מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת הכל, מה זה אומר עלי?אוהבת מיניות13/12/2006
האם זה שאני אוהבת דברים מוזרים הופך אותי למופרעת? אני רגישה לפעמים לא נורמלית עם זה שאני אוהבת דברים שבנות אחרות לא אוהבות כמו מין אנאלי, ירידות, ליקוקים בכל מיני מקומות ואפילו אני לעתים נמשכת לנשים. לפעמים אני עוצרת ואומרת לעצמי: בטח אף אחת אחרת לא עושה את הדברים האלה. עידן, תעזור לי - מה זה אומר עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר ש....
ד``ר עידן מיליצ`ר13/12/2006את אחלה...תפקודך ומהווייך נורמטיבים. כל עוד כל הרצונוצ שלך הם לא כפייתיים ומהווים חלק מהרפרטואר המיני שלך... אז זה ת ק י ן !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכל הפורוםנרי א.11/12/2006
היכן הכי מתאים לכם לעשות את זה ובאיזה תנוחה? חבר שלי רוצה כל הזמן גיוון ותנוחות מעניינות ואני, הכי נוח לי במיטה, מה לעשות. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לגוון
מיכל11/12/2006על מכונת הכביסה - אם היא פועלת זה יותר כיף
על השולחן בסלון
במרפסת - אם יש ואם היא מספיק גבוהה....אותם סתם להשען על אדן החלון ולעשות דוגי
מטבח לא עושה לי את זה, אבל יש מקרים שמפתיעים את בן הזוג כשהוא עושה כלים וזה יכול להיות נחמד....
רוצה גם מחוץ לבית או רק בתוך הבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש בתנוחתו ובגיוונו יחייה!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/12/2006כל עוד זה לא פוגע, סותר ומאלץ את השני...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר קיום יחסי מיןאורי06/12/2006
שכבתי עם חברתי ומיד לאחר שגמרתי התחילו כאבים חזקים בבטן התחתונה ובאשכים.
חשבתי שזה עניין של 5 דקות אבל ככל שהזמן עבר, הכאב רק התחדד באשכים.
ניסיתי לשטוף עם מים חמים/קרים ולא עזר.זה עבר לגמרי רק כעבור שעה וחצי בערך.
מה שהיה עוד יותר מוזר, הוא שרמת הכאב השתנה בהתאם לתנוחה שבה אני נמצא,
הכי כאב בעמידה והכי פחות בשכיבה.
חשבתי שזה אולי עניין חד פעמי אבל זה חזר על עצמו גם בפעם הבאה ששכבנו (בערך כשבוע לאחר מכן).
דברים שאולי חשוב לציין: אני בן 21, סקס הוא לא דבר חדש בשבילי (לא חוויתי כאבים מסוג זה בעבר), אובחנה אצלי וריקוצלה ברמה קלה עד בינונית (אולי זה קשור?)., השתמשנו בקונדום.
אשמח לכל ייעוץ בנושא
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורי
ד``ר עידן מיליצ`ר07/12/2006קשה על פי פנייתך לאבחן מה אכן קורה לך לאחר מגע מיני ומה מקור הכאב. לדעתי אין לזה קשר לווריקוצלה ובטח לא לשימוש בקונדום. ייתכן שעקב המאמץ נוצר הכאב. יהייה נכון לבדוק עם אורולוג אם אין לך מרכיב אורגאני הגורם לכאב אחרי מגע. האם אחרי מאמץ כלשהו כמו הרמת דברים אתה חווה כאב?! האם באוננות המצב דומה? כתוב לנו קצת יותר ואני מקווה שאוכל לכוון אותך ביתר דיוק.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת יותר פרטים
אורי08/12/2006בנוגע למאמץ כגון הרמת דברים, אז התשובה היא שלילית
אין לי כל כאב במאמצים או הרמה.
ולגבי אוננות, זה ישמע לך מאוד מוזר אבל האמת היא שאני פשוט לא מאונן.
וזה לא בגלל שום דבר פסיכולוגי, זה לגמרי לגיטימי בעיני לאונן.
הסיבה היחידה שבגללה אני לא מאונן היא שזה פשוט לא עושה לי את זה.
בעבר ניסיתי כמה פעמים אבל הגעתי רק למצב של זיקפה בלי להיות קרוב לגמירה.
ובלי קשר לאוננות, אני מרגיש שהדחף המיני שלי קטן בהרבה מהגבר הממוצע.
בוא נגיד שאני לא מגיע אף פעם למצב שסתם ככה באמצע היום אני נהיה חרמן.
החשק בא בדרך כלל רק לאחר מגע כלשהו עם חברתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
עידן מיליצ'ר08/12/2006יש מקום שתפנה לאורולוג המתמצה גם התפקוד מיני. יתכן ויש לך איזה מרכיב אורגאני, הגורם לך לכאב במגע המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
אורי08/12/2006אעשה זאת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניות וסקסולוגיהדינה05/12/2006
אני חושבת שכל הסקסיות שאתם מנסים להעביר עם הערוץ הזה דבר טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן חן!!! לדיווה של מי?! :-)
עידן מיליצ'ר05/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לדיווה!!!
עידן מיליצ'ר05/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני צריך לעשותאורן04/12/2006
אם מגרד לי בקצה האיבר בעת קיום יחסי מין עם חברה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה אמצעי מניעה היא משתמשת?!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
אורן05/12/2006תודה על התשובה. היא משתמשת בגלולות למען האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית קונדום?!
ד``ר עידן מיליצ`ר05/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף חברה.....
חתולית04/12/2006סתאאם.
אני מכירה את התופעה...זה יכול להיות קשור לקוטל זרע? היא משתמשת בספוגית למניעת הריון?
אם כן - אני ממליצה לה בלי שום קשר לרדת מזה. וגם משימוש בטמפונים...(זה מסרטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את מתערבת?
אורן05/12/2006חתולית, אל תתערבי ואל תתני עיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן, אתה חצוף קטן, הא?
חתולית05/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית
דינה07/12/2006זה לא יפה, ממש לא יפה. הייתי מציעה באמת לא להתערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שהיא לא תתערב?
מיכל10/12/2006אם היא יכולה לתרום מניסיונה ולעזור לפתור בעיות של אנשים אחרים, אז מה רע בזה? חתולית - תמשיכי כמו שאת בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אורן לא רוצה
האבירה18/04/2007אז שלא תתערב ,למה בכוח ????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד באיבר המין
ד''ר חגית כהנא18/04/2007ראשית תבצע בדיקת שתן
שנית תבדוק אם אין לך איזשהו שיפשוף על איבר המין
שלישית האם לחברתך יש הפרשה פיטריתית מהנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתעים מוזריםטלי30/11/2006
אינני יודעת למה לייחס מעין פצעונים/בליטות באיזור פי הטבעת (איזור החדירה) סמוך לשפה. הם צצו פתאום, לא כואבים, לפני מספר שבועות, לא מוגלתיים לדעתי. מה יכולה להיות הסיבה?
האם הופעתם הפתאומית קשורה לקיום יחסי מין?
האם ניתן לקבל תרופה/משחה כלשהי על מנת שלא להגיע לרופא עם הבעיה?
אוה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם כל אי הנעימות...
ד``ר עידן מיליצ`ר01/12/2006גשי לרופא/ת עור ומין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- I will be back on 10/12 - MAZAL TOVד"ר רפי חרותי29/11/2006
MAZAL TOV to the new forum!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבלה!!!
עידן מיליצ'ר29/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר, אני סובלת מיובש בנרתיקמאיה29/11/2006
קניתי, ג'ל וגינאלי חדש ומאז מגרד לי בטרוף.
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליפי למסכך על בסיס מים!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין מסכך על בסיס מים
חתולית29/11/2006לבין מסככים אחרים?
אני מכירה אנשים שמתמשים בשמן תינוקות (שהוא רעל אמיתי לכל הדיעות) והם אומרים שזה הדבר הכי טוב בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון והלוואי וידעתי איזה מסכך
עידן מיליצ'ר29/11/2006טוב ולמי. בעיניין זה הכל עיניין של ניסיון. יש כאלו ששמן תינוקות עושה להן טוב, יש כאלו שזה עושה להן רע!. בד"כ מה שממליצים עליו זה חומר מסכך על בסיס מים שהוא הכי פחות עלול לגרום לגירוי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר התאמה.מתיו29/11/2006
אנחנו זוג בגיל 50 , בשנים האחרונות אני מתקשה לגמור בתוך אשתי, כי הנרתיק שלה רחב מדי, והאיבר שלי בגודל ממוצע מינוס. בקיצור, אני הולך לאיבוד בתוכה, ומצליח לגמור רק כשאני יוצא ממנה, ומאונן או שהיא מאוננת לי. עדיין לא אמרתי לה, שיש בכלל בעייה ,אני לא יודע איך לומר לה, ומה אפשר לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר איתה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/11/2006התופעה אותה אתה מתאר היא טבעית ואין סיבה להתבייש בה. הסבר לה בדיוק את מה שכתבת ובקש ממנה לנסות לכווץ את שרירי הנרתיק (ממש כמו כיווץ כשמתאפקים ממתן שתן). יכול להיות שזה יעזור לך לגמור ביחסי מין מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפורום הזה חדש?יורי28/11/2006
תתחדשו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
ד``ר עידן מיליצ`ר28/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החברה שלי קרה?יורי28/11/2006
היא ממש לא מתלהבת לקיים יחסי מין, בדרך כלל די נרתעת. אני אוהב אותה, אבל לא יודע אם אוכל להמשיך כך. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוחחת איתה לגבי הקושי?
עידן מיליצ'ר29/11/2006ייתכן ויש משהו שעוצר אותה ומקשה עליבה להתקרב למגע בכלל....ללא קשר אליך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מתלונןליעד25/11/2006
אין בעיות בביצועים יש בעיות שאין עם מי לבצע חוץ מפעם ב נראה טוב ולא הולך יש רעיונות לעורר את העניין????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבלנות והסבלנות...משתלמת!!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה שלי
מיכל26/11/2006תתחיל להסתובב בחוגים חברתיים חדשים. אולי דרך תחביב משותף, או חברים משותפים יהיה לך קלך יותר להכיר מאשר ברחוב. מראה חיצוני זה חשוב, אבל זה לא הכל. איך אתה מנסה להכיר היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליעד30/11/2006יש למיכל רעיונות לחוגים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש באינטרנט ותמצא את מבוקשך
מאיה26/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ואיפה ? איך מוצאים בחורות
קמרש29/11/2006ברשת ?
כולם "מוצאים" , מזיינים ומבלים - ואין לי מושג איך עושים את זה .
באתרי היכרויות ? (לא הלך)
בפורומוים ? ?
בצ'אטים ?
איך ???.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותק שלי - כולם משקרים
חתולית29/11/2006כולם יושבים מול המסך, טוחנים לבחורות מסכנות את הראש במסנג'ר ובמייל אבל בלילה כולם משפשפים במיטה לבד. אנשים לא נמצאים באינטרנט, הם נמצאים בחוץ. תצא לבלות, תכיר אנשים, תתחכך, גם תהיה הרבה יותר מאושר.
האינטרנט זה פשוט עוד כלי...אבל זה אותן בחורות שנמצאות בחוץ. אין כת סודית של נשים שיושבות כל היום באתרי היכרויות ורק מחפשות סטוצים לוהטים.
כן, כן, - המציאות מבאסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליעד26/11/2006הכי פשוט וקל זה לדבר עם בחורה או עם בני אדם פשוט לא מתאמץ לחשוב מה לומר ופשוט זורם והדברים מתגלגלים אבל ואבל גדול זה שהשיחה לא נמשכת מעבר לאותו הזמן יכול להיות שאחת הסיבות היא בריחת הביטחון העצמי להמשך ה"קשר" או השיחה כמו שקרה היום אחרי הכרתי מישהי ליד הבית שלי וחרי קצת זמן הלכתי ולא יודע למה היא אמרה לי שניפגש בגינה ואמרתי לה שבכייף וזהו כשאני רואה את זה מהצד זה קצת עצוב לא דוגמא קט נה מיני רבות אשמח לקבל עצות מבחורה דודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להתחיל?
מיכל27/11/2006אבל בתור בחורה אני יכולה להגיד לך שבחורות דווקא פחות אוהבות את הגברים החלקלקים שיודעים להתחיל ולא מתביישים. הם תמיד נראים פחות אמינים....לדעתי זה שאתה לא מנוסה זה יכול לעבוד לטובתך. פשוט תבין שנשים הם בני אדם בדיוק כמו גברים. אפשר לדבר איתן....לשאול אותן שאלות, להתעניין. אל תחשוב רק על המטרה שלך, אלא תנסה באמת להכיר את הבחורה שעומדת מולך. אם אתה מחפש רק סקס, אז ברור שתתקע, כי זה מביך ליזום סקס או משהו כזה עם מישהי שאתה בכלל לא מכיר. אבל אם תשקיע בשיחה, על החיים, על עבודה, על החברות שלה, על הטיול שהיא עשתה למזרח, כל דבר - היא תפתח אליך ויהיה לך יותר קל להתקדם לשלבים הבאים.
אם תתן לי סיטואציה יותר מדוייקת אני אולי אוכל לייעץ לך לגבי מקרה ספציפי.....יללה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתלונן
ד''ר חגית כהנא26/11/2006אם אתה מחפש בת זוג לא זה המקום אם אתה מעונין לשתף אותנו בקושי למרות שאתה נראה טוב וכו' נשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חגית כהנא
ליעד26/11/2006ארצה ואפילו אשמח לקבל עזרה/יעוץ איך יוצא מהמעגל הנוכחי תודה דודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנהלי הפורום לגבי גלולותחתולית23/11/2006
הי, האם זה נכון שגלולות פוגעות בחשק המיני? אם כן, כמה זמן לוקח לו לחזור בחזרה למה שהוא היה לפני זה?
במקרה שלי לקחתי גלולות כמה שנים טובות ואני מרגישה שמשהו "הלך לאיבוד".....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר חגית כהנא26/11/2006לגלולות יש לעיתים תופעות לואי אחת מהן היא פגיעה בחשק המיני. לא ניתן לדעת מתי ולמי יפגע החשק המיני. במצב כזה ניתן להחליף את סוג הגלולות. בהפסקת הגלולות החשק חוזר לאחר מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עם יד על הלב.....
מיכל27/11/2006זה באמת בריא לקחת גלולות? שמעתי כל כך הרבה דיעות של רופאים שאומרים שזה עושה סרטן וכד'....
אם אין לי בעיה למנוע הריון ומחלות עם קונדומים, האם עדיין שווה לי להמשיך עם הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר חגית כהנא27/11/2006גלולות הינן אמצעי מניעה בטוח ביותר - 99%
קונדום נועד בעיקר למניעת מחלות מין והוא מונע הריון ב 80% בלבד.
נכון שהיינו מסתפקים בציון 80 במבחנים אבל אם היינו צריכים לבחור הינו מעדיפים 99 !
גלולות מעלות במעט את השכיחות של סרטן השד ומפחיתות את שכיחות סרטן צואר הרחם, רירית הרחם והשחלות.
גלולות הינן אמצעי המניעה השכיח ביותר. מדבקות וכעת גם טבעת לנרתיק נחשבים אמצעי מניעה טובים ובטוחים בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה למה למה?אורן22/11/2006
שמים תמונות ליד הפורומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא?
מיכל23/11/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טובeli21/11/2006
היי שלום לכולם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר02/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)