יעילות התרופות וולבוטרין ודרלין

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• יעילות התרופות וולבוטרין ודרלין
    יום טוב
    03/07/2011

אני נוטל תרופה בשם וולבוטרין 300 מ"ג XR כבר תקופה של חודש לדעתי ואולי יותר התחלתי במינון של 150 מ"ג ועכשיו רופאת המשפחה אני מדגיש ולא הפסיכיאטר איתו אני בקשר העלתה לי את המינון ל 300 מ"ג הפסיכיאטר המטפל בי הסכים להעלאת המינון אני לא מרגיש שיפור בירידת רמת החרדה כתוצאה מנטלת התרופה והפסיכיאטר המטפל בי הוסיף לי שני כדורי דרלין בקר וערב במינון של 10 מ"ג לאחד האם לדעתך/כם עלי לבקש שינוי תרופתי בגלל שאין שינוי (אני מצוי לדעתי ברמת חרדה גבוהה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות התרופות וולבוטרין ודרלין - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/07/2011

שלום רב,
    אם אינך מרגיש הקלה, אנא דבר עם הפסיכיאטר המטפל בך. לא תמיד התרופה מתאימה/משפיעה ולפעמים צריכים לנסות מספר תרופות עד שמוצאים את זאת שעובדת.
    אני ממליץ לך לשקול לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות. הטיפולים המקובלים הם EMDR וטיפול התנהגותי קוגניטיבי. טיפולים אלו יחד עם טיפול תרופתי מהווים דרך מצויינת להתמודדות עם חרדות ברמה גבוהה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו