דופק

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דופק
    סיגל
    24/07/2011

שלום דוקטור..
    יש לי את כל הסימפטומים לחרדה.
    השאלה שלי . יש לי כבר שנתיים דופק חזק שאני מרגישה אותו כל היום ממש 24 שעות ביממה מהבוקר עד לשינה בלילה . עברתי את כל הבדיקות שיש וגם קקרדיולוגי אקו ומאמץ נאמר לי שזה לא לבבי.
    דוקטור האם יתכן שחרדה גורמת לדופק חזק כל היום במשך שנתיים? אני הבנתי מקריאה שזה בא רק בהתקפים.
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/07/2011

לאו דווקא... דופק מהיר עשוי להיגרם מהתקף חרדה או מחרדה המורגשת לאורך זמן. כך או כך, הגיע הזמן שתפני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ותפטרי מזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש

נאוית
    15/08/2011

סיגל לי באופן קבוע יש דפיקות לב באיזור הקיבה-וזה בקצב הדופק לא הפרעה בקיבה או משהו. לפעמים אני יושבת ואני קולטת את השיער שלי זז לפי הדופק. מרגישה אותו בגב. בידיים. לפעמים במהלך שיחת טלפון אני מרגישה אותו באצבעות בידיים. תזוזות של כל היד לפי הקצב...! אה ומיותר לציין שאני סובלת מחרדות כבר 5 חודשים. וזה לא קורה רק במהלך התקפים. זה יכול להיות כל היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו