בעלי כמעט ולא יוזם סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי כמעט ולא יוזם סקס
    נינה
    08/05/2021

שלום. אני ובעלי נשואים עשור.יש לנו 2 ילדים.מאז ומתמיד לא היינו עושים הרבה סקס אבל מאז הילדים זה רק החמיר. פעם בחודש כזה וגם במקרה הטוב.החלק הכי קשה לי שהוא לא יוזם.אני מסבירה לו כמה חשוב לי כשאישה שיחזר אחריי.. חשוב לי לצאת שאני אישה נאה וחטובה שמאוג אהובה על המין הגברי.סליחה על השחצנות נאמר רק כצורך המחשה. אני בן אדם מאוד פתוח ומדבר על הכל.. ולכן אני מרגישה כמו סנדלר יחף. לי ובעלי יש מערכת יחסים טובה.הוא החבר הכי טוב שלי. אני סומכת עליו ואוהבת אותו. אנו מבלים המון.יש לנו מלא חברים . זה פוגע בנשמה שלי! בכל פעם שאני מעלה את התסכול שהוא לא יוזם. הוא תמיד עונה שגם אני לא. והכי קשה לי שהוא לא מודע. אמרתי לו מס פעמים שאני אאלץ לפתוח את היחסים שלנו עם אחרים אבל אני לא באמת יודעת אם אני רוצה בתור אחת שלא היו לה סטוצים כי היא סתומה מתחסדת. כשאני יוזמת הכל טוב ויש לנו אחלה סקס אבל אני לא רוצה ליזום! אני רוצה ללכת לישון כשהתחת שלי מסובב לפנים שלו והוא יעשה עם זה משהו וכשזה לא קורה..רב הזמן,אני נשארת עם עלבון נוראי. לא מסוגלת לדבר איתו על הנושא הזה כי די אני לא חברה שלו מהמילואים זה מביך אותי ובטוח לא ממש מעלה לו את החשק.. כל עיצה תתקבל בברכה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי כמעט ולא יוזם סקס

הוספת תגובה

• אין דבר ללא פתרון

david
    11/10/2021

האם את מודעת וניסית את שיטת ברלין של ד"ר קיי שוארץ?
    לדעתי זה יכול מאד להועיל, ולהגביר את המשיכה אצלו לרמות אחרות.
    אשמח להוסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו