חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    משה
    06/08/2011

יש לי חברה כבר 5 שנים
    שנה וחצי ראשונות היו בסדר אחר כ ךהתחילו הבעיות של החרדה בזמן שאנ יאיתה
    בחילות לחצים דאונים הרבה פרידות חזרות בגלל זה
    לא יודע מה הסיבה לזה ועוד בנוסף הבנתי שיש לי חרדות ממצבים של עימות עם דברים או מפגשים
    נגיד היה ריב עם חבר ודיברנו על זה במישפחה א המחשבה על העימות גרמה לי לחרדה או המנהלים קראו לי למשרד בעבודה והמחשבה גרמה לי לחרדה
    או חבר רצה שאני יצא איתו אבל הפחד להיות שם וליראות את החברה היה גורם לי לחרדה ובחילות ולחצים אז לא יצאתי כמובן
    השאלה מה עושים בנושא הייתי פסיכולוג תרופות שום דבר לא עזר
    האם אני צריך להתנתק מהחברה לגמרי בשביל שזה יעבור
    מה שבטוח שאני לא יחזור אליה כי אז אני בכלל לא יתפקד אני יתחיל לחשוב הרבה לאבד תיאבון להיות בלחצים ובחילות להסתגר בחדר אחרי העבודה
    מה שטוב זה שקניתי בית וסוף סוך בגיל 29 אני עוד 4 חודשים עובר וזה יוריד לי גם מהמתח והחרדה שידוע שלא קל לגור בגיל כזה עם ההורים
    מה שאנ ייודע זה שאני לא איתה אני רגוע כי הפחד והחרדה לא בעוצמה חזקה כמו שאנחנו מוגדרים כביחד
    אבל גם שאני לא איתה יש לי חרדות ודאונים וחוסר מצב רוח
    התיאבון שלי חלש אומנם אבל אני מצליח לאכול את ארוחת הצהריים בעבודה שלא הייתי מצליח עם היינו מוגדרים ביחד
    עוד דוגמא שהיה לי חרדה שישבנו בסלון המישפחה ואחות של אמא ובעלה והילד והזמנו פיצה אז אכלתי רק משולש אחד כי לא היה לי תיאבון וחשתי בחרדה
    החרדה גורמת לי ללחצים ולנשימות עמוקות ואז בחילות ואני מקיא אם יש מה להקיא
    כמובן שאחרי שאני מקיא אני רגוע כמו מיגרנה שמקיאים וכל הכאב ראש יורד
    אני כל חיי היייתי עם ביטחון מלא ולא פחדתי להתעמת עם שום מצב או להיפגש עם אנשים
    עוד דוגמא למשל אם נגיד עכשיו יש לחבר יומולדת או סתם יושבים כולם ואני והחברה לו ביחד אבל יש לנו את אותם חברה אז היא תבוא אני כמובן לא יגיע כי אני יודע שאני ילחץ ויהיה בחרדות וילך שם לשירותים להקיא
    בגלל זה גם אני לא יוצא לבלות כי אנ יידוע שאם אנ ייראה אותה שם אני ילחץ השאלה עם זה משהו טבעי או ששום דבר בעולם לא מצדיק את מה שקורה לי בין אם אנחנו ביחד או לא או בין עם זה יצליח או לא
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/08/2011

לא ברור לי מדוע הטיפול שעברת לא עזר לך... עצתי לך היא לגשת לטיפול פסיכולוגי שיתמקד הן בתסמיני החרדה שאתה חווה והן בנושאים המטרידים אותך כגון הלחצים בזוגיות, הדימוי העצמי וחוסר האסרטיביות. חפש פסיכולוג קליני המטפל בחרדה (רצוי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית) ובנושאי זוגיות וצמיחה אישית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

משה
    10/08/2011

השאלה עם זה נובע מיזה שהקשר לא מספיק חזק וזה גורם לזה למה זה לא יציב מהצד שלי פעם אני רוצה פעם לא ואז שאני הולך על זה אני מתחיל ליפול והחרדות מתגברות ואז אנילא מתפקד ביום יום לא אוכל גם
    שאני לא איתה זה חלש ואני מתפקד כי אין לי פחד או ממה לחשוב
    מעניין אם מישהי אחרת זה הי קרוה גם אחרי כמה שנים או שלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/08/2011

ברור שרמת החרדה שלך יורדת כשאתה אינך עם החברה (ועולה כשהקשר מתחזק), אך כפי שכתבתי לך לעיל, זה אינו אומר שכדאי לך להיפרד ממנה אלא שעליך לעבור תהליך טיפולי פרטני וזוגי על מנת להרגיש ולתפקד אחרת ביחסים. וכן, ללא טיפול אתה עלול לחוש לחצים דומים גם במערכות יחסים עתידיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

משה
    11/08/2011

אפילו שהיא מתקשרת אני מתחיל להילחץ
    אתמול היא אמרה וויתרתי תמשיך הלאה ואני הלאה
    תשמע רק שאנ ילא איתה אני רגוע....
    נראה לי זה בגלל שהיא כל הזמן רודפת אחריי וזה נהפך לאובססיה אז אני מתרחק...
    שכחתי לציין שזה גם קשר ראשון ולא חוויתי עוד וזה גם מקשה לא לחוות קשר נוסף שלא נדבר על סקס נוסף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/08/2011

בהצלחה הלאה ואל תשכח לפנות לטיפול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו