חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    נועה
    25/07/2011

אני כחודשיים בתקופה של חרדות עקב כל מיני גלויי מחלות לאו דוקא קשות ממש נהייתי היפוכונדרית.
    ובכל בדיקה הלחץ דם תקין אך הדופק 120 לקחתי מדי פעם חצי כדור ואבן בימים קשים.
    שלשום זה היה השיא,עליתי 5 קומות במדרגות ואח"כ הרגשתי בדופק מהיר והרגשתי שאני נכנסת שוב ללחץ וחרדה מהמצב .לדעתי החרדה היתה חמורה יותר מהמצב הקליני.
    חצי כדור ואבן לא עזר לי והלכתי לרופא כי היה לי לחץ בחזה וזרמים ביד שמאל והוא הפנה אותי למיון שם עשו אק"ג בדיקות דם צילום חזה והכל היה תקין.
    אני עדיים לא מרגישה טוב ואני לא מספיק רגועה וחושבת על העניין כל הזמן וחוששת שאולי בכל זאת יש לי בעייה בלב.
    אני לא רוצה להתמכר לתרופות וגם ואבן אני לוקחת בהיסוס,האם אפשר להגדיל לכדור ביום ולכמה זמן מומלץ.
    מה היית עושה ממליץ.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/07/2011

לנועה שלום,
    את סובלת מחרדות לגבי בעיות גופניות. הגוף שלך בריא.
    ואבן הוא פתרון נוסח פלסטר ולא פתרון עומק.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד של EMDR או CBT. תוכלי למצוא מטפלי EMDR דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT דרך אתר אי"טה.
    כמו כן תוכלי לפנות לקבל טיפול תרופתי רציני. ואבן איננו טיפול רציני בחרדה מתמשכת.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו