פחדים וחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות
    איתן לוי
    07/08/2011

אני בן 35.מזה שנים ,סובל מדימוי עצמי שלילי,מרגשי נחיתות.בכל שינוי שאני עושה בחיים,או אפילו כשאני עוזב את הבית לתקופה{מילואים,טיולים וכו'},אני נתקף בחרדות ובפחדים,מלווים בדיכאון ,דופק מהיר,הזעות,וחוסר תיאבון.אני בן אדם נורמלי לחלוטין,שבכל פעם שאני נקלע לסיטואציה הזו,אני פשוט הופך לאדם אחר מבחינת הנפש שבי.וזה קורה בכל פעם ששגרת חיי משתנה,במיוחד אם היא משתנה לרעה.מעוניין להתכתב עם אנשים כמוני,נורמליים לחלוטין,שהנפש "משתלטת"עליהם בעת משבר,ומתקשים לתפקד.אשמח גם לשמוע חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים וחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וחרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    08/08/2011

לאיתן שלום,
    אני מסכים איתך שאתה אדם נורמלי. ברור לי גם שאתה אדם רגיש, והרגישות הזו באה לידי ביטוי באותם מצבים שתארת.
    איני יכול לעזור לך להתכתב עם אנשים הנמצאים במצב דומה, אבל אני יכול להמליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד (EMDR או CBT) העשוי לעזור לך להתמודד טוב יותר עם המצבים שתארת. חשוב לי להדגיש שללא טיפול יש רק סיכוי נמוך שהרגישות הזו תעלם.
    חבל להמשיך כך, כשאפשר לחיות באיכות חיים גבוהה יותר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא לבד

נאוית
    15/08/2011

אני בת 22 וחווה את התחושות האלה בכל יוםץץ מגיל 12 אני חווה חרדות כל פעם פחד ממשהו אחר (להחנק מאוכל, לישון ולא לקום בבוקר) עכשיו במשך 5 חודשים אני חווה זאת כל יום.. ומנסה להתמודד ללא תרופות אני עוברת ימים מהגיהנום אבל בעזרת ה' יהיה בסדר!!! זה לא קל.. אבל צריך להבין שזה מצב טבעי ואתה לא לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מוזמן ליצור איתי קשר

נינה
    03/09/2011

אשמח לעזור אני גם סובלת מחרדות כבר כמה שנים...
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו