מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,האים טיפול בהיפנוזה יעיל בחרדהדניאלה16/01/2008
שלום, חדשה כאן..אז ..תודה על הפורום .
ברצוני לשאול.
אני אובחנתי בהפרעות חרדה ואוסידי..(תלישת שערות הראש..)ולפעמים קצת דיכיאון..
הייתי מטופלת ב מרוניל (חצי כדור בהתחלה ואח"כ שלם..)אך התופעות לוואי שלו קשות מאוד ..ואחרי משהו כמו כמעט שנה הפסקתי ..ועכשו אני בלי כלום..היה לי נורא קשה להפסיק מזה..
אני מרגישה חסור שליטה ..שלי (אחרת הייתי מפסיקה לתלוש לא??). כאילו תחושה של..מי אני??בלי הכדור ?. לדוג' אני מרגישה שאני רוצה קשר עם אדם שאני אוהבת אבל אז סוג של ריחוק ולפעמים אני חושבת שאני מרגישה מוזר..של כאילו אני כמו נבהלת כזה..כמו עוצרת את הנשימה לאיזה 2 שניות..ואז אני קולטת את זה ולא יודעת איך להגיב אחרי זה .. ואז אני דיי כועסת על עצמי ורוצה לחזור לכדור .. שאולי אז היה יותר טוב..
האמת שנמאס לי ללכת מרופא אחד למישנהו וכל אחד אומר משהו אחר..אני פשוט מרגישה בלי פתרון מוחשי ..שאני ארגיש שזה זה..
השאלה (אשמח גם לתגובה על מה שרשמתי למעלה..)האים בהיפנוזה אוכל לקבל יותר שלוות הנפש??ואת האיזון המיוחל..??
אודה מאוד לתגובה ..סליחה מראש אם זה נורא מורכב ומבולגן.אולי אפילו הפניה למישהו שיעשה סדר בסלט של החיים שלי..אני כבר בת 28 ..וזה מתסכל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתקווה
ד''ר חיים היילפרין17/01/2008הטיפול הנפשי יכול לסייע לך להתמודד טוב יותר עם המתח והחרדה, ובמידה ואלה משפיעים על סיכויי ההפרייה, את אכן יכולה לשפר כך את סיכוייך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי,תודה..אבל
דניאלה17/01/2008א. איך אני מבקשת כזה סוג של רופא??
חוץ מזה שניסיתי כל פעם פסיכאטר אחר..וזה לא ממש עזר..אז לא עדיף היפנוזה שלפחות שייתן קצת שלוות נפש.. קצת כדי לעזור לעצמי??..בנוסף לזה שהותופעות לוואי כאלו מגעילות..שלא בא לך לנסות משהו אחר כל פעם..
תודה על התגובה בכל אופן...
ב. אני חושבת שיש לי גם חרדת חברה. אני לא אוהבת להיות במקום עם הרבה אננשים לדוג' מקומות בליוי או אפילו משרד עם הרבה אנשים..אני בלחץ שמא יבקרו אותי או ייבחנו אותי באיזשהי צורה ..ואני מעדיפה ..לא להיות שם..
האים זה אומר שאני בעלת הפרעות באישות??
..יאוורדי..כמה בלגן זה ממש מתסכל.
ג. למי מופנות השאלות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדניאלה
ד''ר חיים היילפרין18/01/2008א. קראי שוב את תשובתי - אני מציע לך לפנות לפסיכולוג קליני (לטיפול שיחתי) ולא לפסיכיאטר (וטיפול תרופתי).
ב. הפסיכולוג יעזור לך גם עם החרדה החברתית.
ג. אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.תודה
דניאלה18/01/2008אם אני מבקשת מהקופה ..
איך הם יודעים להפנות אותי לפסיכולוג שמתמחה בנושא..?
סליחה על ..חוסר ההבנה שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)