מידע רפואי
פורומים
- סרטן (אונקולוגיה)
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- אוסטאופורוזיס
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- וטרינריה
- צליאק
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- מחלות חניכיים
- סקס ונוער
- יופי
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- הפרעות אכילה
- ביטוח בריאות
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נידוי משפחתי בגלל קשר לא רצויסי10/11/2021
שלום לך
יש לי אחיינית בת 20 שהכירה בחור מוסלמי ועברה להתגורר איתו בכפר.
לאחיינית קשרים מורכבים עם הוריה ואחיה היחיד. תמיד הרגישה לא רצויה וקיבלה יחס שונה ודחוי מאביה וכולם במשפחה ראו זאת ושתקו.
(אביה הוא אחי שאיני מדברת איתו כבר שנים עקב רצונו להכתיב לי את מהלך חיי).
לאחרונה ולפני שסיימה את הצבא המפקד שלה יזם פגישה עם אביה ואיתה בניסיון להחזיר אותה הביתה. (זרק אותה מהבית לאחר שגילה שהיא עם מוסלמי) בסיום הפגישה הזו חזרה הביתה אך שוב סילק אותה והיא חזרה לחבר המוסלמי.
שאלתי היא, האם עלי לנדות ולהפסיק את הקשר איתה בגלל הבחירה שלה?כי אני בדעה שזו הבחירה שלה ושום חרם וברוגז לא יעזור כאן. אני לא מקבלת אותו והיא יודעת זאת.
אנא תשובתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נידוי משפחתי בגלל קשר לא רצוי
Simona Pelleg10/11/2021סי יקרה.
את מתארת מערכת יחסים מורכבת בינכם.
שאין לי ספק כל אחד נפגע ממנה, הן הפוגע והן הנפגע.
בסוף דברייך את כותבת דבר מיוחד :
" כי אני בדעה שזו בחירה שלה ושום חרם וברוגז לא יעזור כאן...." וזו תשובתי אלייך יקירה.
בחירה , מחשבה, ממקום בוגר.
בברכה
סימונה פלג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?