פחדים תמוהים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים תמוהים
    סיגל
    01/08/2011

שמי סיגל, בתי בת 19 חיילת, לאחרונה כלומר בשבועיים האחרונים, תוקפים את בתי פחדים מאוד מוזרים, ממש דימיונים. בשבילה ובשבילי לקחתי אותה לבית חולים לבדיקות כלליות-הכל יצא תקין, שוחחה עם פסיכולוג , ותשובתו היתה שהכל בסדר איתה, יצאנו עם מרשם של כדור וואבן. ההמלצה של חצי כדור לפני השינה. היא התחילה לשתות אותו רק אתמול בלילה-חצי כדור בלבד. וזה אחרי הרבה שכנועים. היום יצאתי מהעבודה בגללה וזאת מכיוון שהגיעו שוב החרדות הפחדים המוזרים שהכל מלווה בבכי והיסטרייה. . אני מדברת איתה המון ומסבירה לה שהכל בסדר. אבל לא נראה לי שזה הטיפול המקסימלי בשבילה. אני חוששת שזה יחמיר. אבל יש לציין שהיא קיבלה לפני כמה שעות את הוואבן. ולפתע הכל הסתדר לה. היא אמרה לי "שהיא חזרה לעצמה". הופתעה מהתוצאה. אודה להפנייה רלבנטית מימך לטיפול הטוב ביותר והנכון לבתי היקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים תמוהים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים תמוהים - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/08/2011

לסיגל שלום,
    קשה לדעת מה קורה לביתך.
    ראשית הייתי מברר אם קרה משהו בחייה: צבא, חברים וכו'.
    בהחלט יכול להיות שזאת תגובת חרדה מינורית שתעבור בקרוב, אבל יכול להיות שלא.
    אני ממליץ לה לפנות לקב"ן של היחידה/בסיס בה היא משרתת.
    אם תחליטי לפנות באופן פרטי אני ממליץ שתפני למטפל המתמחה בחרדות (טיפול EMDR או CBT).
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו