מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה לא עוזב אותירועי30/06/2011
שלום
שמי רועי ואני סובל מחרדות באות והולכות במשך 5 שנים כשזה התחיל זה היה במצב הכי חמור ממש שרפו לי הידיים החזה ומאחורי הראש לקתי פאקסט למשך שלושה שבועות וזה עבר אבל כל הזמן נשארה תחושה של פחד שאולי זה שוב יחזור ואכן זה היה חוזר אבל לא באותה העוצמה עם הזמן התחלתי לפתח פחד מכל מיני דברים כמו לנסוע באוטובוסים מחוץ לעיר או לנהוג מחוץ לעיר יש לציין שזה קורה לי בזמן שאני בחרדה או בלחץ יש ימים שאני מרגיש ממש טוב כאילו כלום לא היה אבל הם מעטים לעומת הימים עם החרדות מה עלי לעשות כדי לצאת מזה אני נוסע כל יום לעבודה מחוץ לעיר באוטובוס וזה הורג אותי אני ממש מזיע באוטובוס ומרגיש מחנק אני מפחד שיקרה לי משהו כמו התקף לב או אירוע מוחי ואני גם ממש מפסיד המון דברים כמו קידום בעבודה או טיולים שאני אוהב מחכה לתשובתך והיכן נמצאר טיפול קרוב לטבריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא עוזב אותי - תגובה
ד''ר אודי אורן30/06/2011לרועי שלום,
טיפול EMDR יוכל לעזור לך להתמודד עם החרדות שמהם אתה סובל.
תוכל למצוא מטפל דרך המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
אורטל03/07/2011היי רועי אני אורטל
אני לא יודעת כמה זה ינחם אותך אבל אנחנו בדיוק באותו הסירה אני בת 26 וכבר שש שנים
שאני חיה בסרט הזה
מפחדת מכול דבר מדמיינת התקפי לב כול היום הראש במחשבות כול היום הגוף במתח אין סופי
אני נימנעת מהמון דברים אפילו מחפצים שהיו איתי בזמן התקפי חרדות
אני היום לוקחת ציפרלקס 20 מ"ג
במידה ויבוא לך לדבר יש לי מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדות - תגובה
ד''ר אודי אורן03/07/2011שלום לאורטל,
הגיע הזמן לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה.
ברור שהטיפול התרופתי לא עושה את העבודה. כדאי גם לדבר עם הפסיכיאטר המטפל.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)