מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזקפה...שימי21/03/2007
אני בן 20 אני נראה טוב.. ויוצא לי לעיתים קרובות לקיים יחסי מין .. אבל יש לי בעייה שם .. ואני כבר מתחיל לפחד כי זה קורה רוב הפעמים .. אני פשוט לא מצליח להגיע לזקפה.. ואני נמצא עם בחורות שאני נמשך אלייהן ואפילו מפנטז אלייהן. וכשאני מאונן זה הולך מצוין ואני מגיע לשפיכה תוך 5 דקות אבל הזקפה לא 100% וגם זקפת הבוקר לא חזקה.. ובסקס אני בקושי מגיעה לזיקפה ואם כן אז
לא להרבה זמן. ולוקח לי ממש הרבה זמן לגמור או שלא גומר בכלל. כי אני מתייאש כי לא מגייע זיקפה.. או שהיא תעייפת כי עברו כבר 3 שעות... אני כבר מתחיל לאבד את החשק.. ויש לי פחד ששוב לא יעמוד או שאני לא יצליח לגמור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ו..
שימי21/03/2007ואחרי זה שאני חוזר הבייתה .. או שהיא הולכת הבייתה.. שאני לבד ואני מאונן... אני חושב על מה שהיה ומגיע לשפיכה .. אבל באמיתי אני לא מצליח...! וגם לא מגיע לזיקפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/03/2007מתוך פנייתך אני מתרשם שאתה בלחץ נפשי קשה,אשר מביא אותי לייעץ לך, לפנות לייעוץ מקצועי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת..
שימי22/03/2007מה זאת אומרת? ייעוץ מיקצועי. ללכת לפסיכולוג.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוג מרקע של מדעי הנפש.
ד``ר עידן מיליצ`ר22/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת-זקוקה ליעוץאלמונית מצפון20/03/2007
אני בחורה בת 29 נשואה 9 שנים מקיימת יחסי מין 11 שנה אמא ל 2 ילדים ויש לי בעיה מעולם לא חוויתי אורגזמה כולם מדברים על רטט שמרגישים בכול הגוף אני אומנם מרגישה גירוי שמתחזק יותר ויותר ופתאום נעלם יש בי רטיבות אבל מעולם לא היה בי רטט חזק בכול הגוף הדבר מאוד מציק לי ומתריד אותי מה עושים העם יש לזה פיתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
ד``ר עידן מיליצ`ר20/03/2007רכשי את הספר: "לעצמך" מיניות האישה -לוני ברבך או את "עינוגי אישה"-רייצ'ל סוויפט תמצאי את תחילת המזור למצוקתך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לזקוקה לעצה-מודה לך עך הצעתך
אלמונית מצפון21/03/2007עידן אני כול כך שמחה שהתיחסת למצוקתי ,אני רוצה לציין עידן שאני מעריצה שלך ורואה אותך הרבה בתוכניות טלויזיה ותמיד שאלתי את עצמי איך אני יכולה אליך ואני כול כך שמחה שהתיחסת למצוקתי באמת הדבר מפריע לי מאוד ואני באמת ירכוש לי את הספר שהמלצת לי
ושוב תודה אלמונית צפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשותunknown20/03/2007
שלום רב !!
אני צריך עזרה דחוף,וקשה לי אפילו לירשום את זה פה.
יש לי כמה פגמים בפין שאופיעו עם הזמן, עם כל כך הרבה עוננות שעשיתי..
נולדתי עם פין עקום,נוטע לצד ימין כאוליי 2 ס"מ.. כשרק התחלתי לעונן, עוננתי דיי הרבה.
כמעט כל יום כמה פעמים.. אכשיו אני בן 20 ועדיין בתול, למה?
כי אני מיתבייש שבחורה תירא את הפין שלי.. עם כל הזמן הזה שעוננתי ועוד עם הפין עקום,
נהיו לי כתמים בצדדים של הפין.. ונירא כמו עודף עור.
אכשיו אני לא מעונן הרבה,ומנסה שבכלל לא לעונן.. אבל הנזק כבר ניגרם!
בבקשה תגידו לי העם ניתן לטפל בזה? אוליי ניתוח, או אוליי יש משחה או משהו? ועם אפשר ליישר את הפין?
אני לא יודע מה לעשות. ונימאס לי להיות לבד ולחיות בפחד.. זה ממש פוגע בביטחון עצמי שלי.
מחכה לעצות שלכם, תודה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לאורולוג לאיבחון ולייעוץ באשר
ד``ר עידן מיליצ`ר21/03/2007למה ניתן, אם בכלל יש צורך, לעשות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
unknown23/03/2007שנים שאני ככה מיתבייש ליפנות
אבל אין לי ברירה כניראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי לא מספקת אותיr20/03/2007
אני איש נשוי מזה כשנתיים .
אני גומר כמעט 3-4 ביום לרוב דרך אוננות. הבעייה שאשתי לא יכולה לספק אותי בתדירות הרצויה שלי ( אנחנו מקיימים יחסי מין רק כל 3- 4 ימים).
מה אני יכול לעשות אני בא לי לעשות סקס כל יום ומרגיש שיש בתוכי דחף שצריך לפרקו.
נמאס לי לאונן לבד. אני מתחיל לחשוב כל בחורות אחרות לצאת איתן אם כי טרם עשיתי זאת.
מה אעשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי שאישתך לא מספקת אותך
ד''ר חגית כהנא20/03/2007איני יודעת בן כמה אתה ובמה אתה עוסק אבל 3-4 פעמים אוננות ביום הינו קצב ששום אישה לא יכולה ולא צריכה לעמוד בו .
לטעמי תדירות כזו הינה סוג של התמכרות שקרוב לודאי מפריעה לך גם בשאר תחומי החיים.
אינני חושבת שנשים נוספות תעזורנה לך אלא טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי מאונןx20/03/2007
אני גרה עם בן זוגי שנה לאחרונה " תפסתי " אותו מספר פעמים מענג את עצמו ( מאונן ).
התגובה הראשונית שלי הייתה ממש פגיעה כי הרגשתי כאילו הוא בוגד בי. כשהחלטתי לשאול אותו הוא אמר שלא תמיד יש כוח לעשות סקס עם הבן זוג ופתרון זה הוא מענג ומהיר.
אנחנו שוכבים פעם - פעמיים בשבוע וזה חסר לי.
האם זה בסדר? גם אם אני מרגישה שזה בא על חשבון היחסים האינטימיים שלנו? ולמה הוא עושה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרגני לו!
20/03/2007מותר לאהוב גם קפה וגם תה - אין צורך לבחור.
הוא אמר לך את האמת מבחינתו. האוננות אינה באה על חשבון הקשר האינטימי ולעיתים מתאים סיפוק עצמי מהיר. הוא מאונן כי הוא רוצה את אותו סיפוק מהיר בלי כל הטאראראם מסביב. כי זה משהו אישי שלו. וכל אחד (וגם כל אחת...) רוצה - גם במסגרת זוגיות - לשמור משהו אישי משלו.
נדבך חשוב לזוגיות טובה הוא אמון הדדי, אז תאמיני לו ותפרגני לו. שתפי אותו בכך שהיית רוצה יותר יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרימה חלשה של הזרע ואין התכווצויותסמי20/03/2007אני בן 37 ובריא באופן כללי (לחץ דם וכו)'.
נוטל באופן קבוע תרופה נגד דיכאון (אפקסור) במניון די גבוה 2X150 מ"ג.
לאחרונה (כשנה) התחושה בעת האורגזמה חלשה מאוד, והזרע פשוט נשפך( ולא משפריץ).
מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון
ד''ר חגית כהנא20/03/2007דיכאון גורם לירידה בחשק המיני.
תרופות נגד דיכאון משפרות את התחושה והרצון למין אך לפעמים הם גורמות להפרעות תפקודיות קושי לגמור והפחתה בתחושת ההנאה.
שתף את הפסיכיאטר שלך בתופעות אלו ויתכן שהוא יחליט על שינוי מינון או שינוי בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס שקטרות19/03/2007אני שקטה בדרך כלל במהלך סקס. אני לא מהבחורות האלו שמעירות את השכנים בצעקות, כי אני פשוט לא בן אדם כזה. אני מעדיפה את זה אינטימי שרק שני בני אדם יודעים...וגם אם אני נהנית מאוד אני לא פוצחת באנחות ובצעקות פורנוגרפיות. התחלתי לצאת עם גבר חדש ולו זה מאוד מפריע, הוא אומר שנראה תמיד שאני לא נהנית, אבל אני כן - פשוט בשקט. האם אני צריכה להשתנות? או שהבעיה אצלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס שקט
ד''ר חגית כהנא19/03/2007נחמד שאת מתחשבת בשכנים כל עוד אינך חשה צורך להשמיע רעשים ואינך משקיעה אנרגיה בהשתקתם תגובתך נורמלית וטיבעית
אצל גברים רבים ההנאה ולעיתים גם הביטחון העצמי מבוססים על ההנאה שהם מנפיקים מבנות זוגם.
אם הוא חשוב לך דאגי להסביר לו עד כמה את נהנית מהמגע ומיחסי המין איתו את יכולה לעשות זאת לפני תוך כדי ואחרי הסקס.
אם הוא עדין מתעקש יתכן שיש לו אישיות שברירית או סתם צורך לשנות אותך.
אז שיקלי את צעדיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא מתעקש
רות19/03/2007הוא פשוט מאוכזב....נראה לו שאני קרה...ולא מביעה את התחושות שלי.
אני יכולה להפיק רעשים, אבל אז אני מרגישה מזוייפת ומלאכותית כי ההנאה האמיתית שלי היא שקטה. מה עושים כשיש כזה פער בין שני בני זוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת
ד''ר חגית כהנא20/03/2007כפי שאמרתי שתפי אותו בתחושותיך החיוביות כלפיו במיטה ומחוצה לה .
שתפי אותו בכך שאינך רוצה לזייף את תחושותיך וכן שלכל אחד תגובות שונות.
שוחחו גם על התיסכול שלו
האם גם הוא משמיע קולות או שזה תפקידה הבלעדי של האישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנפחות אבר המין לאחר קיום יחסיםגיא17/03/2007קיימתי יחסי מין לאחר תקופה ארוכה שלא היו לי יחסי מין,ולאחר מכן סבלתי מכאבי בטן והתנפחות אבר המין,הגעתי לאישפוז בעקבות זה,אשמח לדעת אם יש קשר לאי קיום יחסי מין במשך תקופה ארוכה,וממה זה נובע????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתנפחות איבר המין
ד''ר חגית כהנא18/03/2007חסרים פרטים. בד"כ אין התנפחות של איבר המין לאחר תקופה של אי קיום יחסי מין.
האם היו יחסים חריגים ? ממושכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןi17/03/2007אשתי ואני נושאים למעלה מ-30 שנה
למעלה מ-5 שנים שאנו מקיימים יחסי מין פעם לחודש בערך
בעת קיום היחסים , היא מתנגדת למשחקים מקדימים, לליטוף,לנשיקות
וכל דבר שעשוי לגרום לה הנאה-היא פשוט סובלת מזה!
למעשה , גמור ולך
מה לעשות עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיברת איתה?! מאיזו סיבה זה קורה?
ד``ר עידן מיליצ`ר17/03/2007נגמר לה?, כועסת?, כואבת?, או כל סיבה אחרת?.
בד"כ התשובה לשאלה איתה אתה פונה, קשורה למרכיב הזוגי.
דבר איתה!.....חלש :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוליםמורן16/03/2007אני בחורה בת 20 ושכבתי פעם ראשונה עם חבר שלי כבר בהתחלה שהוא ניסה להכניס לי כאב לי נורא ולא הייתי מסוגלת לאפשר לו להכנס פנימה מה לדעתכם הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריתכנו מספר סיבות כמו כיווץ פתח
ד``ר עידן מיליצ`ר16/03/2007הנרתיק, קרום בתולים עבה ניסיון ראשון עלול אכן להכאיב... וכו. אם את/ם נמסים שוב ויש עדיין כאב רציני, פני לגינקולוג/ית לייעוץ!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנאמאיה15/03/2007ומה אם בן הזוג לא רוצה לעשות מין אורלי לבת זוגתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אורלי
ד''ר חגית כהנא18/03/2007ביחסי מין צריכה להיות הדדיות.
חשוב לברר איתו מדוע הסרוב? האם הוא נהנה כשמעניקים לו מין אורלי?
כדאי לדעת שמין אורלי גורם לנשים רבות אורגזמה טובה בהרבה מאשר אורגזמה מחדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוג רוצה מין אורליx15/03/2007בן זוגי רוצה מין אורלי אבל יש לי בעיה עם זה אני לא אוהבת את זה.
הוא טוען שאם אני אוהבת אותו אני יכולה לעשות גם את זה , אנחנו שנה וחצי יחד והוא אומר שאם זה לא ישתפר הוא יחפש בחוץ...
הוא מאוד חשוב לי , לעשות את זה בכוח גם בלי חשק? אני מבינה את חשיבות העניין ונראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לענג אותו כרצונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטוב לי או רע לי
ד''ר חגית כהנא15/03/2007יחסי מין נועדו לענג את שני בני הזוג. דברים שנעשים בחוסר רצון או בכפיה מובילים אולי לסיפוק מידי של רצון וצורך אך לטווח ארוך נוצרים משקעים של מרירות וחוסר שביעות רצון.
אני חושבת שהאיומים של בן זוגך מעידים על כך שאינו מתחשב בך וברגשותיך ואין שום סיבה לעשות משהו שאינך חפצה בו.
יש אנשים שנהנים לעשות ולקבל מין אורלי והסיבות שאת אינך אוהבת זאת חשובות אבל חשוב יותר בשלב ראשון להשתית את הקשר שלכם על תקשורת שאינה מבוססת על איומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אונות לאהר הסרת ערמוניתמשה15/03/2007אני 3 שנים לאחר הסרת ערמונית .לזיקפה אני משתמש במשאבת ווקום רפואי.
האים אוכל פעם לחזור לזיקפה רגילה?
אני גימלאי בריא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנה לאורולוג המתמחה בתפקוד מיני.
עידן מיליצ'ר15/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת מרפאות ציבוריות מצורפת.
15/03/2007אין הכרח לאורולוג - תוכל לפנות לכל אחת מהמרפאות לבריאות מינית, בהן יש בצוות רופא מומחה בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבלה ביחסי מיןשושי14/03/2007אם קימת בעיתיות בקיום יחסי מין באופן קבוע עם בן זוג קבוע האם יחסי מין יום יומים יכולים לגרום לבעיות בראותיות נשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנהפוכו...אין בעיה בכלללל!!!!!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין - למה אני לא גומרתאלת המסטיק14/03/2007יש לי וגינזמוס (הייתי אצל רופאה), אבל אפילו אם אני וחבר שלי מקיימים יחסים אני לא גומרת והוא מגיע לקו הסיום לפני. למען האמת אני גומרת רק מגירוי חיצוני. האורגזמות שאני חווה מעולות, אבל אני רוצה לגמור גם ממשגל מלא. האם רצוי לגרות את הדגדגן קודם, ואז להתחיל במשגל? האם להשתמש בויברטור תוך כדי המשגל יכול לעזור לי להגיע לאורגזמה כזאת? האם אני "מבקשת יותר מדי" אולי באמת אני צריכה להסתפק בזה שיש לי חום ואהבה ואורגזמות מצויינות - גם אם לא מגיעות ממשגל? תודה על העיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממה שאת כותבת, תפקודך תקין!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2007את כמו רוב הנשים. אחוז קטן מהנשים גומרות מיחסי מין מלאים. בואי תהני ממה שיש!!
באשר לאורגזמה מיחסי מין מלאים,חשוב שתדעי שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה (יותר מ-75%) והן מסוגלות להגיע לאורגזמה רק ע"י גירוי חיצוני, ישיר בדגדגן. אמנם יש נשים המגיעות לאורגזמה מיחסי מין מלאים כתוצאה ממגע בנקודת ה-ג'י, אך אין באפשרותי ו/או אפשרות ע"י בדיקה, להגיד מי אכן יכולה לחוות אורגזמה מיחסי מין מלאים ומי לא.
לגברים קל יותר לקבל אורגזמה במשגל מאשר נשים בגלל השוני בעצבוב אברי-המין.
אם אביא בתשובתי את התיאוריה של "הגן האנוכי", אזי אומר שתפקיד האורגזמה והשפיכה שלל הגבר ביחסי מין מלאים הוא הבטחת העיבור והמשך קיום המין האנושי. אצל האישה האורגזמה היא דגדגנית.
הפות והנרתיק אצל האישה בנויים כך שמרכזי הרגישות העיקריים הם בדגדגן ובשליש החיצוני של הנרתיק ואילו האזור הפנימי של הנרתיק לא כל-כך רגיש לגירוי. (אם כי עדיין קיימים הבדלים קטנים בין אישה לאישה).
בזמן המגע המיני, הגבר מקבל גירוי ישיר לאורך הפין והאישה מקבלת גירוי לשליש החיצוני של הנרתיק ורק גירוי עקיף בדגדגן.
כמוך,רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי ממושך של הדגדגן ושל החלק החיצוני של הנרתיק, ביחד עם מגע מהנה בכל חלקי הגוף. זוגות רבים משלבים גירוי ישיר בדגדגן תוך כדי יחסי המין.
מתוך פנייתך, אני יוצא מנקודת הנחה שאת מכירה את אזורי העונג אצלך. את יודעת להתרכז בגופך בגירוי ובהנאה שלך ולחוות אורגזמה ממגע בדגדגן. כפי שכבר ציינתי, מה שאמליץ לך/ם כדי להתמודד עם תסכולך/ם, הוא לנסות לגרות את הדגדגן תוך כדי מגע מיני מלא. הגירוי יכול להיעשות או על ידך, או על-די חברך או בעזרת שימוש ב"צעצועי מין" כמו ויברטור למשל. מכל מקום, חשוב שלא תהפכו את מעשה האהבה בינכם למסע מפרך להשגת האורגזמה הנרתיקית. מצב שכזה עלול לכרסם ולפגוע בהנאה המינית של שניכם!
בהצלחה
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן המון תודה
אלת המסטיק14/03/2007עידן, אין כמוך - תודה על התשובה, אני אלך לי לגמור עכשיו (דגדגנית כמובן...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!! מקווה שנהנת!! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר16/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבינה
יניב צוצו30/05/2010אני מכיר את הבעיה אני חווה אותה עם בס זוגתי היא מעדיפה לגמור עם וויברטור לפעמים היא מעדיפה את זה על הסקס זה נותן תכושה שהיא מחכה שאני יגמור בשביל שהיא תוכל להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)