חלומות רעים על הילדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חלומות רעים על הילדים
    נטע
    30/07/2011

שלום רב,
    בימים האחרונים אני סובלת מחלומות רעים על הילדים או הקשורים לילדים באופן עקיף.
    יש לי ילדה בת שנתיים וילד בן חודשיים, בחלומות שלי קורה להם דבר נורא או בעקיפין קורה משהו נורא בנוכחותם שעלול לסכנתם. בעבר, כשהייתי חולמת חלומות רעים הייתי מצליחה "לפתור" אותם תוך כדי חלום אבל בחלומות אלה אני פשוט מתעוררת עם צמרמורות בכל הגוף ומסתובבת עם תחושה לא נעימה לאורך כל היום.
    אשמח לדעת איך אפשר להימנע מחלומות אלה ומה הסיבה לקיומם.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות רעים על הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות רעים על הילדים - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    31/07/2011

אנשים חולמים בד"כ על דברים שהעסיקו אותם במהלך היום או בתקופה האחרונה ובמיוחד דילמות מטרידות או לא פתורות וכיו"ב. כאם לפעוטה בת שנתיים ותינוק בן חודשיים, לא קשה לראות בחלומות שלך בבואה לדאגנות היתר המאפיינת אמהות טריות החרדות לשלום ילדיהן. אם תראי בחלומות האלה פשוט ביטוי לאהבה ולדאגה שלך לילדיך - ולא איזה סימן חריג ומנבא רעות וכד' - לא תסתובבי כל היום עם תחושה לא נעימה, תתפני יותר לתת מענה לבעיות האמיתיות איתן את והילדים מתמודדים ובכך תתרמי גם למניעת הישנות החלומות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות רעים על הילדים

נטע
    31/07/2011

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו