טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כל עימות אפילו עימותים פעוטים מכניסים אותי ללחץ ואני רואה צל הרים כהרים לוגית אין כל סיבה וחשש מתוצאות העימות אבל אני נלחץ וחושש בלי כל סיבה הגיונית של תוצאות העימות כיצד מתמודדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, בהנחה שהבעיה הזו קיימת כבר תקופה ארוכה, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד כמו טיפול EMDR או טיפול התנהגותי קוגניטיבי. תוכל למצוא מטפלי EMDR דרך המרכז הישראלי ל-EMDR. התבנית ההתנהגותית-ריגשית שאתה מתאר ניתנת לשינוי בעזרת טיפול ממוקד כזה. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד