מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 13 לוקח כספים בלי רשות כיצד ניתן להתמודד?סיוון10/10/2020
שלום לפורום,
אני ומשפחתי עדיין בשוק ובהלם מזה שבני בן ה13 צילם את כרטיס האשראי של אימי וביצע איתו רכישות. אני גרושה לאחר נישואין וגירושין קשים מבן זוג אלים עם רמת ערכים נמוכה (האלימות מתבטאת ב: הסתה קשה של הילדים, שקרים, מניפולצית, איומים והפחדות). בניי נמצאים בהסדרי קשר עימו מחצית מהשבוע עם לינה.
אני מתכנת לשבת עם בני ולשוחח איתו על המקרה(איך זה התחיל ומה גרם לו לעשות מעשה חסר חמלה כלפי סבתא מאוד אהובה).
אודה על התייחסות למקרה ומה נכון לי כהורה לעשות במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 13 לוקח כספים בלי רשות
סימונה פלג10/10/2020סיון ערב טוב.
הטיפ הראשון והחשוב שאוכל לתת לך במסגרת זו היא:
לא להיכנס לעימות, לא להוכיח אותו, לא לצעוק, לא התעצבן.
כל אלה ובסגנון הזה ירחיקו אותך מלקבל תשובה או אפילו ליצור תקשורת.
דברי איתו, עם כל הקושי, ממקום של אמפטיה, ממקום שאת רוצה להבין אותו ולשמוע אותו. ממקום שאת רוצה שיבוא אלייך אם חסר לו משהו וכו...
מקווה שהצלחתי להסביר את כוונתי.
בברכה
סימונה פלג.
ף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?