פחד מלבד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מלבד
    דיקלה
    08/01/2008

שלום, אני בת 33 ומעולם לא היה לי חב, אני מעט סגורה אך חחיה חיים פעילים ובריאים.
    לאחרונה החלה לקנן בתוכי תחושה שאשאר לבד כל החיים, כל חבריי כבר חיים בזוג ואפילו משפחה ואני חוששת מה יהיה אם אשאר כך תמיד, אני יכולה להיות אם חד הורית, אך רוצה משפחה נורמלית. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על כך שאשאר לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מלבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדיקלה

ד''ר חיים היילפרין
    09/01/2008

כשאת בודדה, אין דבר טבעי יותר מלחשוב על הלבד ולחשוש מהחיים בבדידות. וה"תרופה" לבעייתך היא, כמובן מאליו, חבר לחיים. אם את מתקשה ליצור קשרים, כדאי לך לגשת לפסיכולוג, כמו גדולה, ולהתחיל לטפל בזה. מרבית הנשים הבודדות שהגיעו אלי אם בעיה זו מצאו לעצמן בעל בתוך כשנה מתחילת הטיפול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

דיקלה
    10/01/2008

אני יודעת היטב כי אני זקוקה לטיפול, אך בגלל מגבלות כספיות אני דוחה זאת. האם אתה מטפל באיזור המרכז\תל אביב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר חיים היילפרין
    11/01/2008

אני מטפל בבאר יעקב (ליד נס ציונה), במרחק של כעשרים דקות נסיעה מתל אביב. ניתן להגיע אלי מת"א גם בתחבורה ציבורית (אוטובוס ורכבת - התחנות ממש לידי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו