פחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים
    ליעד
    15/01/2008

בחודש אפריל התנסתי בחשיש פעם ראשונה ..
    ולאחר שנגעתי אחרי כמה דק' נעצמו לי העיניים לכמה שניות ולא הרגשתי בכלל וכשפתחתי הייתי ממש מבוהלת ולחוצה והתחלתי לבכות ולא הפסקתי והשפתיים היו יבשות לגמרי ורציתי מים ואמרתי לעצמי מה יש לי ואחד שהייה שם שאלתי אותו זה יעבור לי ? לא הבנתי מה יש לי
    הדבר הראשון שעשיתי הלכתי לאבא שלי וסיפרתי לו ותוך כדי לא מפסיקה לבכות נכנסתי להתקלח והדבר שהכי רציתי זה לישון יום למחרת קמתי עדין הייתי מבוהלת ולחוצה והתחלתי להגיד לעצמי שוב מה יש לי אני לא בדיוק זוכרת
    ואחרי כמה זמן התחילו מחשבות ששאני לא זוכרתת עכשיו כי זה כבר לא איתי
    והיה לי תמחשבות תקופה ובחודש 9 התחיל לי פחד מהמוות אני אומרת לעצמי אם אני ימות ואם זה יקרה לי עכשיו והתחלתי לעבוד ואני בקושי מרוכזת כי כשזה פולש אלי או שאני נכנסת לזה או שלא יש ימים שאני מפחדת להיות לבד וככה כל יום אני קמה מפוחדת ועסוקה בזה
    יש לך פתרון לזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעד

ד''ר חיים היילפרין
    16/01/2008

את סובלת מתסמיני חרדה שהחלו, כפי הנראה, באותה התנסות עם החשיש. (צעירים רבים חווים חרדה בפעם הראשונה בחייהם בהקשר להתנסות בסם כזה או אחר.) הפתרון לבעיה הוא לגשת לטיפול פסיכולוגי, רצוי בגישה הקוגניטיבית התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, ובמקרים כמו שלך די לעיתים בשלושה-ארבעה מפגשים כדי להשיג הקלה משמעותית.

ולגבי השימוש בסם - זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש עד כמה קלי דעת אנשים יכולים להיות ב"התנסויות" שלהם. ישנם דברים שהסכנה שבהם ידועה ואסור להתנסות בהם. עשו לעצמכם טובה - אל תגעו בסמים!, לא בסיגריות, לא בחשיש, לא באקסטזי, ולא בשום סם אחר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו