חרדות משינה מחוץ לבית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות משינה מחוץ לבית
    חסוי
    05/07/2011

שלום אני בת 17 וכבר 10 שנים יש לי חרדות משינה מחוץ לבית (אפילו אם אני נמצאת עם ההורים או אצל משפחה) אני כל הזמן חרדה שתהיה לי חרדה ושמישהו יזמין אותי לישון אצלו.
    גם שינה בבית קשה לי ולוקח לי שעות להירדם ולפעמים אני לא נרדמת בכלל (ובתקופת הבגריות זה קשה לעשות בגרויות כשאני לא ישנה כמעט בלילות)
    בקרוב בביה"ס יש לנו מסע לפולין ומשלחת לארה"ב ומאוד הייתי רוצה להצטרף אליהם אך איני מסוגלת. בנוסף לכך אני מאוד רוצה להתגייס לצבא אבל אני מפחדת מטירונות.
    הייתי ב 16 טיפולים של CBT- פסיכולוג התנהגותי קוגנטיבי, הייתי בביו-פידבק, והייתי אצל שתי פסיכיאטריות-אני לוקחת כדורים מסוגים שונים כבר שנה וחצי, אבל שום דבר לא מצליח.
    אני כל הזמן מפסידה עוד ועוד טיולים ואני עומדת להפסיד את המשלחות לארצות הברית ולפולין ואת הצבא.
    מה עלי לעשות??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות משינה מחוץ לבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות משינה מחוץ לבית - תגובה

ד''ר אודי אורן
    05/07/2011

שלום רב,
    עשית ואת עושה דברים רבים כדי להתמודד עם הפחד מהפחד.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול EMDR. זהו טיפול ממוקד שהוכיח יעילות לא מבוטלת בטיפול בחרדות, כולל חרדת שינה.
    תוכלי למצוא מטפל על ידי פניה דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR או אתר עמותת EMDR.
    דבר אחד תזכרי: הבעיה הזו פתירה. אל תרימי ידיים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו