מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים? עזרה בבקשה!!!האני01/07/2011
בני בן 3 וחצי. ראשית יש לו רגישות שמיעתית-לדוגמא מצעקות חזקות,רעשים חזקים-נבהל נורא גורם לו לקפוא - באופן יחסי לפעם יש שיפור אך זה עדייםן קיים.
מה שמפריע יותר הוא ה]חדים,החרדות שהוא נכנס אליהם כשנמצאים בגן שעשועים או בגימבורי-מקומות עם ילדים שאינו מכיר.
הפחד הוא בעיקר מילדים יותר גדולים ממנו-אני שוברת את הראש ומנסה להזכר האם עבר טראומה כל שהיא בעבר-אך לא מצליחה להזכר בכלום.
הבעיה היותר גדולה שכשאני רואה אותו מתאבן ומלבין מרב לחץ אני נלחצת ברמות קשות ומנסה לשדר אליו שהכל בסדר ולהרגיע אותו -אך ברור לי שהוא מרגיש אותי מ מ ש !!! דבר נוסף-אם לדוגמא הוא שומע שוטר או כל דמות סמכותית הוא נכנס להיסטריה למרות שאני מסבירה לו את המשמעות וכו.
בנוסף יש לו עדיין בעיית קקי =-הוא מבקש ועושה רק בחיתול -אני בטוחה שזה קשור איכשהוא.
אני בחודש הרביעי להריון וחייבתץ לפתור את הנושא כמה שיותר מהר.
מה אני צריכה לעשות?בבקשה עיזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה עושים? עזרה בבקשה!!! - תגובה
ד''ר אודי אורן01/07/2011שלום רב,
הבעיות שאת מתארת מצדיקות פניה למטפל המתמחה בטיפול בילדים.
מטפל התנהגותי - קוגניטיבי יוכל לעזור בפרק זמן קצר יחסית.
פני לקופת חולים (התפתחות הילד או פסיכולגיה) או לשירות הפסיכולוגי החינוכי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)