חרדה קשה ודיכאון

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה ודיכאון
    מירי
    07/07/2011

אני בת 28 סובלת מחרדה ודיכאון הפסקתי לעבוד כבר שלוש חודש מפחדת לצאת מהבית נסיתי כבר הכל פסכיאטר, פסיכולוג, טיפול נשימתי, תרופות כמה סוגים ועוד.
    אני לא ישנה בלילות נרדמת באיזה 5 לפנות בוקר כמה בסביבות 1 בהצהריים אני סובלת מלחצים בראש ודיפקות לב, נתפסות לי השרירים ברגלים ובידים,קושי בנשימה.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות שום דבר לא עוזר נסיתי הכל.
    האם יש קשר לזה שאני לא ישנה טוב ולזה שיש לי לחצים בראש וסחרחורת אי יצבות בהרגלים כאילו אני נופלת מתעלפת חשוב לי לציין שאני סובלת כבר קרוב לשלוש שנים תודה מראש מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה ודיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה ודיכאון - תגובה

ד''ר אודי אורן
    09/07/2011

למירי שלום,
    אני בטוח שעברת כבר בדיקות רפואיות רגילות. בהנחה שלא נמצאו ממצאים כל שהם, אפשר להגיד שמדובר בתופעות שמקורן בחרדה ודכאון.
    כעיקרון, שילוב של טיפול פסיכולוגי ותרופתי, הוכח כיעיל ביותר למצבים מהסוג שאת מתארת. חשוב שהטיפול הפסיכולוגי יהיה על ידי מטפלים המתמחים בטיפול בחרדה ודכאון.
    אני ממליץ לך לפנות למטפל התנהגותי - קוגניטיבי או למטפל המתמחה בטיפול EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ודיכאון קשים כנסו

מירי
    01/08/2011

האמת ניסתי כבר טיפול תרופתי כמה סוגים זה רק החמיר לי את המצב יותר אני פשוט מפחדת לצאת מהבית מפחדת להשאיר כך אני סובלת אני לא מכירה את עצמי כך אני בן אדם שמח בדרך כלל בן אדם שאוהב לצאת לבלות אני גם ניראת טוב אני כבר לא אוהבת את עצמי לא איכפת לי מאיך שאני ניראת וגם טיפול פסיכולוגי נסיתי גם זה לא עזר מענין אותי לדעת אם יש אנשים שעברו את מה שאני עוברת ויצאו מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות ודיכאון קשים כנסו - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/08/2011

למירי שלום,
    כפי שכתבתי לך, קיימים טיפולים פסיכולוגיים ממוקדים בחרדה.
    אפשר לצאת מהמצב בו את נמצאת. את לא היחידה שסובלת מזה.
    אני מבין שטיפולים קודמים לא עזרו, אבל אני ממליץ לך לנסות את הטיפולים הייחודיים לבעיה שממנה את סובלת.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ודיכאון קשים

מירי
    02/08/2011

תודה רבה מאוד עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם כמוך

אלכס
    06/08/2011

[email protected]
    אם רוצה לדבר איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזור

נינה
    03/09/2011

אני סובלת מזה כבר כמה שנים..
    דברי איתי עם בא לך אשמח לעזור.
    [email protected]
    נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות והפרעות חרדה

נאוית
    15/08/2011

מירי, אני בת 22 ומרגישה את אותה התחושה, החיי שלי השתבשו מאז אני כבר 5 חודשים באותו המצב.
    הלחצים בחזה, הדקירות בחזה הקשיי נשימה, הלחץ בראש שמלווה אותך כל היום הסחרחורות, התחושת עילפון היומיומית (אצלי היא יומיומית) כאילו אני עומדת למות או ליפול זה רק מתוך לחץ. לא מתוך שום דבר פיזי אחר. אם זה מנחם אותך אז את לא לבד.. (ויש לי את זה כל יום!!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנאיות

מירי
    19/08/2011

תודה זה מאוד מנחם אותי במיוחד שיש צעירים בגילי שסובלים כמוני אני מרגישה שאני לא לבד את בטח מבינה אותי זה קשה לחיות אם זה החיים שלך פשוט נעצרים את מרגישה שאת מפספסת שכול החברים שלך יוצאים לבלות ואת בבית ושכולם יוצאים לעבוד ואת בבית ובכלל שלא לדבר על חבר או דייטים שזה בכלל לא על הפרק אני מרגישה מאוד מפוספסת תודה את מטופלת או משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

נאוית
    19/08/2011

אני הייתי אצל פסיכולוגית שאחרי שני טיפולים עזבתי כי לא הרגשתי שהיא נוגעת במקום הנכון.
    הייתי אצל פסיכולוג השבוע והוא אמר לי לקחת כדורים אחרי 2 דק' שיחה בערך.. אני לא חושבת שזה הפיתרון... כי כדורים מטפלים בתחושות ולא בבעיה עצמה.
    מה איתך את מטופלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנאיות

מירי
    21/08/2011

האמת שהייתי מטופלת בכדורים וזה גרם לי ליותר חרדות לא קל בכלל אם כדורים והפסקתי ועכשו הייתי עוד פעם אצל פסיכאטר פרטי והמליץ לי על כדורים אני לא יודעת אני מפחדת לקחת אותם התופעות שלהם מאוד קשים ופסיכלוג הייתי ולא עזר לי בכלל לא הרגשתי שאני צריכה את זה וכול הסיםור הזה זה ים כסף בפרטי אבל רק בגלל המשפחה הסכמתי ללכת עוד פעם אני אישית נגד כדורים אבל בהמצב שלי אין לי הרבה בררות זה רק לקחת כדורים אחרת אני מפחדת להשאר בבית ולהיות תלויה בהמשפחה ןמה איתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

נאוית
    21/08/2011

אני גם הייתי איזה פעמיים אצל פסיכולוג אבל שניהם לא היו משהו, האחרון אחרי שיחה של שתי דקות המליץ לי לקחת כדורים. ואני ממש לא בעניין... אולי היית אצל פסיכולוגים לא ממש טובים ובגלל זה היה לך קשה לצאת מזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/08/2011

למירי ונאוית,
    אם אתן רוצות אנא צרו קשר והמשיכו את הקשר באופן פרטי.
    אני ממליץ לשתיכן לא לוותר ולפנות לטיפול ממוקד בחרדה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו