חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    עליזה
    17/08/2011

שלום רב,

אני בת 33, אמא ל- 2 ילדים והשלישי בדרך. אני סובלת מהפרעות חרדה ואני היפוכונדרית. עד לפני 4 חודשים הייתי לוקחת כדורים בשם סימבלטה 60 מיליגרם. הפסקתי את הכדורים לפני כ- 4 חודשים כי רציתי להיכנס להריון. הפסקתי את הכדורים והרגשתי עם זה מצויין. לפני חודשיים נכנסתי להריון אני עכשיו בשבוע ה- 8 והחרדות חזרו לי ובגדול!!!!!
    כל בוקר אני מתעוררת עם רעידות ברגליים וזה מלווה בהרגשה ממש לא טובה לכל מהלך היום. אני סובלת מסחרחורות ואני לא יודעת אם זה בגלל ההריון או החרדות. כל יום שהולך זה נהיה הרבה יותר גרוע וזה משפיע עלי ממש לרעה בחיי היומיום שלי. הלכתי לרופאת המשפחה שלי והתייעצתי איתה מה לעשות והיא אמרה לי שהיא ממש לא ממליצה לקחת כדורים בזמן ההריון. המליצה לי לנסות טיפול פסיכולוגי.
    מבקשת לדעת מה עלי לעשות, זה ממש פוגע לי בתפקוד היומיומי, כל היום יש לי רעידות בגוף ודופק מהיר ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    17/08/2011

לעליזה שלום,
    איני יכול לחוות דעה בנוגע ללקיחת תרופות בזמן הריון אבל אני מסכים עם הרופאה לגבי טיפול פסיכולוגי.
    אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR או ב-CBT, שתי שיטות יעילות לטיפול בחרדה. תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפל CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו