מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותעליזה17/08/2011
שלום רב,
אני בת 33, אמא ל- 2 ילדים והשלישי בדרך. אני סובלת מהפרעות חרדה ואני היפוכונדרית. עד לפני 4 חודשים הייתי לוקחת כדורים בשם סימבלטה 60 מיליגרם. הפסקתי את הכדורים לפני כ- 4 חודשים כי רציתי להיכנס להריון. הפסקתי את הכדורים והרגשתי עם זה מצויין. לפני חודשיים נכנסתי להריון אני עכשיו בשבוע ה- 8 והחרדות חזרו לי ובגדול!!!!!
כל בוקר אני מתעוררת עם רעידות ברגליים וזה מלווה בהרגשה ממש לא טובה לכל מהלך היום. אני סובלת מסחרחורות ואני לא יודעת אם זה בגלל ההריון או החרדות. כל יום שהולך זה נהיה הרבה יותר גרוע וזה משפיע עלי ממש לרעה בחיי היומיום שלי. הלכתי לרופאת המשפחה שלי והתייעצתי איתה מה לעשות והיא אמרה לי שהיא ממש לא ממליצה לקחת כדורים בזמן ההריון. המליצה לי לנסות טיפול פסיכולוגי.
מבקשת לדעת מה עלי לעשות, זה ממש פוגע לי בתפקוד היומיומי, כל היום יש לי רעידות בגוף ודופק מהיר ואני ממש לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות - תגובה
ד''ר אודי אורן17/08/2011לעליזה שלום,
איני יכול לחוות דעה בנוגע ללקיחת תרופות בזמן הריון אבל אני מסכים עם הרופאה לגבי טיפול פסיכולוגי.
אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR או ב-CBT, שתי שיטות יעילות לטיפול בחרדה. תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפל CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)