פורום נכים, שיקום נכים - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בני
    30/12/2007

היכרתי בחורה. יצאנו 3 פעמים. בפעם הרביעית היא אומרת לי שהרגל שלה קטועה עד הברך והיא עם תותבת.
    אני לא יודע אם אני רוצה להיכנס לקשר כזה. כולנו מחפשים מישהו מושלם, ואני מרגיש שיהיה הכי קל לוותר עליה ולהמשיך לחפש.
    מצד שני היא מקסימה ויש לה אופי מדהים.
    מה לעשות :(
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לך לראות סרט!

רעות דלת פתוחה
    02/01/2008

אבל אל תלך איתה. לך לבד.
    זה הסרט:

http://www.movix.co.il/movie.php?id=100363

יש אותו בדי וי די, בלוק באסטר.

תהנה, ואם יהיו לך עדיין שאלות חזור לפורום ונענה לך.

עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דנה
    23/12/2007

שלום
    אני נפגעתי בגב תחתון.עקב זה החלו בעיות מסויימות כמו חוסר תחושה מיני שלפוחית אטונית חוסר תחושה פרינאלי בעית יציאות חמורה ונימלול ברגליים
    הייתי רוצה לקבל הפנייה לספרות רפואית שתסביר לי את כל הפגיעה בייחוד בתחום המיניות.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדנה השואלת

רעות דלת פתוחה
    25/12/2007

חשובה שאלתך אך למה להקל ראש?
    פגיעתך - פגיעה.
    המצב אמנם מורכב אך ניתן לדבר בפשטות ולהבין.
    אפשר להראות לך ולהסביר, ללמד ולהחכים.
    כך שתקבלי את כל התשובות לכל השאלות.
    ואף יותר.
    רק למה באינטרנט הקר והמנוכר?
    למה לא לבוא ולהפגש עם אנשים שעמלו במשך שנים ארוכות לרכוש את אותו הידע אותו את מבקשת?
    לא יותר נחמד פנים אל פנים?

רעות דלת פתוחה.

5371003 - 03

(מידע רפואי לא מעבירים ברשת, ומאמרים לא באים במקום חיוך והבנה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללמוד מנסיונם של אחרים
    מיקה
    19/12/2007

האם יש מסגרת של קבוצת תמיכה לגילאי 20-30 שאפשר ללמוד אחד מנסיונו של השני? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ללמוד מנסיונם של אחרים

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה לגילאי 20 - 30

רעות דלת פתוחה
    23/12/2007

שירי שלום רב,
    ב"רעות דלת פתוחה" אנו מקיימים קבוצה לצעירים בנושא יצירת קשר.
    תוכלי ליצור עמנו קשר, ולהשאיר פרטים וניצור עמך קשר ברגע שהקבוצה תתחיל.
    בברכה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות
    דוד
    19/12/2007

שלום, אני נכנס לשיקום מיני לאחר זמן רב שלא התייחסתי לנושא. נמנעתי מלחשוב על התפקוד המיני שלי ועכשיו אני יודע שאני כן רוצה ובייחוד להביא ילדים לעולם. האם שמעתם על מקרים של שיתוק עמוד שדרה תחתון שהצליחו להביא ילדים לעולם?

לקביעת תור
    סגירה
    מיניות

הוספת תגובה

• שיתוק פלג גוף תחתון ופוריות

רעות דלת פתוחה
    23/12/2007

דוד שלום רב,
    בצוות דלת פתוחה - רעות זו התשובה אותה אנחנו נותנים כאשר שואלים אותנו שאלות מסוג זה:
    אין קשר בין שיתוק כתוצאה מפגיעת חוט שדרה ובין פוריות.
    חוט שדרה אמנם אחראי על עצבוב ופליטת זרע במהלך קיום יחסי מין, אך ניתן להגבר על כך באמצעים שונים ולהוציא זרע בדרכים אחרות.
    כל עוד יש לך זרע אחד תקין, זה מספיק בשביל להביא ילד בריא לעולם.
    תוכל לפנות אלינו ולקבל מידע נוסף.

בברכה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכות והתבגרות
    בתיה
    17/12/2007

שלום, בני נכה מיום היוולדו, הוא מגיע לגיל בגרות (10) ועלי להסביר לו הרבה דברים לגביו ולגבי התפתחותו המינית. האם לעשות זאת בשלב זה, האם עדיף שבעלי ישוחח איתו?

לקביעת תור
    סגירה
    נכות והתבגרות

הוספת תגובה

• לבתיה - על חינוך מיני לבן עם נכות

רעות דלת פתוחה
    18/12/2007

שלום לך, וטוב שאת פונה, כי הפורום הוקם לשם כך בדיוק.

כל הורה שואל עצמו את השאלה הזו, בין אם בנו או ביתו הגיעו לבגרות עם נכות או בלי נכות.

מה היית עושה אם בנך לא היה נכה? מי היה מדבר איתו אז?

איזו נכות יש לבנך? האם הוא יוכל לתפקד מינית ללא קושי? האם מדובר בבעיות חברתיות המקשות עליו ביצירת קשר? האם הנכות קשורה למחלה הפוגעת בפריון? האם את חושבת שאת או בעלך תוכלו לענות לו באופן מדוייק על כל השאלות הללו?

יש כאן הרבה שאלות.

כדי לענות לך הכי טוב, אנו זקוקים למידע נוסף, כגון מהי הנכות של בנך, אם את יכולה לתאר את הקשיים העיקריים שלו?

אולי יהיה לך יותר קל בטלפון (5371003 - 03), כי נחוץ מידע נוסף.

בכל מקרה, אנחנו לשרותכם.

בברכה,
    עומר וצוות הדלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ילד CP קל..
    אני
    15/12/2007

עם בעיה ברגל היא יותר קצרה מהרגל הימינית ב2 סנטימטר יותר חלשה ורזה האם יש לזה טיפול אני כבר מיתקרבים לשנת 2008 ... חייב להיות משהו לא?

לקביעת תור
    סגירה
    אני ילד CP קל..

הוספת תגובה

• יש טיפול כירורגי

ישראל
    29/09/2009

צור איתי קשר ל0572704381 יש לי אותה בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים

רעות דלת פתוחה
    17/12/2007

שלום לך!
    חשוב לדעת בן כמה אתה. אם אתה לפני תאוצת הגדילה של גיל ההתבגרות ייתכן מאד שיהיה צורך לחכות עד סיום הצמיחה שלך ואז לראות מהו ההבדל באורך הרגליים. בכל מקרה, לצורך יציבה נכונה חשוב שתתאים לך נעליים שיתקנו את הפרש הגובה.
    ייעוץ של אורתופד מומחה בתחום אפשר לקבל במרפאה של מרכז רפואי אלי"ן בירושלים.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רעות-דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכים
    גלית
    12/12/2007

האם נגזר על נכים להיות בזוגיות עם נכים בלבד? פרט לאנשים שנישאים לפני הנכות. ברגע שיש משהו מולד, מעבר לחוויה הפיזית הקשה, בחוויה הנפשית אף פעם לא נהיה רגילים. אף פעם לא נוכל להסתובב ברחוב מבלי לעורר תשומת לב, להיכנס לקניון מבלי שיצטרכו להזיז את הברזלים בכניסה, והעולם לא עושה לנו חיים קלים. נכה בלי רכב הוא ממש חסר יכולת לנוע. נכה בלי כסף לציוד מתאים תמיד יצטרך מלווה ולא יוכל להיות עצמאי.
    אנ מתנצלת על הפסימיות, אבל חושבת שצריך להקים כפר מיוחד לנכים, בוו נגור ונחיה בחברה דומה לנו.

לקביעת תור
    סגירה
    נכים

הוספת תגובה

• גלית - יש לי שאלה עבורך:

רעות דלת פתוחה
    12/12/2007

האם תקבלו לכפר שלכם אנשים שאינם נכים?

אם כן אני בא!

עומר.

ועכשיו ברצינות למה שכתבת...
    אני שומע את הכאב. את הפגיעות וחוסר ההתחשבות. מתוך כאב כזה אני מבין שאין לך עור של פיל ואת מרגישה כשמכאיבים לך.
    זה אומר שאת בן אדם. שאת רקמה חיה ולא עצם דומם.
    איך להמשיך ולהרגיש בסביבה מכיאבה ולא להיות אטום? לא לאבד אמון בלב שלנו?

אפשר לברוח לכפר מרוחק ומתאים ובטוח. זו אכן אפשרות שהרבה נכים בעולם מקיימים בכפרים לנכים. גם בארצנו יש נסיונות.

אפשר לנסות וליצור ביומיום האפור שלנו מסגרת כזו שנותנת לנו להיות ופחות פוגעת.

לא נגזר על נכה להיות עם נכה. יש נכים שיוצאים עם לא נכים. אבל לפעמים, גם אנשים שלא נכים עושים פשרות בבחירת בני זוג, וזה אותו הדין גם לנכים. את אולי מתפשרת על גובה, על מידת העצמאות, אבל לא מתפשרת על יכולת לתת בו אמון, לסמוך, שיגן עליך וידאג. אולי שיהיה אבא טוב לילדיך, גם עם הכסא.

הנה משהו לראות - דוגמא - למה אותו גבר רוצה להיות עם האישה המדהימה הזו.

http://www.youtube.com/watch?v=o9KRRJUFxdY

אני חושב שיותר מהכל הכתיבה שלך מספרת סיפור.
    יהיה מעניין אם תבחרי לשתף בסיפור שלך אותי, את הצוות או את הקוראים בפורום.
    בהצלחה, עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אופיר
    10/12/2007

אבי בן 65, גרוש. לפני שנתיים הוא עבר אירוע מוחי ונהיה נכה בצד שמאל, יד ורגל. חשבתי להזמין לו נערת ליווי, שירגיש שוב מה זה לעשות סקס, אולי בפעם האחרונה בחייו.. אבל יש לי שתי בעיות.
    1. איך להגיד לו את זה. אני לא יודע אם הוא ישמח או יכאס.
    2. אני לא יודע אם במצבו בכלל הוא מסוגל לעשות סקס.
    אפשר לקבל עצה מה עלי לעשות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סקס והגיל השלישי - סקס אחרי שבץ מוח

רעות דלת פתוחה
    12/12/2007

שלום אופיר ותודה על הפנייה שלך.

האתר הזה מכוון לצעירים עם נכות גופנית, אבל אתה פונה - אז נענה לך.
    עקרונית השאלה שלך טובה כשלעצמה: הנה בן הדואג לאביו.
    אבל יש כמה דברים שכדאי היה לחשוב עליהם קצת אחרת...

1. נערות ליווי הנן אוכלוסייה לעיתים תחת איום פיזי ונפשי, מועסקות על ידי עולם הפשע, וקידום זנות לא חוקית בישראל מהווה פגיעה בזכויות אדם ונשים בפרט, ועבירה פלילית כמובן.
    בפנייה לנערות ליווי אנחנו מקדמים את הפשע והסבל בישראל. במקום זה כדאי היה לקדם תחומים אחרים.

2. אבא שלך מוגדר עדיין כאיש צעיר בהרבה מובנים. אנשים בני 65 עובדים, מטיילים, לומדים, ומקדישים זמן למשפחה, נכדים ופעילויות חברתיות שונות. בגיל 65 ממש לא נגמרים החיים - ולכן לא ברור למה כתבת שהוא יקיים יחסי מין בפעם האחרונה בחייו. אבא שלך עשוי להאריך חיים, ובעזרת השם, זה גם מה שיקרה.

3. קיום יחסי מין לאחר ארוע מוחי הוא עניין חשוב וטוב שאתה מעלה אותו. תמיד יש שאלות, ולשמחתנו, ברוב המוחלט של המקרים יש גם טיפול מוצלח. תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני ולקבל מענה מקצועי (http://www.reuth-mc.org.il/index.asp?id=839)

4. איך לדבר על כך עם אבא? הכי חשוב זה שאתה רוצה לעזור לו. השאלה היא איזו עזרה אתה חושב שהוא צריך, ואיזו עזרה הוא חושב שהוא צריך. למשל, אני לא יודע איך מצבו, אבל האם קיימת אפשרות שהוא ימצא לו בת זוג? האם קיימת אפשרות שיחסי מין יתקיימו בתוך קשר זוגי? האם הוא רוצה קשר זוגי? איך המצב רוח שלו בכלל?
    תוכל לקבל על כך תשובות ממנו, ואם תרצה עזרה, קיימת אפשרות לפנות לפסיכולוג שיקומי ולהתייעץ איתו לגבי הדברים שחשובים לאבא שלך עכשיו, גם בתחום המיני, וגם בנושאים אחרים.

בהצלחה ובריאות טובה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפש תאומה
    PURESADNESS
    08/12/2007

שלום רב
    אני בחור בן 32
    גר לבד עצמאי עובד כבר 10 שנים בעבודה קבועה
    בחור מאוד מאוד רגיש ומתחשב ומקשיב ותומך
    מאוד אינטליגנטי ורומנטיקן ומיוחד
    יש בי המון המון המון אהבה להעניק ולהתחלק בה
    אני חסר נסיון כמעט עם בנות
    כתוצאה מילדות ובגרות לא קלים
    אני מאוד מאוד אשמח להכיר משהיא כמוני למטרת חברות וקשר רציני
    או אפילו לידידות וחברות רגילה
    אני בתול אבל בעל צרכים ותאווה מינית בריאה
    אני מחפש מישהיא בתולה או חסרת נסיון מיני אבל זה לא תנאי
    לא משנה לי גיל או צורה חיצונית או רקע
    העיקר מישהיא עם כוונות טובות שבאמת מתכוונת לטוב
    אני מאוד אשמח להכיר גם בנים למטרת חברות רגילה
    אני מאוד מאוד אשמח אם תיצרו קשר
    האימייל שלי הוא
    [email protected]
    אם אתם מכירים אנשים אשר מתאימים והיו רוצים להיות בקשר אני אשמח
    אם תספרו להם על המודעה
    להתראות!!!

לקביעת תור
    סגירה
    נפש תאומה

הוספת תגובה

• בהצלחה לך, ו...

רעות דלת פתוחה
    10/12/2007

כל שצריך הוא לבקש, אחר כך לחכות ולהאמין, ולהיות ערניים כשמשהו טוב קורה מסביב ולהגיב בזמן...

צוות הדלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    גלית
    06/12/2007

יש לי חבר המון זמן יש בינינו משיכה מינית מטורפת אך אין לנו איפה לעשות את זה כי הוריי מאוד מפחדים מזה שאני ילך איתו לצימר כדי "להשתחרר". הייתי רוצה שתייעצו לי מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• שאלה טובה

רעות דלת פתוחה
    10/12/2007

השאלה שאת שואלת היא טובה - עד כמה את צריכה להקשיב להוריך? עד כמ האת מספיק גדולה כדי להחליטי לבד.

רק לזכור כדאי - מה היה קורה אם "היית מסתבכת", נכנסת להריון למשל? למי היית פונה ראשונה לעזרה? לאמא נכון?

לכן, גם בטוב וגם ברע - כדאי ומומלץ לנסות קודם כל להגיע להסכמה עם ההורים על הגיל שאפשר להתחיל. אם לא - עליך לקחת אחריות במידה ודברים יסתבכו, ולעיתים זה קורה, אולי גם יקרה לך?

חומר למחשבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    בן
    05/12/2007

ש לי מאה אחוז נכות, אם אני רוצה לעבור לגור לבד, האם אני זכאי למטפל על החשבון המדינה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי בן -

רעות דלת פתוחה
    06/12/2007

תוכל לפנות לפורום נכות ומחלות כרוניות ולנסות לקבל שם תשובה על זכויותך.
    מעבר לכך, התשובה נמצאת כנראה בביטוח לאומי, אם אתה בעלי נכות כללית (ולא נכה של משרד הביטחון או תאונות עבודה או תאונות דרכים).

בהצלחה,
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיה
    מרקוס
    03/12/2007

אני גיליתי את הפורום הזה כרגע, וייתכן שאני לא אמור לכתוב פה כי אני לא שייך לקהילה פה. אבל במידה וזה כן מקובל הייתי לעלות סוגיה שהאנשים פה כנראה יכולים הלתייחס אליה יותר טוב ממכרי בחיים האמיתיים.
    חשבו לציין בתור הקדמה שלאור ניסיון די זוועתי וקצר אני אל יוצא עם בנות שאני ניפגש איתן באינטרנט.

לאחרונה יצא לי לדבר עם מישהי בצ'ט. לאחר שיחה קצרה עלה הנושא שהיא נמצאת בכיסא גלגלים, והיא שאלה אם זה מפריע לי. עניתי שיכול להיות שכן, אבל אני בין כה וכה לא יוצא עם בחורות מהאינטרנט ולדבר זה בטוח לא מפריע, אז לא אמורה להיות שום בעיה. אז זהו... לא עברתי אפילו את החלק הראשון של התשובה שלי. היא ניתקה. אני משער שהעלבתי אותה.

חשבתי איך לנסח את הנושא, אבל אני לא חושב שעליתי על דרך נכונה. האם אתם לא מבינים מדוע אדם "בריא" לא יחשוב עליכם בתור בני זוג פוטנציאלים אם הדברים היחדים הידועים עליכם הם גיל, מקום מגורים וסוג נכות?

האם דחיה מהסוג הזה נחשבת בעינכם לא לגיטמית או גזענית? תרחיבו כרצונכם בנושא.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    דחיה

הוספת תגובה

• הדחייה שלך אינה מוצדקת לדעתי, כי

מירי
    10/04/2009

לא לקחת בחשבון,
    מה שהאדם מביא עימו מעבר לנכות.
    יש אנשים שמוגדרים "בריאים"
    אך לא מביאים איתם, דבר או חצי דבר,
    לעומת "הנכה".
    אני מציעה לך לא לשפוט אנשים לפי איך שהם נראים,
    או לפי מה שהמראה שלהם מייצג בעיניך,
    אלא להיות פתוח, מבלי להיות תפוס..בדיעות קדומות,
    זה רק יוכל לתרום לך בהמשך חייך.
    הכל מתחיל מהמוח, ואיך שתרגיל אותו לחשוב,
    כך הוא יפעל..
    מקווה שעזרתי במשהו.
    כל טוב!!
    מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרקוס

רעות דלת פתוחה
    06/12/2007

נשמע לי שיש לך כל מיני שאלות אבל איך שהוא קשה להבין מה בדיוק אתה רוצה לדעת.
    האם יש סיכוי שאותה בחורה נעלבה? כנראה שכן. אני מניח שאתה יכול ללמוד מזה משהו אם תרצה, במיוחד על כך שכנות היא חשובה וחיונית, ולפעמים חשוב לא פחות להיות רגיש לצרכים של אחרים ולחכות קצת עם הרגשות שלך - וזה לא אומר להתעלם ממה שאתה מרגיש.

את הקטע השני שכתבת לא ממש הבנתי.

בכל מקרה, נראה לי שאתה כן רוצה קשר עם בחורות, כי אתה בצ'טים, וזה לא חייב להיות זוועתי.
    אולי ביעוץ תוכל לקבל הבנה טובה יותר של הקשיים שלך ביצירת קשר ורעיונות מה לשפר.

בהצלחה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מתיתיולים
    ליאת
    28/11/2007

אני אמא לילדה בת שנתיים וחצי ף הילדה לא נגמלה עדיין מתיתולים מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מתיתיולים

הוספת תגובה

• אנא פני לפורום המתאים באתר , תודה.

רעות דלת פתוחה
    29/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אצלי לא?
    עדי
    26/11/2007

אני לפעמים לא מבינה איך זה שנתנו לי את העונש הזה, את הצליעה שהופכת כל דבר לקשה, וכל מחזר פוטנציאלי לברחן סידרתי ברגע שהוא מבין שאני יצאתי מפס הייצור לא כ"מוצר מוגמר". וזא אני קוראת על כל כך הרבה נשים שכן מצליחות ושואלת - למה זה לא קורה אצלי?

לקביעת תור
    סגירה
    למה אצלי לא?

הוספת תגובה

• לעדי שלום

רעות דלת פתוחה
    26/11/2007

התשובה שלי אולי נשמעת מעט שטחית אבל זו האמת.
    חישבי לרגע על בחור שהיית רוצה להיות לידו. למה את חושבת שהיית מרגישה טוב איתו? מה היה נותן לך להרגיש נאהבת? בטוחה? מסופקת? מרוגשת? מה היה נותן לך את ההרגשה שאת נאהבת?
    התשובה היא כמובן לא הרגל שלו, ולא האף שלו, ולא הצליעה שלו. אלא מה שהוא אומר לך, איך שהוא מביט בך, הדברים שהוא עושה למענך, הריגוש, החוויות שהוא יוצר בחייך.
    אם הוא מצליח לעשות לך את כל הדברים הנפלאים האלה - הוא כנראה עושה לך משהו טוב ובגלל זה את רוצה להיות איתו.
    כמה פעמים ראית בחורות צעירות ויפות שאינן שמחות ואינן מאושרות בכלל?
    יופי אינו שווה אושר.
    להיות שלם עם הגוף שלך, זה לא אמר להיות מאושר עם הגוף שלך.
    יש בכל גוף אנושי פגמים. גם בדוגמניות על. אפילו חצ'קון זה הסוף עבורן.

להיות יפה, אומר - איך אני, עם הגוף שלי, הלא מושלם, מצליחה להיות בן אדם שמסוגל להנות מהיומיום שלו, שמסוגל למצוא את מה שעושה לי טוב, ושמסוגל לתת מהטוב הזה לאחרים ולעשות גם להם טוב.
    זה מה שעושה אותנו יפים.
    זה חומר למחשבה,
    וזה לא תמיד קל לחשוב ככה, אבל אפשר בהחלט לעבוד על זה.
    זה נקרא עבודה קוגניטיבית, ואת יכולה להיות יותר טובה בחשיבה שעובדת למענך ולא נגדך.
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלאה
    ירון
    22/11/2007

שמעתי משהו בנוגע לניתוחים בסין המשתמשים בתאי גזע לטיפול בפגיעות עצבים ועוד כל מיני מחלות ...
    האם במקרה ידוע לכם על זה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שלאה

הוספת תגובה

• תאי גזע - שאלה מצויינת אבל...

רעות דלת פתוחה
    23/11/2007

אני מציע שתפנה לפורום נוירולוגי שנמצא באתר:
    http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=102

תחת שבץ מוחי / נוירולוגיה.

בברכה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה