מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוהים מעניש אותימישהו12/08/2011
הי
מה הסיכויים שאותו דבר יכול לקרות 3 פעמים לאותו דבר?
נוצרה לי הרגשה שכוח אליון מעניש אותי על משהו ,נוצר לי פחד עצום , שרועד ומשתק אותי, היתי אצל פסיכיאטר פרטי והוא אמר לי אישפוז פסיכיאטרי-סירבתי והגענו לפשרה ש"לא היתי אצלו בכלל" , האם ניתן לטפל בלי אישפוז ?
לפי כל התחקירים וצילומים נסתרים, הבנתי שבתי חולים לנפש הם בעצמם פוביה בפני עצמה. אין יחס,תנאים של כלב, אין הבנה ,הכל בכוח,בידוד, זריקות שאף אחד לא יודע מה תוצאותהם ותופעות לואי . והעיקר שאין חום ואנושיות (קר ואפור שם)
התאבדות זה חטא ולא סולחים על זה.(למרות שכבר "מדדתי" בניין ואפילו נשכבתי למטה בכוונה להבין מה מרגישים) זה גם כאב לאנשים אהובים.(אבל היאוש מתישהו יעשה את שלו)
איך יוצאים מהמעגל הזה?אישפוז לא בא בחשבון בכלל,להיתאבד זה חלש ופשות מדי, ולהמשיך במצב הנוככי בלתי נסבל (רוצה לישון קצת לפחות) . לחכות למוות מחוסר שינה -יצחקו עלי.!!!
בחיים לא חשבתי שיש רגשות/מחשבות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!! (של תהום ללא תחתית)
אנשים אפילו הכי מכוערים/נכים/לא רגילים ,לא מבינים איזו מתנה הם קיבלו מלמעלה לא לחשוב כמוני. תן לי לחזור לאני של פעם אני "משטלת" על העולם!!! אבל עוד פעם מי שלא חש את זה לא יודע על מה מדובר.
(היתי חייב לפרוק קצת ,סליחה עם משהו לא בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלוהים מעניש אותי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/08/2011לא הבנתי בדיוק מה קרה לך שלוש פעמים (ומדוע הסיכויים לכך נמוכים) אך ברור שאתה במצוקה אקוטית ושמעבר לוונטילציה (פריקה) כדאי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי שינסה לסייע לך ללא אישפוז. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך?
מישהו13/08/2011בלי אישפוז לא מסכימים, הפסיכיאטרים מרימים ידיים שולחים אותי לאישפוז!!!!!!!
לא יכול!!!!!!!!!!!!! אישפוז זה סיוט!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך? - תגובה
ד''ר חיים היילפרין14/08/2011כתבתי איך - פנה לפסיכולוג קליני (או לפסיכיאטר העוסק בפסיכותרפיה) שיסייע לך להתמודד עם המציאות הקשה שתארת ללא אישפוז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בראש
נינה03/09/2011תפסיק לתת לזה יחס כל היום. לך תעשה דברים שיגרמו לך לישכוח מהמחשבות ומהמעגל הזה!
זה חלק מהחיים חלק מקבלים מחלות קשות וחלק זה נפשי.
אני גם סובלת מחרדות ותיסבוכים... מקווה שיעבור.
אשמח לעזור
[email protected]
נינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)