מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות משינה מחוץ לביתחסוי05/07/2011
שלום אני בת 17 וכבר 10 שנים יש לי חרדות משינה מחוץ לבית (אפילו אם אני נמצאת עם ההורים או אצל משפחה) אני כל הזמן חרדה שתהיה לי חרדה ושמישהו יזמין אותי לישון אצלו.
גם שינה בבית קשה לי ולוקח לי שעות להירדם ולפעמים אני לא נרדמת בכלל (ובתקופת הבגריות זה קשה לעשות בגרויות כשאני לא ישנה כמעט בלילות)
בקרוב בביה"ס יש לנו מסע לפולין ומשלחת לארה"ב ומאוד הייתי רוצה להצטרף אליהם אך איני מסוגלת. בנוסף לכך אני מאוד רוצה להתגייס לצבא אבל אני מפחדת מטירונות.
הייתי ב 16 טיפולים של CBT- פסיכולוג התנהגותי קוגנטיבי, הייתי בביו-פידבק, והייתי אצל שתי פסיכיאטריות-אני לוקחת כדורים מסוגים שונים כבר שנה וחצי, אבל שום דבר לא מצליח.
אני כל הזמן מפסידה עוד ועוד טיולים ואני עומדת להפסיד את המשלחות לארצות הברית ולפולין ואת הצבא.
מה עלי לעשות??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות משינה מחוץ לבית - תגובה
ד''ר אודי אורן05/07/2011שלום רב,
עשית ואת עושה דברים רבים כדי להתמודד עם הפחד מהפחד.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול EMDR. זהו טיפול ממוקד שהוכיח יעילות לא מבוטלת בטיפול בחרדות, כולל חרדת שינה.
תוכלי למצוא מטפל על ידי פניה דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR או אתר עמותת EMDR.
דבר אחד תזכרי: הבעיה הזו פתירה. אל תרימי ידיים.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)