מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופקסיגל24/07/2011
שלום דוקטור..
יש לי את כל הסימפטומים לחרדה.
השאלה שלי . יש לי כבר שנתיים דופק חזק שאני מרגישה אותו כל היום ממש 24 שעות ביממה מהבוקר עד לשינה בלילה . עברתי את כל הבדיקות שיש וגם קקרדיולוגי אקו ומאמץ נאמר לי שזה לא לבבי.
דוקטור האם יתכן שחרדה גורמת לדופק חזק כל היום במשך שנתיים? אני הבנתי מקריאה שזה בא רק בהתקפים.
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/07/2011לאו דווקא... דופק מהיר עשוי להיגרם מהתקף חרדה או מחרדה המורגשת לאורך זמן. כך או כך, הגיע הזמן שתפני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ותפטרי מזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש
נאוית15/08/2011סיגל לי באופן קבוע יש דפיקות לב באיזור הקיבה-וזה בקצב הדופק לא הפרעה בקיבה או משהו. לפעמים אני יושבת ואני קולטת את השיער שלי זז לפי הדופק. מרגישה אותו בגב. בידיים. לפעמים במהלך שיחת טלפון אני מרגישה אותו באצבעות בידיים. תזוזות של כל היד לפי הקצב...! אה ומיותר לציין שאני סובלת מחרדות כבר 5 חודשים. וזה לא קורה רק במהלך התקפים. זה יכול להיות כל היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)