מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותמשה06/08/2011
יש לי חברה כבר 5 שנים
שנה וחצי ראשונות היו בסדר אחר כ ךהתחילו הבעיות של החרדה בזמן שאנ יאיתה
בחילות לחצים דאונים הרבה פרידות חזרות בגלל זה
לא יודע מה הסיבה לזה ועוד בנוסף הבנתי שיש לי חרדות ממצבים של עימות עם דברים או מפגשים
נגיד היה ריב עם חבר ודיברנו על זה במישפחה א המחשבה על העימות גרמה לי לחרדה או המנהלים קראו לי למשרד בעבודה והמחשבה גרמה לי לחרדה
או חבר רצה שאני יצא איתו אבל הפחד להיות שם וליראות את החברה היה גורם לי לחרדה ובחילות ולחצים אז לא יצאתי כמובן
השאלה מה עושים בנושא הייתי פסיכולוג תרופות שום דבר לא עזר
האם אני צריך להתנתק מהחברה לגמרי בשביל שזה יעבור
מה שבטוח שאני לא יחזור אליה כי אז אני בכלל לא יתפקד אני יתחיל לחשוב הרבה לאבד תיאבון להיות בלחצים ובחילות להסתגר בחדר אחרי העבודה
מה שטוב זה שקניתי בית וסוף סוך בגיל 29 אני עוד 4 חודשים עובר וזה יוריד לי גם מהמתח והחרדה שידוע שלא קל לגור בגיל כזה עם ההורים
מה שאנ ייודע זה שאני לא איתה אני רגוע כי הפחד והחרדה לא בעוצמה חזקה כמו שאנחנו מוגדרים כביחד
אבל גם שאני לא איתה יש לי חרדות ודאונים וחוסר מצב רוח
התיאבון שלי חלש אומנם אבל אני מצליח לאכול את ארוחת הצהריים בעבודה שלא הייתי מצליח עם היינו מוגדרים ביחד
עוד דוגמא שהיה לי חרדה שישבנו בסלון המישפחה ואחות של אמא ובעלה והילד והזמנו פיצה אז אכלתי רק משולש אחד כי לא היה לי תיאבון וחשתי בחרדה
החרדה גורמת לי ללחצים ולנשימות עמוקות ואז בחילות ואני מקיא אם יש מה להקיא
כמובן שאחרי שאני מקיא אני רגוע כמו מיגרנה שמקיאים וכל הכאב ראש יורד
אני כל חיי היייתי עם ביטחון מלא ולא פחדתי להתעמת עם שום מצב או להיפגש עם אנשים
עוד דוגמא למשל אם נגיד עכשיו יש לחבר יומולדת או סתם יושבים כולם ואני והחברה לו ביחד אבל יש לנו את אותם חברה אז היא תבוא אני כמובן לא יגיע כי אני יודע שאני ילחץ ויהיה בחרדות וילך שם לשירותים להקיא
בגלל זה גם אני לא יוצא לבלות כי אנ יידוע שאם אנ ייראה אותה שם אני ילחץ השאלה עם זה משהו טבעי או ששום דבר בעולם לא מצדיק את מה שקורה לי בין אם אנחנו ביחד או לא או בין עם זה יצליח או לא
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין09/08/2011לא ברור לי מדוע הטיפול שעברת לא עזר לך... עצתי לך היא לגשת לטיפול פסיכולוגי שיתמקד הן בתסמיני החרדה שאתה חווה והן בנושאים המטרידים אותך כגון הלחצים בזוגיות, הדימוי העצמי וחוסר האסרטיביות. חפש פסיכולוג קליני המטפל בחרדה (רצוי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית) ובנושאי זוגיות וצמיחה אישית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה10/08/2011השאלה עם זה נובע מיזה שהקשר לא מספיק חזק וזה גורם לזה למה זה לא יציב מהצד שלי פעם אני רוצה פעם לא ואז שאני הולך על זה אני מתחיל ליפול והחרדות מתגברות ואז אנילא מתפקד ביום יום לא אוכל גם
שאני לא איתה זה חלש ואני מתפקד כי אין לי פחד או ממה לחשוב
מעניין אם מישהי אחרת זה הי קרוה גם אחרי כמה שנים או שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/08/2011ברור שרמת החרדה שלך יורדת כשאתה אינך עם החברה (ועולה כשהקשר מתחזק), אך כפי שכתבתי לך לעיל, זה אינו אומר שכדאי לך להיפרד ממנה אלא שעליך לעבור תהליך טיפולי פרטני וזוגי על מנת להרגיש ולתפקד אחרת ביחסים. וכן, ללא טיפול אתה עלול לחוש לחצים דומים גם במערכות יחסים עתידיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה11/08/2011אפילו שהיא מתקשרת אני מתחיל להילחץ
אתמול היא אמרה וויתרתי תמשיך הלאה ואני הלאה
תשמע רק שאנ ילא איתה אני רגוע....
נראה לי זה בגלל שהיא כל הזמן רודפת אחריי וזה נהפך לאובססיה אז אני מתרחק...
שכחתי לציין שזה גם קשר ראשון ולא חוויתי עוד וזה גם מקשה לא לחוות קשר נוסף שלא נדבר על סקס נוסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/08/2011בהצלחה הלאה ואל תשכח לפנות לטיפול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)