ממש צריכה עזרה!!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ממש צריכה עזרה!!!
    אמנדה
    04/09/2011

היי
    אני בת 23 ולפני כשנתיים טסתי פעם ראשונה טיסה מאוד קצרה של כשעה וחצי בהלוך מאוד נהנתי ובטיסה חזור חברה שהייתה איתנו התחילה מאוד להילחץ לבכות ולא להרגיש טוב.. בהתחלה לא התייחסתי לזה כי אני לא אחת כזאת שדברים כאלה מפחדים או מרגשים אותה, אך ברגע שכולם באו לכיוונה להרגיע אותה ולתת לה יחס פתאום אני בעצמי התחלתי להילחץ מכל מצב וזה נהפך למצב שבו אני הרגשתי שאין לי אויר ,והאויר נתקע ואני לא מצליחה לנשום כמו שצריך וכל הטיסה פשוט סבלתי..
    מאז, אותו מצב היה קורה לי לפעמים במקומות סגורים(אוטובוס,רכבת,מעליות..) כשהייתי חושבת זה,,לאחרונה אני עובדת על עצמי לא לחשוב על הסיטואציה אבל אני שמה לב שיש המון דברים שמלחיצים אותי וזה שוב קורה..לפעמים אני מצליחה להרגיע את עצמי ולפעמים לא..
    כל החברים שלי טסים ועושים טיול של אחרי צבא ורק אני לא מסוגלת לטוס למרות שאני הכי רוצה את זה ..אני גם במצב שאני ממש חייבת טיול אבל מפחיד אותי כל העניין של החוסר אויר שאני לא אוכל להשתחרר מזה ..
    אני ממש צריכה עזרה אני פשוט לא יודעת לאן לפנות ..
    אני מנסה לעבוד על עצמי לבד כי אני לא מעוניינת בפגישה אצל פסיכיאטר..
    אני אנסה כל דרך אפשרית!! אני פשוט רוצה לדעת איזה שיטות יש להתגבר על זה..
    ומה זה הבעיה הזאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש צריכה עזרה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש צריכה עזרה!!! - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    05/09/2011

את סובלת מהפרעת חרדה קלה. התופעה שכיחה מאד ואינה מצריכה טיפול פסיכיאטרי/ תרופתי אלא מספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בשיחות אלה תקבלי פרספקטיבה נכונה על מצבך וכלים שיסייעו לך לפתור את הבעיה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו