מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטייה מינית אצל גבר חרדישירה01/12/2020
שלום רב,
אני אשה חרדית נשואה עם 4 ילדים בת 29 .
לפני 4 שנים גיליתי שבעלי אוהב שאני מלוכלכת במהלך קיום יחסי מין. הוא אוהב את הצואה שלי בעיקר .
נגעלתי מזה ביותר והיעצתי בדסקרטיות עם רב שאמר לי "אשה כשרה עושה רצון בעלה" אז נתתי לו את זה למרות שזה דוחה אותי ברמות מפגרות 1!!
לאחרונה הוא מחריף עם זה ובמהלך הסקס מתמקד בעיקר בזה !!! אני לא נהנית ! אני נגעלת!! הוא לוחש לי מילים מסריחות בנושא! רוצה שאני אראה אותו בולע את הצואה שלי - אני לא מסוגלת יותר!!! אני חרדית כך שאני לא מכירה דמות רבנית מוסמכת דסקרטית ומקצועית שתוכל לעזור לי בעניין! מה אני עושה ??? אני לא יכולה להמשיך ככה !!! לאחרונה גיליתי שהוא נכנס בדרך כשלהי לאתר אינטרנט של פורנו שמכונה סאדו טיוב - נראה לי שזה של סטיות מיניות.
אין לנו אינטרנט פרוץ בבית אבל היה לכמה ימים והוא נכנס - אני רוצה לציין שיש לנו קשר מעולה ותקשורת מצוינת והוא יודעת בדיוק מה הדעה שלי בעניין אבל במהלך הסקס הוא לא עומד בזה.
נפגעתי נוראות שהוא נכנס לאתר פורנו כי אחרי כל ההתאמצות שלי עדיין הוא לא מסופק מינית ??
מה אני עושה ?? בא לי לקום ולעזוב וזכות בבעל נורמלי עם סקס כייף ונורמטיבי - בלי סטיות !!!
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר05/12/2020צר לי על סבלך וכאבך...אוכל לכתוב רבות על פנייתך יחד עם זאת יהיה נכון שבעלך יפנה לטיפול מקצועי. את יכולה להגיד לו שאת תפני לטיפול ולאחר מכן יזמנו אותו גם וכך...... יתכן ויטפל בפטיש (ככה זה מכונה) שלו...
אל תהססי
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)