פחד מדחייה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מדחייה
    אלמונית
    04/09/2011

שלום.

קרה לי בעבר שעזבו אותי ושבגדו בי גם בתחום הזוגיות אבל לאו דווקא - גם עם חברות למשל.

אני בחורה מאוד חברותית, אנשים רבים שאני מעריכה את דעתם אומרים עלי שאני בחורה אינטיליגנטית הרבה עובדות בשטח מוכיחות שאנשים מעריכים אותי.

אבל תמיד מכוננן בי הפחד שאולי זה רק נדמה לי ושאני בעצם כלל לא רצויה.

אני רוצה להתייחס למקרה שקרה לי לאחרונה: הכרתי בחור נחמד מאוד שיצא לי לפגוש אותו הרבה בשבועות האחרונים. לא מדובר בקשר רומנטי כי הבחור הומוסקסואל - מדובר בידידות בלבד. הקשר איתו עשה לי ממש טוב. יצאתי הרבה מהבית, הכרתי עוד חברים וחברות שלו שקרבתם הייתה לי מאוד נעימה, הוא הצחיק אותי וכ'. בשבוע האחרון הוא גם התקשר אלי הרבה על דעת עצמו כך שזו הוכחה מבחינתי שמדובר גם ברצון שלו.

פעם אחרונה שנפגשנו היה אתמול והפגישה הייתה נעימה במשך השבוע האחרון כל יום לפחות דיברנו וגם התראינו הרבה פעמים.

היום אני מרגישה שהוא הוריד פרופיל - כלומר, כן עושה לי לייק בפייסבוק, כן עונה להודעות שאני שולחת לו אבל לא יוזם דברים בעצמו ולא התקשר כמו בשאר השבוע.

השכל שלי אומר לי שיכולות להיות לזה כל מיני סיבות. אבל עמוק בלב אני כל הזמן חושבת שאולי כבר נמאסתי עליו. גם קודם שלחתי לו הודעה בפייסבוק וראיתי שהוא כותב ובזמן שהוא כתב דמיינתי שהוא יגיד לי שהוא רוצה להתרחק ממני קצת.

אשמח מאוד לשמוע את תגובתכם ומה אתם חושבים. אני מבינה שיש לי בעיה אבל מצד שני תמיד מכונן בי הפחד שזה לא סתם....

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מדחייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מדחייה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    05/09/2011

כפי שאת מעידה על עצמך, הבעיה היא חוסר בטחון ודימוי עצמי נמוך מעט הגורם לך, שלא בצדק, לראות עצמך כגורם לריחוק האחרים. אם ברצונך לשפר את הדימוי העצמי שלך, פני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני. בהצלחה! (וכהערת שוליים - האתר הזה מכוון בעקרון לשאלות למנהליו המומחים, לא לתגובות הקוראים...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו