיא קיימת.
בברכה
דר. דניאל הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)