זה לא עוזב אותי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• זה לא עוזב אותי
    רועי
    30/06/2011

שלום
    שמי רועי ואני סובל מחרדות באות והולכות במשך 5 שנים כשזה התחיל זה היה במצב הכי חמור ממש שרפו לי הידיים החזה ומאחורי הראש לקתי פאקסט למשך שלושה שבועות וזה עבר אבל כל הזמן נשארה תחושה של פחד שאולי זה שוב יחזור ואכן זה היה חוזר אבל לא באותה העוצמה עם הזמן התחלתי לפתח פחד מכל מיני דברים כמו לנסוע באוטובוסים מחוץ לעיר או לנהוג מחוץ לעיר יש לציין שזה קורה לי בזמן שאני בחרדה או בלחץ יש ימים שאני מרגיש ממש טוב כאילו כלום לא היה אבל הם מעטים לעומת הימים עם החרדות מה עלי לעשות כדי לצאת מזה אני נוסע כל יום לעבודה מחוץ לעיר באוטובוס וזה הורג אותי אני ממש מזיע באוטובוס ומרגיש מחנק אני מפחד שיקרה לי משהו כמו התקף לב או אירוע מוחי ואני גם ממש מפסיד המון דברים כמו קידום בעבודה או טיולים שאני אוהב מחכה לתשובתך והיכן נמצאר טיפול קרוב לטבריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה לא עוזב אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא עוזב אותי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    30/06/2011

לרועי שלום,
    טיפול EMDR יוכל לעזור לך להתמודד עם החרדות שמהם אתה סובל.
    תוכל למצוא מטפל דרך המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

אורטל
    03/07/2011

היי רועי אני אורטל
    אני לא יודעת כמה זה ינחם אותך אבל אנחנו בדיוק באותו הסירה אני בת 26 וכבר שש שנים
    שאני חיה בסרט הזה
    מפחדת מכול דבר מדמיינת התקפי לב כול היום הראש במחשבות כול היום הגוף במתח אין סופי
    אני נימנעת מהמון דברים אפילו מחפצים שהיו איתי בזמן התקפי חרדות
    אני היום לוקחת ציפרלקס 20 מ"ג
    במידה ויבוא לך לדבר יש לי מייל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/07/2011

שלום לאורטל,
    הגיע הזמן לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה.
    ברור שהטיפול התרופתי לא עושה את העבודה. כדאי גם לדבר עם הפסיכיאטר המטפל.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו