מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?ע03/08/2011
שלום רב,
מזה מס' חודשים סובלת מסחרחורת שמלוות בדפיקות לב,
היתה רגיעה של חודשיים בערך ועכשיו חזר שוב, בדיקות רפואיות בנתיים תקינות (לא סיימתי את כולם).
היום הייתי אצל נוירולוג שבדק והכל תקין. לטענתו מדובר בחרדה.
חשוב לציין שאני אכן בן אדם קצת חרדתי, בעיקר בכל הקשור למחלות, מתה מפחד שיקרה לי משהו שילדי ישארו לבד. הרופא המליץ ללכת להתייעצות עם פסיכיאטר. אני ממש ממש לא רוצה טיפול תרופתי, מצד שני זה מפריע לי מאוד בהתנהלות החיים, למרות שעקרונית הכל זורם, אני עובדת, אמא לשני ילדים ומתפקדת כרגיל למעט הסחרחורות הקורות מידי פעם והפחד מפני הסחרחורת הבא.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה? - תגובה
ד''ר אודי אורן03/08/2011שלום רב,
בסבירות מאד גבוהה מדובר בתופעות חרדה קלאסיות.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול תרופתי ממוקד בחרדה (EMDR או CBT). אלו גישות ממוקדות המסוגלות לעזור בפרק זמן קצר יחסית.
תוכלי למצוא מטפלי EMDR דרך המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT דרך אתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)