אני מיואשת אין לי כוח לזה יותר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אני מיואשת אין לי כוח לזה יותר
    מישהי
    10/07/2011

אני בת 39 ולפני חצי שנה התחילה לי סחרחורת מפחידה שגרמה לי ללכת שיכורה ימינה ושמאלה והמשיכה 4 ששעות רצוף ומאז חיי השתנו אני לא אותו בן אדם סיפטומים נוראיים כמו קושי להכניס אויר דרך האף הרגשת חנק בגרון תחושה שאני עומדת ליפול גם בישיבה ובשכיבה רטט באזור הלב שגורם למצב שבא לך לצרוח מפחד כאילו אוטטו את נכנסת לפניקה , תחושה של משהו בורח מהרגליים פחד נוראי וגם פתאום התחילו דכאונות מפחידים מלווים בתחושה של ריחוף כאילו מנתקים אותי מהסביבה זה ממש מפחיד התחושה שאני הולכת כמו בוהה כזו או מסוממת או לא יודעת מה ..... נמאס לי אני לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר ואפילו טיפול CBT של חצי שנה לא עוזר .... כלום לא עוזר מה לא עשיתי מה לא ניסיתי אין לי כוח להתמודד עם זה אני מרגישה שאין תרופה למחלה הזו לא יודעת מה זה בכלל הייתי בחורה שמחה ובריאה בחיים לא לקחתי אקמול אכלתי רק אוכל בריא המון פירות ירקות וקטניות ועסקתי בספורט ... מה קורה לי ? למה זה קרה לי ? אין יום שאני לא בוכה .... תחושת היאוש שאין מי שיכול לעזור הורגת אותי ... גם שאני לא מתעסקת עם זה ומתמקדת במשהו אחר ישר מרגישה את כל מערכת העיכול מלאה בפחדים ושריפה ובהלה כאילו מה קרה .
    לקחתי לוריוון וזה עשה רק יותר גרוע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מיואשת אין לי כוח לזה יותר - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/07/2011

את מתארת תסמינים קלאסיים של חרדה. מבלי להכירך לעומק, אני יכול להציע לך רק ספקולציות לגבי הסיבה (אצל רווקות בנות גילך, למשל, מתעוררות חרדות בד"כ סביב הגיל המתקדם ללא נישואין וילדים וכיו"ב). למרות כשלון הטיפול בך עד כה, אין באמת בסיס לתחושת הייאוש שאין מי שיכול לעזור - סביר יותר שפשוט לא קיבלת טיפול הולם. צרי איתי קשר טלפוני ואנסה לכוון אותך ביתר פירוט. את יכולה לנסות במקביל גם טיפול תרופתי מסוג SSRI (כמו ציפרלקס). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו