מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות חרדה.נאוית15/08/2011
שלום, אני בת 22, ומזה כ-5 חודשים אני חווה תחושות של אי שקט, דופק במהלך כל היום בכל מיני אזורים בגוף, לא רגועה, חולשה, תחושת עילפון, לחץ בראש לחץ בגוף אי נוחות כללית. ביצעתי א.ק.ג פעמיים, הולטר לב, הכל היה תקין. פסיכיאטר במרפאה נתן לי רסיטל, לקחתי פעמיים והפסקתי מיד כיוון שהם עשו לי כאבי בטן ורעידות ממש בהתחלה. העניין הוא שמאז שאני מכירה את עצמי היו לי פחדים וחרדות אבל תמיד התמודדתי לבד ובהצלחה! עכשיו אני כבר5 חודשים באותו מצב יום גרוע ויום פחות גרוע. כל פעם שאני שומעת על מישהו שעבר אירוע מוחי או התקף לב או מחלה קשה אני מכניסה לי לראש שיש לי את התסמינים לאותו המצב. אני מודעת לזה שיש לי חרדות/הפרעות חרדה אבל זה לא עוזר לי להתמודד לבד. אני לא מעוניינת ולא מאמינה בנטילת כדורים. אשמח לעצתך, תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרעות חרדה. - תגובה
ד''ר אודי אורן17/08/2011שלום רב,
ברור שמדובר בהפרעת חרדה (ולא בעיה רפואית) שמסיבה זו או אחרת התפרצה.
אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR או ב-CBT, שתי שיטות יעילות לטיפול בחרדה. תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפל CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר אורן
נאוית19/08/2011הייתי אצל פסיכולוג מטעם הקופת חולים. אחרי שיחה של 2 דק' על המצב שלי הוא החליט שאני צריכה לקחת כדורים ולעשות תרגילי הרפיה כל לילה לפני השינה.. הוא בקושי הקשיב לי ובנוסף, הוא אמר שאני לא צריכה יותר מידי טיפולים.. זה הגיוני? כי אני חושבת שזה ממש לא.. אשמח לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לד''ר אורן - תגובה
ד''ר אודי אורן19/08/2011לנאוית שלום,
לא, זה לא הגיוני.
פני ובקשי לדבר עם פסיכולוג אחר.
חשוב שתקבלי טיפול.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל
יהודה20/08/2011היי אני בן 32
סובל מאותו סיפור
מאז שאחי ואבי (בגיל צעיר) עברו צינטור כול כאב קטן אני מייד משייך ללב
עשיתי את כול הבדיקות האפשריות והכול ברוך ה יצא תקין
אשמח לשוחח איתך על זה אם את מעוניינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)